Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witam
-
- Gość
Nie no zachowuj się jednak jakoś cywilizowanie, żebym nie pomyślała, że pomagam w ucieczce chorej osobie
to by dopiero był lot nad kukułczym gniazdem 

-
- Gość
Ja też jak studiowałam, to sobie odkładałam, bo ja już chyba na drugim roku zaczęłam snuć plan, że jak tylko skończę studia to uciekam... Poleciałam jak Ikar xD
-
- Gość
Wiesz, zawsze ten margines ostrożności w Internecie należałoby zachować, zwłaszcza jak rozmawiają ze sobą dwa "świry" po przejsciach 

-
- Gość
No cóż, niektórzy tak lubią jakąś dramę wywołać, jakby czerpali z negatywności jakąś dziką satysfakcję
mnie to zawsze dołowało, nie umiałam się przed tym bronić, jakbym mogła cofnąć czas to wszystko bym pozmieniała, tylko nie wiem dokąd by mnie to zaprowadziło, pewnie do przeciętności, ale byłoby łatwiej 

-
- Gość
Jak się robi tyle błędów w pisowni, to nie ma co się dziwić, że nienawidzisz
może do szwedzkiego podejdziesz z większym sercem 

-
- Gość
Wczoraj chciałam nawet napisać, że przyganiał kocioł garnkowi, ale stwierdziłam, że jesteś w takim stanie, że możesz nie być gotowy na takie słowa 
Ale dzisiaj to już jest taki progres, że przyjmiesz jutrzejszą Wigilię, jak muchę na klatę

Ale dzisiaj to już jest taki progres, że przyjmiesz jutrzejszą Wigilię, jak muchę na klatę