Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Wątpisz co do swoich objawów? Dyskusja, opisy, wyjaśnianie.
- mixxxser44
- Zarejestrowany Użytkownik
Podczas DiD zauważyłem że moje Źrenice w oku się znacznie zmniejszają. Czy to normalne?
- N-e-r-w-u-s
- Odburzony Wolontariusz Forum
Normalne. Zauważasz najdrobniejsze szczegóły. Samo to już świadczy o '' skanowaniu '' źrenice też reagują na światło.mixxxser44 pisze: ↑31 marca 2018, o 09:55Podczas DiD zauważyłem że moje Źrenice w oku się znacznie zmniejszają. Czy to normalne?

- weird_thoughts
- Odważny i aktywny forumowicz
Jeśli chodzi o somatykę - przerabialiście drżenie rąk? 

- eiviss1204
Klasykweird_thoughts pisze: ↑31 marca 2018, o 16:40Jeśli chodzi o somatykę - przerabialiście drżenie rąk?![]()

- weird_thoughts
Ostatnio ktoś mi zwrócił uwagę i poczułam się jak jakiś alkoholik na kacu
Sama wiem, że to nerwica, ale przyznam, że to strasznie uciążliwe 

- N-e-r-w-u-s
Siema. Oczywiście. Książkowy objaw nerwicy.weird_thoughts pisze: ↑31 marca 2018, o 16:40Jeśli chodzi o somatykę - przerabialiście drżenie rąk?![]()
Magnez proponuję jakiś dobry suplementowac.

- eiviss1204
Ja mialam kiedys taka sytuacje. Oglądałam telewizję i nagle wyskakuje reklamaweird_thoughts pisze: ↑31 marca 2018, o 16:52Ostatnio ktoś mi zwrócił uwagę i poczułam się jak jakiś alkoholik na kacuSama wiem, że to nerwica, ale przyznam, że to strasznie uciążliwe
![]()
"Trzesa Ci sie rece, drżą mięśnie- Moze to Parkinson?" to juz wiesz co się działo

Taka jest nerwica z muchy zrobisz słonia

Widze, że z Chad się oswoilas

- maciek1985
A ja jak mam "atak" to cały drżę, nogi, ręce, całe ciało. Więc to dopiero Meksyk.
- weird_thoughts
eiviss1204 pisze: ↑31 marca 2018, o 16:55Ja mialam kiedys taka sytuacje. Oglądałam telewizję i nagle wyskakuje reklamaweird_thoughts pisze: ↑31 marca 2018, o 16:52Ostatnio ktoś mi zwrócił uwagę i poczułam się jak jakiś alkoholik na kacuSama wiem, że to nerwica, ale przyznam, że to strasznie uciążliwe
![]()
"Trzesa Ci sie rece, drżą mięśnie- Moze to Parkinson?" to juz wiesz co się działoobdzwonilam wszystkich moich znajomych
okazało się, że każdemu trzesa się ręce
![]()
Widze, że z Chad się oswoilasto teraz czas na somaty
![]()
Teraz CHAD w uśpieniu

Ogólnie trzyma się mnie wysoki puls, drżenie rąk i sporadycznie - uczucie nóg jak z waty, więc bardziej somatyka. Nieraz łapie mnie derealizacja, ale od nadmiaru wrażeń, bo człowiek wychodząc z nerwicy wchodzi w zupełnie nowy świat

A magnez łykam, choć szukam konkretnego suplementu, bo wszędzie śladowe ilości i/lub w słaboprzyswajalnej formie :/
- eiviss1204
Kup cytrynian magnezu badz helat Olimp ma chyba takie cudaweird_thoughts pisze: ↑31 marca 2018, o 17:19eiviss1204 pisze: ↑31 marca 2018, o 16:55Ja mialam kiedys taka sytuacje. Oglądałam telewizję i nagle wyskakuje reklamaweird_thoughts pisze: ↑31 marca 2018, o 16:52Ostatnio ktoś mi zwrócił uwagę i poczułam się jak jakiś alkoholik na kacuSama wiem, że to nerwica, ale przyznam, że to strasznie uciążliwe
![]()
"Trzesa Ci sie rece, drżą mięśnie- Moze to Parkinson?" to juz wiesz co się działoobdzwonilam wszystkich moich znajomych
okazało się, że każdemu trzesa się ręce
![]()
Widze, że z Chad się oswoilasto teraz czas na somaty
![]()
Teraz CHAD w uśpieniuPrzerobiłam tyle form 'wariacji', że chyba sama nerwica się tym znudziła
![]()
Ogólnie trzyma się mnie wysoki puls, drżenie rąk i sporadycznie - uczucie nóg jak z waty, więc bardziej somatyka. Nieraz łapie mnie derealizacja, ale od nadmiaru wrażeń, bo człowiek wychodząc z nerwicy wchodzi w zupełnie nowy świat
A magnez łykam, choć szukam konkretnego suplementu, bo wszędzie śladowe ilości i/lub w słaboprzyswajalnej formie :/

Ja puls od zawsze mam wysoki okolo 100 w nerwicy mialam 111 przez rok.
Nerwica zawsze tak przeskakuje. Po somatach bedzie cos innego. Taki jej urok okrutny niestety
- N-e-r-w-u-s
Cytrynian. Właśnie. Mi Pani w aptece poleciła do picia '' magnesol '' i nawet dobrze powiem szczerze działa
nie zapominajcie też o Witamince D3+K2 

- weird_thoughts
Ja biorę te wszystkie witaminy i mimo to objawy sąN-e-r-w-u-s pisze: ↑31 marca 2018, o 18:07Cytrynian. Właśnie. Mi Pani w aptece poleciła do picia '' magnesol '' i nawet dobrze powiem szczerze działanie zapominajcie też o Witamince D3+K2
![]()

-
Mi sie DD nasiliła czuje sie okropnie wszystko jest obce nie takie jak wcześniej nie takie jak by mialo byc i jak by to nie bylo moje życie.. JesCze w dodatku boje sie se strace świadomość ze juz nie będzie normalnie a gorzej ze mnie wywiazą , spac nie umiem w dodatku przed snem sie nakrecam ze jak zasne to jak sie obudze to juz wgl nie będę wiedział czy to sen czy nie... Masakra leków nie biorę ale juz nie wyrabiam z tym
-
drzenie miesni towarzyszy mi od ponad 10 lat ,obecnie jest to wytrzymalne bardziej niz kiedys.mi jakos suplementy na to nie pomagaly.
Mistrz 2021 (L)