Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

250 dni to trwa ... pomocy

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
miśka pyśka
Zarejestrowany Użytkownik

29 marca 2015, o 21:45

Manfred, my też to przeżywamy - na pewno nie identycznie jak Ty, ale też. Gdybyśmy mieli inaczej, nie znaleźlibyśmy się na tym forum :)
Znasz takie powiedzenie, że czas leczy rany? I w zaburzeniach nerwicowych jest tak samo - potrzeba czasu, żeby organizm się "ogarnął", że jest ok :) I wewnętrzny spokój. Spróbuj, bo my wszyscy próbujemy. Są też i Ci, którzy dzięki tym próbom pokonali to dziadostwo (:
kontousuniete
Gość

30 marca 2015, o 08:05

ja wiem. mnie przeraza to takie uczucie ze nie jestem tak jak by w rzeczywistosci ze nie do konca kontaktowal. to jest najgorsze . czuje sie jak niepelnosprawny. Mial tak ktos ? Czy minie to i wroce do rzeczywistosci? To jest najgorsze...

-- 30 marca 2015, o 07:05 --
z innymi objawami bym poradzil sobie.. kiedys jak mialem podobny stan tez od marii to nie mialem tego oddalenia od rzeczwistosci tylko mialem tak jak by inaczej widzialem otoczenie a nie mialem tego odczucia jak bym nie byl w rzeczywistosci
Awatar użytkownika
Kamień
Odburzony i pomocny użytkownik

30 marca 2015, o 08:53

Piszesz, że walczysz od trzech dni a za chwilę, że watpisz, że to dd. To rzeczywiście czytasz co ci tu piszemy. Bez sensu.
kontousuniete
Gość

30 marca 2015, o 10:06

Słuchaj :) ja mam taki stan ze nawet roznica w odbieraniu tego kurestwa jest inna jak leze a np. jak wstane juz mam inaczej gdzie nie porusze sie jest psiakostka..... nie sposob nie myslec o tym . przy zmiane pogody ja musze sie przyzwyczajac do tego ze sie ona zminila .... najgorsze to jest to uczucie jak bym nie bykl w rzeczywistosci jak poprostu nie dobudzil sie az otwieram oczy szerzej bo nie moge juz wytrzymac .. wiec nie spobo zeby o tymk nie myslec :((((( ja probuje. w domu mi najlepiej jest ale wychodze na sile wiem ze bedzie lipa na podworzu ale wychodze i przyjezdzam taki spierdolo ny ze nie wierze ze to minie ....
Awatar użytkownika
Kamień

30 marca 2015, o 10:19

Mam tak samo :)
kontousuniete
Gość

30 marca 2015, o 10:20

masz tak samo to od jakiego czasu? . Jest roznica teraz a na poczatku?
Awatar użytkownika
Miesinia

30 marca 2015, o 10:54

Słuchaj manfred,a ja miałam stan 10x gorszy od ciebie, dasz wiarę :DD??
To jest wszystko bujda!
kontousuniete
Gość

30 marca 2015, o 11:12

Powiem CI tak :) gorszego juz sie nie da ;) hehe
Awatar użytkownika
Kamień

30 marca 2015, o 11:18

manfred111 pisze:masz tak samo to od jakiego czasu? . Jest roznica teraz a na poczatku?
Miałem tak. O. Nie pamiętam ile czasu :) Jest różnica w ch**

-- 30 marca 2015, o 11:18 --
Miesinia pisze:Słuchaj manfred,a ja miałam stan 10x gorszy od ciebie, dasz wiarę :DD??
A ja jeszcze gorszy!!!!!!!!! Najgorzej na świecie miałem :DD
Awatar użytkownika
Jerry
Odważny i aktywny forumowicz

30 marca 2015, o 11:24

Kamień pisze: A ja jeszcze gorszy!!!!!!!!! Najgorzej na świecie miałem :DD
Powiem Ci tak Kamień - w d...e byłeś, g...o widziałeś... Nikt nie miał gorszego ode mnie. Ja miałem najgorszy z gorszych! :)
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Awatar użytkownika
April
Odważny i aktywny forumowicz

30 marca 2015, o 11:35

Akurat, najgorsze mam JA! :pp
Awatar użytkownika
Miesinia

30 marca 2015, o 11:44

Hahaha widzisz manfred, nie jesteś sam :DD

Tylko ze ja mówiłam poważnie :D
To jest wszystko bujda!
kontousuniete
Gość

30 marca 2015, o 12:10

własnie wam to łątwo mowic jak juz macie stan o wiele lepszy ;D a ja. tez bym tak pisal ;)
Awatar użytkownika
Miesinia

30 marca 2015, o 12:22

Ale nam ten lepszy stan z nieba nie spadł, tylko robiliśmy coś w tym kierunku żeby sie odburzyc. Ty tez zacznij ;)
To jest wszystko bujda!
Awatar użytkownika
Zordon
Zarejestrowany Użytkownik

30 marca 2015, o 12:37

Bartosz nr 2 :D
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred"
Soichiro Honda
ODPOWIEDZ