Jadwiga pisze:Ja w ogóle się dziwie, że niektórzy wchodzą na forum i nie udzielają się w sensownych i związanych z tematyką forum wątkach. Tylko ciągle piszą o nie takim kolorze, nie takich literach, że coś jest na B a nie na Z, że coś jest krzywiej a powinno być prościej.
Jadwigo to dziw się dalej skoro nie masz nic sensowniejszego do roboty. Każdy ma prawo zaczynac udzielac się gdzie chce i nikt nie ma obowiązku pisac pod dyktando użytkowniczki Jadwigi. Ja akurat postanowiłam zacząc od podania własnych pomysłów w dziale do tego przeznaczonym(nie bez powodu Administrator takowy dział stworzył). Zajmij się lepiej sobą zamiast szukac zaczepki.
Albo zadają głupie pytania bo nie mogą się pogodzić z diagnozą....
A uważasz, że Twoje posty są mądrzejsze? Chyba mamy tu do czyniania z osobowością narcystyczną.
Ja bym nie miała siły o takich duperelach myśleć.
Za to masz ogromne siły by się czepiac i prowokowac innych. Tylko pozazdrościc takiego hobby.
Podziwiam, ze ktoś w ogóle tutaj odpowiada bo mnie nerwy by zjadły.
Jak widac samą siebie też mozesz podziwiac.
Jak meczą cię fobię a=fla+age->m<-o to się przydaj na coś i popisz o tym. A nie o banałach....
Banalne to jest to co sobą reprezentujesz poniżając nowych użytkowników. Takie teksty"przydaj się na coś i pisz o swoich fobiach" świadczą tylko o tym jak cwana i przemądrzała jesteś. Każdy człowiek wchodzący na to forum jest kimś wartościowym(nie mówię tu o sobie) i wg. mnie wcale nie musi o sobie pisac by byc przydatnym w rozkręcaniu forum. Szkoda, że traktujesz użytkowników jak kogoś gorszej kategorii niż Ty, bo to świadczy tylko o tym jak desperacko próbujesz się dowartościowywac czyimś kosztem. W takim wypadku pozostaje mi jedynie Tobie współczuc.