Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witamy na forum!
-
- Zarejestrowany Użytkownik
witam. mam 22 lata - w końcu postanowiłam coś ze sobą zrobić.
po 4 latach wróciłam na drogę poprawy.
osobowość wrażliwa, drażliwa i inne -iwy
neurotyzm.
na koncie mam nerwice natręctw (myśli) i to towarzyszy mi od lat pięciu, pod różnymi postaciami.
sukcesywnie co rok znajduję inny powód do zmartwień, wmawianie sobie chorób, dolegliwości.
Trittico CR kiedyś.
Teraz terapia + leki.
Oby było lepiej!

po 4 latach wróciłam na drogę poprawy.
osobowość wrażliwa, drażliwa i inne -iwy

neurotyzm.
na koncie mam nerwice natręctw (myśli) i to towarzyszy mi od lat pięciu, pod różnymi postaciami.
sukcesywnie co rok znajduję inny powód do zmartwień, wmawianie sobie chorób, dolegliwości.
Trittico CR kiedyś.
Teraz terapia + leki.
Oby było lepiej!

- Sagem
- Odważny i aktywny forumowicz
No hej hej
Na pewno znajdziesz w Nas wsparcie i pomoc oraz dobrych informacji których tu nie brakuje 

Jeżeli ktoś nie kocha Cię tak jakbyś tego chciał, nie oznacza to, że nie kocha Cię on z całego serca i ponad siły.
Strach boi się odważnych.
Per Aspera Ad Astra - Przez ciernie do gwiazd.
Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz.
Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz.
- Darecky1970
Hey , myślę że dobrze trafiłaś. Ja za nim tutaj trafiłem też wałkowałem inne fora ale bez rezultatu. Napewno dostaniesz dobre wskazówki, porady i wsparcie. Pozdrawiam
- Sagem
Hej Wam 

Jeżeli ktoś nie kocha Cię tak jakbyś tego chciał, nie oznacza to, że nie kocha Cię on z całego serca i ponad siły.
- Ciasteczko
- Administrator
Witajcie i rozgośćcie się! 

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.

-
Witam!
Dziś się zarejestrowałam i jestem nowa. Ale w temacie nerwicy, lęków i zaburzeń niestety świeżynką nie jestem..
Myślałam, że lęki mam z głowy.. ale okazuje się, że one tylko przybrały na sile
No cóż. Idę pogrzebać na forum.
Dziś się zarejestrowałam i jestem nowa. Ale w temacie nerwicy, lęków i zaburzeń niestety świeżynką nie jestem..
Myślałam, że lęki mam z głowy.. ale okazuje się, że one tylko przybrały na sile

No cóż. Idę pogrzebać na forum.
- N-e-r-w-u-s
- Odburzony Wolontariusz Forum
Witaj zaburzona : ) dużo tu jest do poczytania także miłej lektury 

- Sagem
Hej Zaburzona
Jasne, znajdziesz tu sporo dobrych porad i informacji, mi to forum życie uratowało i ludzie także ciesze się że akurat trafiłaś do Nas