Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Witamy na forum!

Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
ODPOWIEDZ
Aneta
Odburzony i pomocny użytkownik

7 stycznia 2014, o 16:06

Czesc, witaj wsrod Nas :))
kymy
Zarejestrowany Użytkownik

7 stycznia 2014, o 20:11

Witam serdecznie,
chciałabym dołaczyc do grupy. Najprawdopodobniej mam nerwicę lekową, niestety.
weronia
Odważny i aktywny forumowicz

7 stycznia 2014, o 20:12

:papa wszystkim :)
DdeszczowaA

10 stycznia 2014, o 17:35

Dziękuję Wam za miłe słowa, za ciepłe przyjęcie i serdeczność! Fajnie mieć świadomość tego, że jest Ktoś komu na mnie zależy i, że nie jestem sama.
nerwuska90

10 stycznia 2014, o 18:27

Witam Wszystkich :papa i lecę przeszukiwać wątki :)
usunietenaprosbe
Gość

11 stycznia 2014, o 19:50

hej witam :) i jakby co to pisz do mnie na pw czy gg , ja zawsze chętnie porozmawiam o wszystkim i niczym ;)
usunietenaprosbe
Gość

11 stycznia 2014, o 19:52

witamy witamy i serdecznie zapraszamy :D a jakby co to piszcie do mnie, ja zawsze każdego chętnie wysłucham i pociesze ;)
Awatar użytkownika
Sagem

12 stycznia 2014, o 14:07

Hej wszystkim nowym :)
Jeżeli ktoś nie kocha Cię tak jakbyś tego chciał, nie oznacza to, że nie kocha Cię on z całego serca i ponad siły.
Strach boi się odważnych.
Per Aspera Ad Astra - Przez ciernie do gwiazd.
Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz.
kasia8791

12 stycznia 2014, o 21:19

Witam wszystkich . Jestem tu nowa ,wiec chciałabym napisać pare słów o sobie i chorobie. Na nerwice choruje tak "na ostro"od roku ,używam słowa na ostro ponieważ do nerwicy dolaczyl lek i natręctwa . Chodziłam po lekarzach od psychiatry do psychiatry ,wielokrotnie u lekarza rodzinnego po specjalistach na ostrych dyżurach kończąc ,niewidzialam co mi jest ,obiiawy były codziennie inne ,pozńiej się powtarzały ( duszności ,gula w gardle ,drętwienie rak , nóg , serce , pieczenie w mostku itd...itd...) odrazu dostałam leki od lekarza rodzinnego miały być lekkie zaczęłam brać i nagle pojawiły się myśli ze leki mi napewno zaszkodzą i tak nakręciłam się ze zaczęłam czuć się gorzej ...gorzej przestałam je brać ,natrętne myśli dotyczące uczulenia a przytym i śmierci poszezaly swój zakres od leków po środki czystości , kosmetyki , ..byłam taka przestraszona ze nie dawałam rady z podstawowymi czynnościami . W październiku trafiłam do wspaniałego psychiatry który na pierwszej wizycie skierował mnie na terapie grupowa , miałam wiele wątpliwości jednak postanowiłam spróbować , bo zdawałam sobie sprawę ze to dla mnie jest ostatnia deska ratunku.... Było i jest bardzo cieżko ,zostało mi 4 tyg. Terapii piore brudy życia i widzę poprawę , jednak boje się co będzie po zakończeniu i jak będę dawała radę bez wsparcia grupy :( ... Postanowiłam zalogować się na forum z nadzieja ze tu znajdę wsparcie w ciężkich chwilach oraz pomoc wam ......pozdrawiam
Awatar użytkownika
Sagem

12 stycznia 2014, o 21:25

Hej, na pewno znajdziesz w nas wsparcie i dowiesz się wiele na temat nerwicy i całej reszty nasze forum to kopalnia wiedzy na te tematy :D Więc głowa do góry damy radę :)
Jeżeli ktoś nie kocha Cię tak jakbyś tego chciał, nie oznacza to, że nie kocha Cię on z całego serca i ponad siły.
Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz.
kasia8791

12 stycznia 2014, o 21:34

Dzięki za miłe słowa ....damy radę wspólnymi siłami :)
Awatar użytkownika
Sagem

12 stycznia 2014, o 21:40

Jasne, jak jesteśmy razem to nic nam nie będzie, najgorzej być samemu :)
usunietenaprosbe
Gość

13 stycznia 2014, o 18:01

witamy cieplutko :papa

dokładnie, najważniejsze ,że walczysz a my Tobie pomożemy ;) będziemy walczyć razem :friend:
tom35

13 stycznia 2014, o 23:01

Witam Wszystkich Serdecznie,

Zmagam się z "menda" od początku 2008 roku.
Raz lepiej... raz gorzej...
Próbowałem trochę chemii, terapie...
...jednak najbardziej pomaga wiedza.
Strona szaffera dużo mi pomogła i tez dzięki niej trafiłem tutaj. Zarejestrowałem się już jakiś czas temu ale czailem się napisać :-)
...miłego wieczoru
Tomek
ODPOWIEDZ