Jak byłam w tych stanch lęku i pogrążona po uszy tez kazdemu zazdrościłam.
 Jak byłam w tych stanch lęku i pogrążona po uszy tez kazdemu zazdrościłam. Ale to najgorsze miałam dosyć dawno temu, teraz mam nawroty ale nie sa już tak silne.Chociaż bywa że niszczą na nowo nadzieję i wiarę że mineło.
 Jak byłam w tych stanch lęku i pogrążona po uszy tez kazdemu zazdrościłam.
 Jak byłam w tych stanch lęku i pogrążona po uszy tez kazdemu zazdrościłam.  u mnie jak parę miesięty temu powróciły lęki to myślałam że sobie zrobie krzywde. Ale że wcześniej już tak miałam i pomogł mi lek to teraz starałam sboie racjonalizować, że to nerwica i ni cmi nie będzie. Ale różnie to wychodzi.
 u mnie jak parę miesięty temu powróciły lęki to myślałam że sobie zrobie krzywde. Ale że wcześniej już tak miałam i pomogł mi lek to teraz starałam sboie racjonalizować, że to nerwica i ni cmi nie będzie. Ale różnie to wychodzi. Przynajmniej dzisiaj po prostu nie ma lęku
 Przynajmniej dzisiaj po prostu nie ma lęku  Ty też bedziesz w koncu znowu wolna od tego
 Ty też bedziesz w koncu znowu wolna od tego 
 u mnie ogólnie to masakrycznie dzisiaj byłem na rowerze i wkręciło mi się, że gardło mi puchnie, że się zaraz udusze i nie mogłem nawet połknąć sliny, oczywiście zaraz mnie brzuch rozbolał i jechałem cały roztrzęsiony... pojechałem jeszcze na podwórko do znajomych i oczywiście czułem się inny, nie miałem ochoty się odzywać i tak stałem i słuchałem i wszystko takie głupie mi się wydawało... teraz zresztą lepiej nie jest, dusi mnie i jestem słaby jak mucha, mam już dość wszystkiego... ;(
 u mnie ogólnie to masakrycznie dzisiaj byłem na rowerze i wkręciło mi się, że gardło mi puchnie, że się zaraz udusze i nie mogłem nawet połknąć sliny, oczywiście zaraz mnie brzuch rozbolał i jechałem cały roztrzęsiony... pojechałem jeszcze na podwórko do znajomych i oczywiście czułem się inny, nie miałem ochoty się odzywać i tak stałem i słuchałem i wszystko takie głupie mi się wydawało... teraz zresztą lepiej nie jest, dusi mnie i jestem słaby jak mucha, mam już dość wszystkiego... ;(

Ja na 10.30 ide z córką do szkoły.Czuje sie w miare normalnie ale jak zbliża sie godz.wyjscia to już zaczyna mnie dusić.Jak sobie pomysle ile tam będzie ludzi to szok
 Ja na 10.30 ide z córką do szkoły.Czuje sie w miare normalnie ale jak zbliża sie godz.wyjscia to już zaczyna mnie dusić.Jak sobie pomysle ile tam będzie ludzi to szok  Ale powiedziałam,że pójde mimo wszystko.Trzymajcie za mnie kciuki
 Ale powiedziałam,że pójde mimo wszystko.Trzymajcie za mnie kciuki  Jak wróce to wam zdam relacje.Oczywiście jak bede w stanie
 Jak wróce to wam zdam relacje.Oczywiście jak bede w stanie 
 Cóz zycze powodzonka
 Cóz zycze powodzonka  co tu taj więcej życzyć
 co tu taj więcej życzyć  Na pewno dotrwasz i słuszne twoje samozaparcie żeby iść choćby nie wiem co. Mój dzień zaczął się fatalnie na badaniu krwi, gdzie dostałem ataku paniki i próbowałem go przesiedzieć i być może by się udało gdyby nie to, że krew nie chciała mi lecieć i pielęgniarka zaczeło nakłuwac gdzie się dało a tu i tak nic.
 Na pewno dotrwasz i słuszne twoje samozaparcie żeby iść choćby nie wiem co. Mój dzień zaczął się fatalnie na badaniu krwi, gdzie dostałem ataku paniki i próbowałem go przesiedzieć i być może by się udało gdyby nie to, że krew nie chciała mi lecieć i pielęgniarka zaczeło nakłuwac gdzie się dało a tu i tak nic.

Ja Cie w ogóle podziwiam,że tam poszedłes
 Ja Cie w ogóle podziwiam,że tam poszedłes  Ja chyba nie dałabym rady.Dziwie sie tylko Twojej mamie,bo kto jak kto ale ona powinna najbardziej Cie rozumieć.
 Ja chyba nie dałabym rady.Dziwie sie tylko Twojej mamie,bo kto jak kto ale ona powinna najbardziej Cie rozumieć. I to uczucie odpływania.Ale cóż,nie pierwszy i nie ostatni raz
 I to uczucie odpływania.Ale cóż,nie pierwszy i nie ostatni raz  Ide
 Ide 
 Tak jak piszesz nie pierwszy raz i nie ostatni
 Tak jak piszesz nie pierwszy raz i nie ostatni  Tez sobie zawsze tak powtarzam
 Tez sobie zawsze tak powtarzam 

Ja dzisiaj jade parę rzeczy pozałatwiać, ale chyba kogoś wezme ze sobą
 Ja dzisiaj jade parę rzeczy pozałatwiać, ale chyba kogoś wezme ze sobą  Taki typ jak ja już tak ma
 Taki typ jak ja już tak ma 

Nawet nie było tak żle.Fakt,że teraz w domu czuje sie gorzej ale to chyba emocje
 Nawet nie było tak żle.Fakt,że teraz w domu czuje sie gorzej ale to chyba emocje  Jak ja tęsknie za tymi czasami kiedy wychodziłam bez lęku.
 Jak ja tęsknie za tymi czasami kiedy wychodziłam bez lęku.
 Boli często kogoś z was serce, tak kłuje mocno? I ból ten często idzie na łopatki i plecy?
 Boli często kogoś z was serce, tak kłuje mocno? I ból ten często idzie na łopatki i plecy? to nie zawał
 to nie zawał