Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witam
-
- Gość
Po wyjściu z zaburzenia każdy tutaj będzie zasługiwał na dyplom psychologa, także bez przesady z tym agentem 

-
- Gość
Może i miałeś halucynacje, ale to nie znaczy, że jest to jakiś uraz mózgu... Z resztą jak Ci wypisali, że to tylko zaburzenia, to nie masz się czym przejmować
-
- Gość
Nie no są sprawy, które się psychiatrom nie śniły, niech im ziemia lekką będzie 
Ja to byłam w takim stanie, że chciałam mieć rezonans, chciałam nawet elektrowstrząsy, byle przestać się tak czuć i nie brać więcej leków, ale tak to już jest, że jak się chce, to nikt nie chce dać
Ja spadam, życzę Ci przetrwania tego specyficznego czasu rodzinnego, jak to mówią święta święta i po świętach

Ja to byłam w takim stanie, że chciałam mieć rezonans, chciałam nawet elektrowstrząsy, byle przestać się tak czuć i nie brać więcej leków, ale tak to już jest, że jak się chce, to nikt nie chce dać

Ja spadam, życzę Ci przetrwania tego specyficznego czasu rodzinnego, jak to mówią święta święta i po świętach

-
- Gość
No i Ty też zachowaj sobie tą rozmowę w pamięci, abyś wiedział, że nie wszyscy chcą Ci zaszkodzić i jak sam w siebie uwierzysz, to i inni uwierzą 

-
- Gość
No wiadomo, jakby się coś w umyśle działo niepokojącego, to lepiej pisz o tym tutaj, żeby rozwiać wątpliwości i szybko się z tym uporać... bo tak naprawdę tylko ktoś kto już to przeżył na własnej skórze i ma to już za sobą może Cię wesprzeć i powiedzieć czy da się coś z tym zrobić, a nie ten kto wyczytał z podręcznika
-
- Gość
A to zdecydowanie, nie każdemu można się zwierzać ze swoich objawów, bo one i tak są zawsze wytworem silnych emocji... Nie każdy po prostu jest w stanie to pojąć, może oni właśnie z tego niezrozumienia chcieli Cię kontrolować. Pokaż im, że niepotrzebna jest Ci żadna kontrola, bo panujesz nad sobą, i bądź wyczulony na wszelkie prowokacje, naucz się je przyjmować z obojętnością.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Słuchaj ja przez te kontrole nabawiłem się tego wszystkiego. Nie mam zamiaru im nic pokazywać kiedy mówi stop to ma byc stop a oni się dalej bawią tylko dla tego że jestem bardzo wrażliwy. Czasami ciężko się zachować z obojętnością kiedy robią takie rzeczy.