Skurcze dodatkowe ma każdy, zapewniam Cię. Z racji tego, że masz mocno pobudzony system nerwowy po prostu je czujesz. Ot, cała filozofia. Czym bardziej pobudzony tym będzie ich więcej I będziesz je bardziej czuł.pimpek82 pisze: ↑7 września 2017, o 12:50u mnie te dodtakowe skurcze wygladaja jak by tak seducho walnelo dwa razy zamiast raz ( bach bachbach bach), czuje to w okolicach serca,takie mocne walniecie,wczesniej jak mialam je to jak walnelo to az czulam wlasnie w gardle i czasmi az mnie bolala klatka,tera juz tylo czuje to walniecie w okolicach serducha.Mam jeszcze cos takiego jakby po srodku klatki uwalnialy sie babelki takie cos babelki przrwa balbeki przerwa babelki przerwa nie wiem czy to sa te skurcze gromadne czy moze cos od zoladka.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
- Olalala
- Dyżurny na forum Odważny VIP
-
Oooo i jest kryysik.Mam wlasnie atak nie jeszcze paniki samej ale serce mi przyspieszylo mocno.az mi gorąco i sama w domu.Staram sie nie myśleć a to trwa choc boje sie troche jak zawsze czy nie zemdleję 

Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
-
Taka prawda.Ja czasem to odczuwam ale łącze tez z zoladkiem bo mam ten refluks i jakby bulgocze i przegazowuje sieOlalala pisze: ↑7 września 2017, o 14:40Skurcze dodatkowe ma każdy, zapewniam Cię. Z racji tego, że masz mocno pobudzony system nerwowy po prostu je czujesz. Ot, cała filozofia. Czym bardziej pobudzony tym będzie ich więcej I będziesz je bardziej czuł.pimpek82 pisze: ↑7 września 2017, o 12:50u mnie te dodtakowe skurcze wygladaja jak by tak seducho walnelo dwa razy zamiast raz ( bach bachbach bach), czuje to w okolicach serca,takie mocne walniecie,wczesniej jak mialam je to jak walnelo to az czulam wlasnie w gardle i czasmi az mnie bolala klatka,tera juz tylo czuje to walniecie w okolicach serducha.Mam jeszcze cos takiego jakby po srodku klatki uwalnialy sie babelki takie cos babelki przrwa balbeki przerwa babelki przerwa nie wiem czy to sa te skurcze gromadne czy moze cos od zoladka.

Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Gdzieś kiedyś czytałam,że przy ataku paniki gdy serce wali Ci jak szalone nie mdleje się a to dlatego,że ciśnienie wzrasta i choćby przez wzrost ciśnienia nie ma w ogóle mowy o zemdleniu o utracie przytomności.
-
A jak jest juz to uczucie buzowania w glowie i taki gorąc po calusim ciele? Miewam tak a kiedyś z domu jak poparzona wybiegalam aby zeby nie zemdlec bo nikt by mi nie pomogl.
Najgorzej jak sama jestem a w robocue jak mnie lapie to sa inni.
Najgorzej jak sama jestem a w robocue jak mnie lapie to sa inni.
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
-
Uderzenia czy uczucie gorąca to norma Iwona też to przechodzę w trakcie ataku paniki więc nie jesteś ewenementem
-
Ja wiem ze nie jedna.
Dzięki za otuche bo to pomaga.
Juz mnie puściło przynajmniej narazie.Musne się makijarzem i jade w takim razie po zakupy.ugotować coś i w domu ogarnąć temat.A na dworze nic nie robie dziś. Kregoslup mnie boli to dam mu odpocząć.W robocie sie obiegam po tych schodach i dość
Dzieki laska
Juz mnie puściło przynajmniej narazie.Musne się makijarzem i jade w takim razie po zakupy.ugotować coś i w domu ogarnąć temat.A na dworze nic nie robie dziś. Kregoslup mnie boli to dam mu odpocząć.W robocie sie obiegam po tych schodach i dość

Dzieki laska

Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
-
Polecam się na przyszłośćIwona29 pisze: ↑8 września 2017, o 08:39Ja wiem ze nie jedna.
Juz mnie puściło przynajmniej narazie.Musne się makijarzem i jade w takim razie po zakupy.ugotować coś i w domu ogarnąć temat.A na dworze nic nie robie dziś. Kregoslup mnie boli to dam mu odpocząć.W robocie sie obiegam po tych schodach i dość![]()
Dzieki laska![]()

-
Ach to forumzrezygnowana pisze: ↑8 września 2017, o 09:25Polecam się na przyszłośćIwona29 pisze: ↑8 września 2017, o 08:39Ja wiem ze nie jedna.
Juz mnie puściło przynajmniej narazie.Musne się makijarzem i jade w takim razie po zakupy.ugotować coś i w domu ogarnąć temat.A na dworze nic nie robie dziś. Kregoslup mnie boli to dam mu odpocząć.W robocie sie obiegam po tych schodach i dość![]()
Dzieki laska![]()
![]()

Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
-
Nie nakrecaj się tylko czymś przyjemnym zajmij.
To nasze myślenie na zaś wychodzi mi bokiem.
Odkładamy swoje plany na później i pozniej jak ja.
Ty juz myslisz że kolejna noc będzie do dupy a tego nie wiesz.
I cały dzień przez te myśli bedziesz miała zrypany ale nie pozwól na to i ciesz sie piękna pogodą o ile u Ciebie takowa jest.U mnie słońce
Także odpychaj myśli poprzez robienie czegos co lubisz czy na spacerze
I cały dzień przez te myśli bedziesz miała zrypany ale nie pozwól na to i ciesz sie piękna pogodą o ile u Ciebie takowa jest.U mnie słońce

Także odpychaj myśli poprzez robienie czegos co lubisz czy na spacerze

Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
- Olalala
-
mecząca noc byla...drapalem sie po glowie ciagle ,uzalalem sie nad soba rozmyslajac o przeszlosci i przyszlosci do 4 rano...musialem sie poratowac wkoncu benzodiazepinem zeby zasnac...Boze jak ja mam dosc juz...chcialbym sie urodzic od nowa...
Mistrz 2021 (L)
-
Wy się boicie nocek,dniowek bo mialyscie do dupy a ja każdego kolejnej kąpieli dziecka czuje aż pośladki spinam z lęku strachu i Bóg wie czego jeszczeIwona29 pisze: ↑8 września 2017, o 12:54Nie nakrecaj się tylko czymś przyjemnym zajmij.
I cały dzień przez te myśli bedziesz miała zrypany ale nie pozwól na to i ciesz sie piękna pogodą o ile u Ciebie takowa jest.U mnie słońce![]()
Także odpychaj myśli poprzez robienie czegos co lubisz czy na spacerze![]()
-
Dzisiaj znowu wycieralam jej nos kilka razy....zwariuje kuzwa najgorsze było to,że w pewnym momencie byłam już w takim stanie wszystko widziałam przez mgłę i wydawało mi się,że za chwilę znowu wezmę poduszkę,zacznę ja dusić aż udusze czułam,że tracę kontrole.Nie wiem czy ja się nadaje na to forum czy już do leczenia szpitalnego zaczyna mnie to przerażać i martwić.