Podeślesz linka?Karteczka pisze: ↑3 listopada 2017, o 16:41Myślisz że byłabyś w stanie poczytać jakąś książkę? Mi bardzo pomogła "w pułapce myśli", mam ją w pdf I w telefonie ja przeczytałam. Jeśli chcesz.. Jest bardzo pozytywna, ma w sobie mnóstwo dobrego, może pomożenieznajoma19 pisze: ↑3 listopada 2017, o 16:34Nie daje rady. Mam myśli samobójcze. Właśnie zerwałam z chłopakiem, powiedziałam mu ze nie warto męczyć się z kimś takim jak ja nie potrafi mi pomóc. Nie chce go już niszczyć swoją obecnością. Nie radze sobie. Jest mi tak cholernie źle.... Nie widzę sensu życia. Nie chce mi się żyć juz. Nienawidzę siebie za wszystko dostałam tak silnej depresji nie mogę już wytrzymać. Nie daje sobie juz kobieta luźna w udach rady, nie potrafię juz żyć. Po prostu nie potrafię![]()
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
- Karteczka
- Odważny i aktywny forumowicz
Podaj maila na pwnieznajoma19 pisze: ↑3 listopada 2017, o 17:08Podeślesz linka?Karteczka pisze: ↑3 listopada 2017, o 16:41Myślisz że byłabyś w stanie poczytać jakąś książkę? Mi bardzo pomogła "w pułapce myśli", mam ją w pdf I w telefonie ja przeczytałam. Jeśli chcesz.. Jest bardzo pozytywna, ma w sobie mnóstwo dobrego, może pomożenieznajoma19 pisze: ↑3 listopada 2017, o 16:34Nie daje rady. Mam myśli samobójcze. Właśnie zerwałam z chłopakiem, powiedziałam mu ze nie warto męczyć się z kimś takim jak ja nie potrafi mi pomóc. Nie chce go już niszczyć swoją obecnością. Nie radze sobie. Jest mi tak cholernie źle.... Nie widzę sensu życia. Nie chce mi się żyć juz. Nienawidzę siebie za wszystko dostałam tak silnej depresji nie mogę już wytrzymać. Nie daje sobie juz kobieta luźna w udach rady, nie potrafię juz żyć. Po prostu nie potrafię![]()
- weird_thoughts
- Odważny i aktywny forumowicz
Mnie od wczoraj trzyma lęk, jestem dziwnie nerwowa i pobudzona. Wiem, że to efekt nerwicy, ale automatycznie z tym mam strach przed zwariowaniem, skoro to samopoczucie jest inne
wczoraj wzięłam Hydroxyzynę i nie wiem czy przez nią nie czuję się gorzej i bardziej odrealniona.

- Nipo
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Ja tez od wczoraj mam kryzys i tez się bałem zwariowania ale to nam naszczescie nie grozi to ze będziemy się kontrolować nic nam nie da.Trzeba puścić kontrole i to zaakceptować poprostu!olac to!!weird_thoughts pisze: ↑3 listopada 2017, o 18:47Mnie od wczoraj trzyma lęk, jestem dziwnie nerwowa i pobudzona. Wiem, że to efekt nerwicy, ale automatycznie z tym mam strach przed zwariowaniem, skoro to samopoczucie jest innewczoraj wzięłam Hydroxyzynę i nie wiem czy przez nią nie czuję się gorzej i bardziej odrealniona.
-
Powiedzcie mi czy Wy mając nerwicę czujecie podczas szybkiego bicia serca gorące po ciele i jedno pulsowanie.?ja czuje jak w tym czasie tracę siłę i wagę za każdym razem mam takie uczucie.dzis mnie bolą ręce, ramiona że nie mogę zagniatać bo bolą.
Zaczynam od jutra ta Wit d3 brać.
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
- JestemNadzieja
Iwona ja tez jutro biore wit d3.Iwona29 pisze: ↑3 listopada 2017, o 19:38Powiedzcie mi czy Wy mając nerwicę czujecie podczas szybkiego bicia serca gorące po ciele i jedno pulsowanie.?ja czuje jak w tym czasie tracę siłę i wagę za każdym razem mam takie uczucie.dzis mnie bolą ręce, ramiona że nie mogę zagniatać bo bolą.

-
Okropnie bolą mnie ramiona i do łokcia w kości czyJestemNadzieja pisze: ↑3 listopada 2017, o 20:53Iwona ja tez jutro biore wit d3.Iwona29 pisze: ↑3 listopada 2017, o 19:38Powiedzcie mi czy Wy mając nerwicę czujecie podczas szybkiego bicia serca gorące po ciele i jedno pulsowanie.?ja czuje jak w tym czasie tracę siłę i wagę za każdym razem mam takie uczucie.dzis mnie bolą ręce, ramiona że nie mogę zagniatać bo bolą.
Ćmi mnie od rana i codziennie tak...małą ilość miałam ale dwa lata temu a teraz to nie wiem już całkiem.
A jaką będziesz brała? I jaką dawkę
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
- JestemNadzieja
Iwona29 pisze: ↑3 listopada 2017, o 21:58Okropnie bolą mnie ramiona i do łokcia w kości czyJestemNadzieja pisze: ↑3 listopada 2017, o 20:53Iwona ja tez jutro biore wit d3.Iwona29 pisze: ↑3 listopada 2017, o 19:38Powiedzcie mi czy Wy mając nerwicę czujecie podczas szybkiego bicia serca gorące po ciele i jedno pulsowanie.?ja czuje jak w tym czasie tracę siłę i wagę za każdym razem mam takie uczucie.dzis mnie bolą ręce, ramiona że nie mogę zagniatać bo bolą.
Ćmi mnie od rana i codziennie tak...małą ilość miałam ale dwa lata temu a teraz to nie wiem już całkiem.
A jaką będziesz brała? I jaką dawkę
Polecilam mi znajoma to jest chyba d vitum d3 dawka 4000. Jakos tak. Pudelko zostawilam w aucie i nie jestem pewna

-
Acha no to czas nam brać. Napisz jak się po niej czujesz jak już zaczniesz☺JestemNadzieja pisze: ↑3 listopada 2017, o 22:18
Polecilam mi znajoma to jest chyba d vitum d3 dawka 4000. Jakos tak. Pudelko zostawilam w aucie i nie jestem pewna
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
- JestemNadzieja
Ok. Po kilku dniach. Jutro Ci napisze dokladnie nazwe. Podobno jest najlepsza ze wszystkich. Znajoma bierze a jest po nerwicy i depresji. Cudowna babka cala w skowronkachIwona29 pisze: ↑3 listopada 2017, o 22:27Acha no to czas nam brać. Napisz jak się po niej czujesz jak już zaczniesz☺JestemNadzieja pisze: ↑3 listopada 2017, o 22:18

- JestemNadzieja
Dobra juz wiem. D vitum d3 forte 4000JestemNadzieja pisze: ↑3 listopada 2017, o 22:30Ok. Po kilku dniach. Jutro Ci napisze dokladnie nazwe. Podobno jest najlepsza ze wszystkich. Znajoma bierze a jest po nerwicy i depresji. Cudowna babka cala w skowronkachIwona29 pisze: ↑3 listopada 2017, o 22:27Acha no to czas nam brać. Napisz jak się po niej czujesz jak już zaczniesz☺JestemNadzieja pisze: ↑3 listopada 2017, o 22:18

-
Hej.i jak tam po 1 tabletce Wit d3? Coś czułaś nie tak czy okJestemNadzieja pisze: ↑3 listopada 2017, o 22:34Dobra juz wiem. D vitum d3 forte 4000JestemNadzieja pisze: ↑3 listopada 2017, o 22:30Ok. Po kilku dniach. Jutro Ci napisze dokladnie nazwe. Podobno jest najlepsza ze wszystkich. Znajoma bierze a jest po nerwicy i depresji. Cudowna babka cala w skowronkach
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
- Nipo
Po 1 tabletce witaminy D na pewno nic nie odczujecie bez obawIwona29 pisze: ↑4 listopada 2017, o 12:11Hej.i jak tam po 1 tabletce Wit d3? Coś czułaś nie tak czy okJestemNadzieja pisze: ↑3 listopada 2017, o 22:34Dobra juz wiem. D vitum d3 forte 4000JestemNadzieja pisze: ↑3 listopada 2017, o 22:30
Ok. Po kilku dniach. Jutro Ci napisze dokladnie nazwe. Podobno jest najlepsza ze wszystkich. Znajoma bierze a jest po nerwicy i depresji. Cudowna babka cala w skowronkach

-
Hej Iwona nie bój się wit d , w naszym klimacie prawie każdy dorosły człowiek ma jej niedobór.Ja mam chorą tarczycę i endokrynolog zawsze przepisuje mi vitrium chociaż nawet nigdy nie sprawdzałam jaki mam poziom.W okresie jesienno zimowym brałam 1000 ale to chyba było za mało ,bo teraz mi powiedział ,że jesień zima 2000 .Przy niedoborach pewnie bierze się większe dawki.Nie jest możliwe by coś poczuć po tabletce wit d ,no chyba ,że od nerwicy 

- JestemNadzieja
Iwona29 pisze: ↑4 listopada 2017, o 12:11Hej.i jak tam po 1 tabletce Wit d3? Coś czułaś nie tak czy okJestemNadzieja pisze: ↑3 listopada 2017, o 22:34Dobra juz wiem. D vitum d3 forte 4000JestemNadzieja pisze: ↑3 listopada 2017, o 22:30
Ok. Po kilku dniach. Jutro Ci napisze dokladnie nazwe. Podobno jest najlepsza ze wszystkich. Znajoma bierze a jest po nerwicy i depresji. Cudowna babka cala w skowronkach
Iwonka dopiero zaraz bede brala po kolacji. Odczulam ze mi portfel schidl o 64 zl. Z reszta po jedej tabletce nic ci nie powiem bo musze dluzej brac