Wygrał xDzeniu87 pisze:czesc Zaburzona zorientowalem sie ze jestes zaburzona po Twoim nicku
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witamy na forum!
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Jak szukać objawów bez nakręcania się -> http://www.zaburzeni.pl/viewtopic.php?p=100011#p100011
- schanis22
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja bym się w życiu nie skapła , ten nasz Zeniu87 to bystrysubzero1993 pisze:Wygrał xDzeniu87 pisze:czesc Zaburzona zorientowalem sie ze jestes zaburzona po Twoim nicku

W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Hello,
Halina, trzy lata walcze z nerwica natrectw, ktora ujawnila sie po bardzo szybkim odstawieniu lekow antydepresyjnych, trojcyklicznych przez psychiatre. Nigdy dotad nie wiedzialam, na jaka chorobe cierpie. Dowiedzialam sie dwa miesiace po odstawieniu lekow. Mieszkam we Francji, a tutaj diagnoza ZOK jest beznadziejna: albo depresja, albo bipolarnosc. W koncu trafilam na specjaliste od ZOK i trzyletnia terapia bardo mi pomogla. Praca 24/24H nad soba, nad technikami i aplikowaniem technik. Wiele porazek. Wiele dolow. Ale sie podnosilam za kazdym razem i nadal se podnosze. To dlugi proces odburzanie. Prosze, mzecie zapoznac sie z moim artykulem
http://www.ifrancja.fr/mozna-wyleczyc-n ... -b630.html
Nie jestem zdrowa
Nerwica wrocila. Dlaczego? Gdyz podczas gdy jej nie bylo PRZESTALAM STOSOWAC TECHNIKI TERAPII!!!
Jestem tutaj, by was wesprzec i by uzyskac wsparcie.
Halina, trzy lata walcze z nerwica natrectw, ktora ujawnila sie po bardzo szybkim odstawieniu lekow antydepresyjnych, trojcyklicznych przez psychiatre. Nigdy dotad nie wiedzialam, na jaka chorobe cierpie. Dowiedzialam sie dwa miesiace po odstawieniu lekow. Mieszkam we Francji, a tutaj diagnoza ZOK jest beznadziejna: albo depresja, albo bipolarnosc. W koncu trafilam na specjaliste od ZOK i trzyletnia terapia bardo mi pomogla. Praca 24/24H nad soba, nad technikami i aplikowaniem technik. Wiele porazek. Wiele dolow. Ale sie podnosilam za kazdym razem i nadal se podnosze. To dlugi proces odburzanie. Prosze, mzecie zapoznac sie z moim artykulem
http://www.ifrancja.fr/mozna-wyleczyc-n ... -b630.html
Nie jestem zdrowa

Jestem tutaj, by was wesprzec i by uzyskac wsparcie.
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Halinko wstaw w jednym miejscu ten link okey?
Bo takie spamowanie tym blogiem nie wyglada dobrze co minuta w kazdym temacie
I zapewne ci go zablokuja calkiem
Wiem ze masz dobre intencje ale wystarcza 2,3 linki 

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Witam wszystkich, przeglądam od jakiegoś czasu to forum, a dziś postanowiłam się zalogować. Tak jak zapewne większość osób tutaj zmagam się z wieloma lękami. Postanowiłam się przyłączyć ponieważ liczę na wsparcie w trudniejszych momentach. Cieszę się, że jest forum takie jak to