PONY?? Co to za skrót?
Wojciech pisze: PONY?? Co to za skrót?
Wojciech pisze:Ok OK Dziękuję Victor za teorię a tobie mysterious za obrazowe przedstawienie
Wiecie nie każdy wie co to PONY...a ciekawe skąd wy wiecie?![]()
![]()
Pan moderator V. takiego jednego osobistego/różowego kucyka ma na stanieWojciech pisze: ciekawe skąd wy wiecie?![]()
![]()
Z tym zielonym kolorem siana to bym polemizowałaWojciech pisze:a=fla+age->m<-o jak już w snach widzisz zielone siano to znak ze za duzo palisz
O nie nie nie w żadnym wypadkuWojciech pisze:Dobra dobra oglądacie bajeczki i stąd wiecie
Ale Victor czy ten twój kucyk taki sam jak Jolki z Big Brothera?
Ja się googli spytałem, jak w wielu poważnych czy życiowych dylematachWojciech pisze:ciekawe skąd wy wiecie?![]()
![]()
Ufff, to respectVictor pisze:O nie nie nie w żadnym wypadkuMój jest niebieski...
Dokładnie Wojciech a temat PONY był w tym momencie priorytetemmysterious pisze: Ja się googli spytałem, jak w wielu poważnych czy życiowych dylematach![]()
No ba !mysterious pisze: Ufff, to respect![]()
A czemu nie, to ty żeś stronę wcześniej mnie zainspirowałmysterious pisze:To dawaj co to ma być
Proszę tylko nie kucyk pony...
ok. W takim razie proponuję powrót do niesamowicie cieplutkiej koniczynkiVictor pisze: Jak z serialu gęsia skórka
Czyli nie ma tu miejsca np. dla ludzi z fobiami takich jak ja. Dziękuję za naświetleniegłównie poświęcone nerwicy, depresji i depersonalizacji.