Już nie raz forumowicze "naprostowali mi celownik" jak się pogubiłam za mocno.
Jak tu trafiłam do od razu wpadłam na Divina, a byłam wtedy naprawdę w kiepskim stanie.
Pamiętam że podjerzewałam parkinsona bo strasznie trzęsły mi się ręce.
Sprzedawczyni w sklepie z troską szepnęła do mnie żebym tyle nie piła bo młoda jeszcze jestem, szkoda życia

Temat morfologii jest mi bardzo dobrze znany. W 2013 zrobiłam ich z 5.
Wreszcie jak poszłam do lekarza z kolejnymi 2 i kopertą pełna badań i lekarz otworzył moją kartę mówiąc "nie trzeba, ja tu mam jeszcze 3 morfologie, juz pani robiła w tym roku..." dotarło do mnie co ja wyprawiam

Niestety znam też to fatalne uczucie, kiedy człowiek słabo się czuje bo lęk, niepokój i nerwica odbiera energię którą normalnie
miałby na życie, spokojne wyjście po ziemniaki albo wypad do znajomych. Ale to na szczęście tez mija.
I przychodzi nagle niespodziewanie dzień kiedy stwierdza że czuje się całkiem dobrze i zdrowo, a potem kolejny i kolejny

-- 13 sierpnia 2014, o 13:06 --
Jeszcze coś o zawrotach głowy.
Tego się bałam bardzo, i to jest bardzo niemiłe - zwłaszcza kiedy się idzie po ulicy.
Od razu przychodzą myśli o omdleniu, sm, albo skrajnym wyczerpaniu organizmu jakaś tajemną chorobą, co ma się wydać za chwilę
po omdleniu i przewiezieniu do szpitala

Zaczęłam siebie obserwować, swoje ciało, co może powodować to poczucie.
I okazało się że zawsze przy tej okazji mam jakiś nieświadomy ściskoszczęk, napinam mięśnie szyii i ramion.
Ramiona nieświadomie unoszę i spinam, tak samo szyja. Napinam kark i boczne mięsnie szyii.
Myślę że to powoduje też niedotlenienie i gorszy przepływ krwi co daje takie objawy.
Zresztą przyłapałam się na tym że siedzac przy komputerze. Czasem opieram łokieć na blacie, lekko przechylam głowę
czytając coś i oczywiscie napinam mięśnie. Zdarza się że mam taki chwilowy zawrót głowy że muszę się złapać blatu na chwilę
żeby nie spać z krzesła

Oczywiście to mija jak się wyprostuję i usiądę normalnie.
Bardzo mi pomaga też rozmasowywanie sobie szyii i ramion + jakaś maść relaksująca.