oddychanie przeponą. Wiele ćwiczeń jest na neciesebastian86 pisze: ↑13 czerwca 2017, o 12:16idzie ciut lepiej takim sposobem.ale wciaz nie na full jest.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Boje sie tego znowu bo uczucie jakby mnie zaraz znowu mialo lapac potykanie.Ta wersja gorsza od tamtej bezbolesnej.
Czy Wy tez czujecie dziwny bol wtedy?
Czy Wy tez czujecie dziwny bol wtedy?
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Iwona a nie masz możliwości kożystać z terapii psychologicznej? masz silną nerwicę ,to wszystko na tle nerwowym ,ale może być bardzo nieprzyjemnie ,sama dwa razy lądowałam na pogotowiu z powodu kołatań serca, spróbuj czymś się zająć ,odwrócić uwagę nic ci nie będzie
-
ewagos
Powiem Ci ze w lutym mialam wypadek autem i sama w nim bralam udzial to w szpitalu mialam robione badania i chlorki mialam na dolnej granicy wtedy.bede musiala zrobic magnez i potas jescze raz.
Ustaly mi te kolatania i bardzo zadko mialam ostatnio ale tez sie pojawiaja w innej postaci bo wlasnie jak tak drga w gardle to i jakby mi cos mialo naciekac piekacego no nie umie wyjasnic tego i to boli jakby.Skad to sie bierze to nie wiem ale jak tamte byly ok bo juz mniej uwagi zwracalam to te nie sa do olewki.
Powiem Ci ze w lutym mialam wypadek autem i sama w nim bralam udzial to w szpitalu mialam robione badania i chlorki mialam na dolnej granicy wtedy.bede musiala zrobic magnez i potas jescze raz.
Ustaly mi te kolatania i bardzo zadko mialam ostatnio ale tez sie pojawiaja w innej postaci bo wlasnie jak tak drga w gardle to i jakby mi cos mialo naciekac piekacego no nie umie wyjasnic tego i to boli jakby.Skad to sie bierze to nie wiem ale jak tamte byly ok bo juz mniej uwagi zwracalam to te nie sa do olewki.
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
-
Niestety dzis znowu od rana spieta.Tlucze mnie wewnatrz i zaraz biegunka.Mam dosyc bo nie chce chudnac 

Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
-
Ja dotarłam do pracy, ale cały czas w lęku. Już odkąd budzę się rano mam lęk cały czas. Nawet jak mi napad trochę minie, to zaczyna się wkrętka: nie czuję siebie, moje życie już nigdy nie będzie normalne, zaraz stracę kontrolę
((.

-
od razu po przebudzeniu poczucie pustki i zdolowania...i niechec do wstawania.
Mistrz 2021 (L)
- eyeswithoutaface
- Moderator
To wstań, na siłę. Działaj, wykonuj swoje codzienne obowiązki jak gdyby nigdy nic. Konfrontuj się z tym poczuciem pustki, z lękiem. Dasz radęsebastian86 pisze: ↑14 czerwca 2017, o 09:09od razu po przebudzeniu poczucie pustki i zdolowania...i niechec do wstawania.

"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
-
wstaje zawsze jakos ale co z tego...ja chce sie obudzic wypoczety i z jakas energia
Mistrz 2021 (L)
- Natalie1208
My, nerwicowcy musimy się pogodzić z tym, że w czasie procesu odburzania mozmey czuć się źle, nie mieć energii, odczuwać napięcie i zmęczenie. Własnie chodzi o to, żeby działać pomimo tego wszytskiego, a nie czekać aż samo rpzejdzie i wtedy działać, bo tak tkwimy w błędnym kole.sebastian86 pisze: ↑14 czerwca 2017, o 09:38wstaje zawsze jakos ale co z tego...ja chce sie obudzic wypoczety i z jakas energia
Trzymaj się dzielnie i nie poddawaj

-
Ja najchętniej po prostu wróciłabym do leków, żeby nie musieć tego wszystkiego czuć, tak się strasznie męczyć. Chciałabym tylko odzyskać swoje dawne życie, a mam wrażenie, coraz więcej czytając postów i myśląc o tym, że już nigdy nie będzie normalnie.
-
no ja nie tkwie w lozku gapiac sie w sciane ale mam juz dosc takich porankow ktore mnie mecza od 10 lat chyba...
Mistrz 2021 (L)