Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witamy na forum!
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć Anetko
Dawno nie pisałam ale często czytam co się tu dzieje
U mnie w miarę ok ale brakuje mi czasu,tylko praca i dom.Czuję się w miarę ok ale są dni do kitu.Dzisiaj męczę się z mega silnymi zawrotami głowy.Od lutego co tydzień jeżdże na terapię,z czego jestem bardzo dumna
Napisz co u Ciebie,jak się czujesz.Pozdrawiam wszystkich 

Sztuką jest w poznawaniu człowieka, przez pryzmat ciała poznać jego duszę.
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Dobrze ze w miare ok i ze jezdzisz na ta terapie co tydzien
Tez jestem dumna z Ciebie
U mnie o niebo lepiej, jakos zyje do przodu i juz nerwica nie jest dla mnie az takim problemem choc tez miewam gorsze dni ale juz nie martwie sie nawet i nimi. Jest po prostu dobrze z czego tez jestem dumna 

-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Cześć 

- headge
- Zarejestrowany Użytkownik
Hejka! Na początku chciałam Wam podziękować za to forum!! Dzięki Wam właściwie zrozumiałam co się ze mną dzieję i wróciła mi chęć do życia i do walki z tym całym draństwem!! Dziękuję za wszystkie posty. Jak to miło wiedzieć, że nie jestem sama, że wcale nie umieram i na dodatek że nie mam świra. Trzymam za nas wszystkich kciuki i jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI :*
Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego.
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Witaj i nie ma za co
kazdy a nas tworzy tutaj jakis element ktory w przyszlosci jest po prostu pomocny bo mozna go przeczytac i wiedziec co sie dzieje