Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zniszczmy tą teorie
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Rafał to nie jest chamskie... Właśnie piszemy tak jak Ty piszesz w ten sam sposób, chcemy Tobie pokazać, ze te myśli są z dupy wzięte i dopóki ich nie zakceptujesz to one będą.
nie możesz narazie sobie powiedziec, ok Rafał skup sie na zaburzeniu nerwicowym bo teraz mam zaburzone emocje i nie jest w stanie odpowiedziec na nurtujace mnie pytania?
Ja mam wrażenie, że co tutaj piszemy to wcale tego nie czytasz, ja mam wrażenie, ze masz obsesje na temat dowodów.
nie możesz narazie sobie powiedziec, ok Rafał skup sie na zaburzeniu nerwicowym bo teraz mam zaburzone emocje i nie jest w stanie odpowiedziec na nurtujace mnie pytania?
Ja mam wrażenie, że co tutaj piszemy to wcale tego nie czytasz, ja mam wrażenie, ze masz obsesje na temat dowodów.
-
- Zbanowany
No nie ma chyba dowodów na to że inni też czują i myślą. Nikt mi takiego nie podał jeszcze, a temat trwa długo. To wszystko może być fikcją i może być jakimś snem. Jaciepier dole
-- 13 października 2015, o 20:40 --
Czuje że to wszystko jest snem i że to jest fikcja. Nie potrafię wytłumaczyć swojego istnienia. To jest niemożliwe żebym AKURAT JA żył na jakiejś planecie i tak z dupy że była nicość i nagle JA. To jest niemożliwe. O co w tym wszystkim chodzi. Ja chyba wezmę ten sznur bo to nie ma sensu.
-- 13 października 2015, o 20:40 --
Czuje że to wszystko jest snem i że to jest fikcja. Nie potrafię wytłumaczyć swojego istnienia. To jest niemożliwe żebym AKURAT JA żył na jakiejś planecie i tak z dupy że była nicość i nagle JA. To jest niemożliwe. O co w tym wszystkim chodzi. Ja chyba wezmę ten sznur bo to nie ma sensu.
-
Rafał... zobacz weź puść bąka i zobacz czy poczujesz smród? Cichacz to cichy zabójca
ale tak poważnie puść bąka poczujesz smród czyli twoje zmysły działają nikt nimi nie kieruje.... Jestes na tej planecie bo Bog tak chciał i chce Ci pokazac droge ale Ty to odpychasz...

- schanis22
Dobra odpowiedz Tacia i tak trzymajmy sie tego !
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
- Brunko2013
Samo to, ze Ty przezywasz te nierealność jest dowodem na realność bo czujesz to w sobie ,na razie masz Error w umyśle i musisz to naprawić i nie dawać sie ponosić temu:)
-
Ale to logiczn, że umrzesz. Kiedys nie miales tych mysli i zyles beztrosko.
Dlaczego nie spojrzysz z drugiej strony. Dlaczego sobie nie powiesz, ze bedziesz zyc dla przyjemnosci dla szczescia bo po drugiej stronie tego nie ma.
A nawet gdyby bylo to nirealne ten cały swiat to co z tego? Co to zmienia? Nic!
Dlaczego nie spojrzysz z drugiej strony. Dlaczego sobie nie powiesz, ze bedziesz zyc dla przyjemnosci dla szczescia bo po drugiej stronie tego nie ma.
A nawet gdyby bylo to nirealne ten cały swiat to co z tego? Co to zmienia? Nic!
- Brunko2013
Jak puścisz bąka to i wszyscy wokół Ciebie poczują