Raphael97 pisze:zdravko to nie jest temat do jaj bo Ja poważnie cierpię i poważnie myślę o samobójstwie z powodu tych zagadek i dodatkowo dołuje mnie to że nikt nie chce mi odpowiedzieć na nie i na dodatek mówią że nigdy nie znajdę odpowiedzi i nikt mi jej nie udzieli

Chyba się powieszę i sprawdzę co jest po tamtej stronie; myślę nad tym poważnie.
Nie napisałem tego dla jaj, no powiedzmy na początku miałem taka intencję

, nawet miałem napisać, że ten muł to Ty, ale jeszcze raz posłuchałem tego numeru i zmieniłem na bardziej pasująca, że muł to twoje zaburzenie, a co zrobisz z nim to już twój wybór, czy pozwolisz mu być w twojej głowie, albo powiesz "sram na ciebie" albo pozwolisz mu brnąć dalej, bo ten twój muł nie jest nawet jakiś specjalnie rozbrykany, jeden kierunek, dwie niewyszukane myśli na krzyż i tyle .
Jasne, najlepiej się powieś, sprawdzisz co jest po tamtej stronie..., a jak się okaże ,że nic to trochę się sam zrobisz w jajo i zamiast przeżyć ten czas który masz dany zakończysz przed czasem swój żywot totalnie bez sensu.
Gorszą wersją będzie jak się okaże ,ze jednak jest bóg który ukaże cie za samobójstwo piekłem, to dopiero będzie przesrane, zamiast kotła zapewne zapodadzą Ci te ziemskie myśli filozoficzne i jak się będziesz z tym czuł, chyba słabo, więc tak czy tak ,nie warto się zabijać z tego powodu.
Piszesz,że nikt
nie chce Ci odpowiedzieć, a prawdą jest ,ze wszyscy piszą, ze nie mogą odpowiedzieć, bo nie znają odpowiedzi, jest chyba różnica.