Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
-
miśka pyśka
- Zarejestrowany Użytkownik
29 marca 2015, o 21:45
Manfred, my też to przeżywamy - na pewno nie identycznie jak Ty, ale też. Gdybyśmy mieli inaczej, nie znaleźlibyśmy się na tym forum
Znasz takie powiedzenie, że czas leczy rany? I w zaburzeniach nerwicowych jest tak samo - potrzeba czasu, żeby organizm się "ogarnął", że jest ok

I wewnętrzny spokój. Spróbuj, bo my wszyscy próbujemy. Są też i Ci, którzy dzięki tym próbom pokonali to dziadostwo (:
-
kontousuniete
- Gość
30 marca 2015, o 08:05
ja wiem. mnie przeraza to takie uczucie ze nie jestem tak jak by w rzeczywistosci ze nie do konca kontaktowal. to jest najgorsze . czuje sie jak niepelnosprawny. Mial tak ktos ? Czy minie to i wroce do rzeczywistosci? To jest najgorsze...
-- 30 marca 2015, o 07:05 --
z innymi objawami bym poradzil sobie.. kiedys jak mialem podobny stan tez od marii to nie mialem tego oddalenia od rzeczwistosci tylko mialem tak jak by inaczej widzialem otoczenie a nie mialem tego odczucia jak bym nie byl w rzeczywistosci
-
Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
30 marca 2015, o 08:53
Piszesz, że walczysz od trzech dni a za chwilę, że watpisz, że to dd. To rzeczywiście czytasz co ci tu piszemy. Bez sensu.
-
kontousuniete
- Gość
30 marca 2015, o 10:06
Słuchaj

ja mam taki stan ze nawet roznica w odbieraniu tego kurestwa jest inna jak leze a np. jak wstane juz mam inaczej gdzie nie porusze sie jest psiakostka..... nie sposob nie myslec o tym . przy zmiane pogody ja musze sie przyzwyczajac do tego ze sie ona zminila .... najgorsze to jest to uczucie jak bym nie bykl w rzeczywistosci jak poprostu nie dobudzil sie az otwieram oczy szerzej bo nie moge juz wytrzymac .. wiec nie spobo zeby o tymk nie myslec

((( ja probuje. w domu mi najlepiej jest ale wychodze na sile wiem ze bedzie lipa na podworzu ale wychodze i przyjezdzam taki spierdolo ny ze nie wierze ze to minie ....
-
Kamień
-
kontousuniete
- Gość
30 marca 2015, o 10:20
masz tak samo to od jakiego czasu? . Jest roznica teraz a na poczatku?
-
Miesinia
30 marca 2015, o 10:54
Słuchaj manfred,a ja miałam stan 10x gorszy od ciebie, dasz wiarę

??
To jest wszystko bujda!
-
Kamień
30 marca 2015, o 11:18
manfred111 pisze:masz tak samo to od jakiego czasu? . Jest roznica teraz a na poczatku?
Miałem tak. O. Nie pamiętam ile czasu

Jest różnica w ch**
-- 30 marca 2015, o 11:18 --
Miesinia pisze:Słuchaj manfred,a ja miałam stan 10x gorszy od ciebie, dasz wiarę

??
A ja jeszcze gorszy!!!!!!!!! Najgorzej na świecie miałem

-
Jerry
- Odważny i aktywny forumowicz
30 marca 2015, o 11:24
Kamień pisze:
A ja jeszcze gorszy!!!!!!!!! Najgorzej na świecie miałem

Powiem Ci tak Kamień - w d...e byłeś, g...o widziałeś... Nikt nie miał gorszego ode mnie. Ja miałem najgorszy z gorszych!

Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
-
Miesinia
30 marca 2015, o 11:44
Hahaha widzisz manfred, nie jesteś sam
Tylko ze ja mówiłam poważnie

To jest wszystko bujda!
-
kontousuniete
- Gość
30 marca 2015, o 12:10
własnie wam to łątwo mowic jak juz macie stan o wiele lepszy ;D a ja. tez bym tak pisal

-
Miesinia
30 marca 2015, o 12:22
Ale nam ten lepszy stan z nieba nie spadł, tylko robiliśmy coś w tym kierunku żeby sie odburzyc. Ty tez zacznij

To jest wszystko bujda!
-
Zordon
- Zarejestrowany Użytkownik
30 marca 2015, o 12:37
Bartosz nr 2

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred"
Soichiro Honda