Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witamy na forum!
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Dziękuję Wam za miłe słowa, za ciepłe przyjęcie i serdeczność! Fajnie mieć świadomość tego, że jest Ktoś komu na mnie zależy i, że nie jestem sama.
-
Witam Wszystkich
i lecę przeszukiwać wątki 

-
- Gość
hej witam
i jakby co to pisz do mnie na pw czy gg , ja zawsze chętnie porozmawiam o wszystkim i niczym 

-
- Gość
witamy witamy i serdecznie zapraszamy
a jakby co to piszcie do mnie, ja zawsze każdego chętnie wysłucham i pociesze 

- Sagem
- Odważny i aktywny forumowicz
Hej wszystkim nowym 

Jeżeli ktoś nie kocha Cię tak jakbyś tego chciał, nie oznacza to, że nie kocha Cię on z całego serca i ponad siły.
Strach boi się odważnych.
Per Aspera Ad Astra - Przez ciernie do gwiazd.
Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz.
Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz.
-
Witam wszystkich . Jestem tu nowa ,wiec chciałabym napisać pare słów o sobie i chorobie. Na nerwice choruje tak "na ostro"od roku ,używam słowa na ostro ponieważ do nerwicy dolaczyl lek i natręctwa . Chodziłam po lekarzach od psychiatry do psychiatry ,wielokrotnie u lekarza rodzinnego po specjalistach na ostrych dyżurach kończąc ,niewidzialam co mi jest ,obiiawy były codziennie inne ,pozńiej się powtarzały ( duszności ,gula w gardle ,drętwienie rak , nóg , serce , pieczenie w mostku itd...itd...) odrazu dostałam leki od lekarza rodzinnego miały być lekkie zaczęłam brać i nagle pojawiły się myśli ze leki mi napewno zaszkodzą i tak nakręciłam się ze zaczęłam czuć się gorzej ...gorzej przestałam je brać ,natrętne myśli dotyczące uczulenia a przytym i śmierci poszezaly swój zakres od leków po środki czystości , kosmetyki , ..byłam taka przestraszona ze nie dawałam rady z podstawowymi czynnościami . W październiku trafiłam do wspaniałego psychiatry który na pierwszej wizycie skierował mnie na terapie grupowa , miałam wiele wątpliwości jednak postanowiłam spróbować , bo zdawałam sobie sprawę ze to dla mnie jest ostatnia deska ratunku.... Było i jest bardzo cieżko ,zostało mi 4 tyg. Terapii piore brudy życia i widzę poprawę , jednak boje się co będzie po zakończeniu i jak będę dawała radę bez wsparcia grupy
... Postanowiłam zalogować się na forum z nadzieja ze tu znajdę wsparcie w ciężkich chwilach oraz pomoc wam ......pozdrawiam

- Sagem
Hej, na pewno znajdziesz w nas wsparcie i dowiesz się wiele na temat nerwicy i całej reszty nasze forum to kopalnia wiedzy na te tematy
Więc głowa do góry damy radę 

Jeżeli ktoś nie kocha Cię tak jakbyś tego chciał, nie oznacza to, że nie kocha Cię on z całego serca i ponad siły.
- Sagem
Jasne, jak jesteśmy razem to nic nam nie będzie, najgorzej być samemu 

-
- Gość
witamy cieplutko
dokładnie, najważniejsze ,że walczysz a my Tobie pomożemy
będziemy walczyć razem 

dokładnie, najważniejsze ,że walczysz a my Tobie pomożemy

-
Witam Wszystkich Serdecznie,
Zmagam się z "menda" od początku 2008 roku.
Raz lepiej... raz gorzej...
Próbowałem trochę chemii, terapie...
...jednak najbardziej pomaga wiedza.
Strona szaffera dużo mi pomogła i tez dzięki niej trafiłem tutaj. Zarejestrowałem się już jakiś czas temu ale czailem się napisać
...miłego wieczoru
Tomek
Zmagam się z "menda" od początku 2008 roku.
Raz lepiej... raz gorzej...
Próbowałem trochę chemii, terapie...
...jednak najbardziej pomaga wiedza.
Strona szaffera dużo mi pomogła i tez dzięki niej trafiłem tutaj. Zarejestrowałem się już jakiś czas temu ale czailem się napisać

...miłego wieczoru
Tomek