Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
250 dni to trwa ... pomocy
-
- Gość
Ciekawe za ile by to dd choc troche popuscilo gdybym pozwolil jej trwac i jakims cudem nie zwracal uwagi ale to sie nie da narazie ....
a oczekuje tego ze jak ktos cos napisze mi poprostu jak wiem ze moge napisac o objawach moich niepokojacych to troche sie uspokajam

- April
- Odważny i aktywny forumowicz
Manfred nie wydaje Ci sie, ze troche egoistycznie do tego podchodzisz? Wyobraz sobie, ze kazdy z uczestnikow forum zaklada wlasny watek i oczekuje, ze inni beda go ciagle uspokajac, jak by to forum wygladalo? Na pewno jest Ci zle i wszyscy to rozumiemy, bo wiekszosc z nas przechodzila badz ciagle przechodzi to samo, nie masz ani gorzej ani lepiej niz inni wbrew temu co Ci sie wydaje, ale kazdy jak ma watpliwosci albo gorszy dzien pisze w odpowiednim do tego watku, jeden post, dwa lub trzy, a nie zaklada swojego watku i nie gada w kolko o tym samym na 50 stronach, bo to do niczego nie prowadzi. To forum ma sluzyc pomoca, dostajesz WSZYSTKIE narzedzia pomocne w odburzaniu, nie jest to uspokajacz
Ja rozumiem, bo sama bylam w takiej sytuacji jak Ty, ze na poczatku kazdy jest spanikowany i potrzebuje uspokojenia, ale Ty zaczynasz juz lekko naduzywac cierpliwosci uzytkownikow tego forum. Zamiast gadac w kolko o objawach to zacznij sie stosowac do rad Ci udzielanych, bo nie wyjdziesz z tego do konca swiata, a tak dlugo to my na pewno uspokajac Cie nie bedziemy 

- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Ile masz lat kolego, że tak zapytam? 

- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Nic, to znaczy, że jesteś dorosły chłop - bierz się za siebie porządnie 

-
- Gość
jeszcze jak bym mial samo odrealnienie a tu naprawde takie odciecie jak bym nie byl w rzeczywistosci. Tak oddalony gdzie nie pojde to schiza .ale niech plynie to . Obraz tez przyciemnial. zebym nie stracil pamieci . Zeby mozna bylo nawiazac kontakt.
-- 29 marca 2015, o 19:58 --
Za bardzo nie wierze ze to pusci mnie kiedykolwiek nawet jak bede przyzwalal na to bo niby jak przyzwole temu trwac to dlaczego ma to puscic . Ten stan jest poprostu jak bym nie byl w rzeczywistości .... Ale spowodował to lęk wiec przeciez nic mi sie nie stalo,,, Troche watpie zeby derealizacja takie stany dawała.. MOze cos nieodwracalnie sie popsulo i trzeba bedzie tak do konca ... aj
-- 29 marca 2015, o 19:59 --
Jak ktos nie chce to moze nie odpisuywac zeby nie bylo potem ze w kołko to samo poprostu to co czuje pisze i mysle
-- 29 marca 2015, o 19:58 --
Za bardzo nie wierze ze to pusci mnie kiedykolwiek nawet jak bede przyzwalal na to bo niby jak przyzwole temu trwac to dlaczego ma to puscic . Ten stan jest poprostu jak bym nie byl w rzeczywistości .... Ale spowodował to lęk wiec przeciez nic mi sie nie stalo,,, Troche watpie zeby derealizacja takie stany dawała.. MOze cos nieodwracalnie sie popsulo i trzeba bedzie tak do konca ... aj
-- 29 marca 2015, o 19:59 --
Jak ktos nie chce to moze nie odpisuywac zeby nie bylo potem ze w kołko to samo poprostu to co czuje pisze i mysle

- April
- Odważny i aktywny forumowicz
Tak Manfred, masz uszkodzenie mozgu i nigdy Ci nie minie
A teraz przeczytaj to co napisalaes, a potem idz do wpisow na temat DD i przeczytaj je, ale naprawde dokladnie, a nie piate przez dziesiate, tam jest dokladnie wyjasnione dlaczego to mija jak na to przyzwalasz