Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Wątpisz co do swoich objawów? Dyskusja, opisy, wyjaśnianie.

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
Templarious
Zarejestrowany Użytkownik

31 marca 2016, o 13:35

u mnie Lukas Graham - 7 Years non stop w bani... when i was 60 years coś tam.. i ten akcent wrrrr... Ja mam zapętlone to w bani :/. A mieliście objaw bania się małych dzieci? W sensie ze one są małe, ze to mały człowiek itp ? Juz serio mysle ze pojsc do psychiatry po leki bo nie wiem czy sobie poradze eh.
takadziewczyna

31 marca 2016, o 13:49

Mi z tą melodią przechodzi, powraca, przychodzi i tak w kółko. Najgorzej było za 1 razem, teraz się już tym nie przejmuje bo wiem że za chwile przejdzie.
Teraz mam ogromną fazę na psychozę, uszkodzenie mózgu, że to tak na zawsze, że jest mało histori o wyleczonej nerwicy. Ogólna załamka podtym względem.
Templarious

31 marca 2016, o 13:52

Też przez to przechodziłem :P. I jakoś nie dostałem, bynajmniej tak myśle ^^. Jaki był wasz najdziwniejszy i najbardziej hardkorowy objaw?
takadziewczyna

31 marca 2016, o 14:00

Odcięcie od uczczuć do rodziny i wogóle takie poczucie jakbymznane rzeczy oglądała pierwszy raz. Grr..masakra
bart26
Odburzony i pomocny użytkownik

31 marca 2016, o 14:26

Templarious pisze:Też przez to przechodziłem :P. I jakoś nie dostałem, bynajmniej tak myśle ^^. Jaki był wasz najdziwniejszy i najbardziej hardkorowy objaw?

Przez dluzszy omres mialem wrazenie ze ktos.za mna stoji . Pojawilo sie to po naczytaniu sie debilixmow o schizofreni przerazajace wtedy to bylo dzis sie z tego smieje . A najdziwniejszy heh balem sie wlsnych sluchawek korwaa nie wiem czemu hahahs . Minelo wszystko .
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
Awatar użytkownika
Joannaw27

31 marca 2016, o 14:32

Hehe Bartek

-- 31 marca 2016, o 14:32 --
Słuchawek tych na uszy tak?
COCO JUMBO I DO PRZODU
bart26

31 marca 2016, o 14:35

Tak jak dyndaly mi to mialem tak wyostrzone zmysly ze kazde drgniecie bylem w stanie wylapac . Cienia swojego tez sie balem swojego czasu . Ale wtedy zle do tego podchodzilem bo staralem sie akceptowac ale w sposob . Spokojnie bartek akceptuj nic ci nie grozi . Andzis wiem ze to trzeba akceptowac stan umysly nic dziwnego ze czlowiek sie bojii jak w glowie czuje lęk .
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
Awatar użytkownika
Joannaw27

31 marca 2016, o 14:37

No tak Bartek ja np.boję się kąpać pod prysznicem żeby tam nie zemdlec i idę pod ten prysznic jakbym szła na rzeź.
COCO JUMBO I DO PRZODU
takadziewczyna

31 marca 2016, o 14:37

Bart 26 a jak u Ciebie się to zaczęło.U mnie marihuana i szukam podobieństw. :(
Jesteś całkowicie odburzony?

Ja zapaliłam tylko 1 raz. Okropna faza ale na drugi dzień wszystko ok i tak przez miesiąc.Prawie zapomniałam o tymincydencie, wiedziałam że ngdy jużnie bede palić,że to nie dla mnie.
A tu nagle miesiąc później leżąc na łóżku dostałam takich objawów jak po ziole.I od tej pory masakra.
Ostatnio zmieniony 31 marca 2016, o 14:41 przez takadziewczyna, łącznie zmieniany 1 raz.
bart26

31 marca 2016, o 14:49

Haha Asia to dam ci dobry sposob na zakonczenie z tym lekiem . Musisz zaczac uprawiac sex pod prysznicem . Wtedy prysznic bedzie ci sie kojazyl z czyms innym niz lęk

-- 31 marca 2016, o 13:49 --
A jak to sie u mnie zaczelo hmm ja chyba cale zycie znerwicowany bylem tak sie wychowalem taki sposob myslenia mialem od dziecka z domu wyciagniety . Pierwszy atak paniki dostalem po trawce co bylo zaskoczeniem ale ja ziolo palilem juz 8 lat wczesniej od zawsze palilem zreszta . Pozniej mialrm rok przerwy a teraz jaram sobie na weekendy bo lubie dlaczego mam sobie to zabierac . Choc na poczatku bylo przejebane bo jak palilem pierwsze 5 razy to podswiadomosc zyla jeszcze tamtym lekiem . To nie trawa nie wodka nie inne rzczy wywoluja Nerwice to my sami ja zbieramy uzywki moga tylko wyeskalowac lek do takiego poziomu ze zapetlamy sie w kole nerwicowym dalej juz jest nakrecanie i dlatego to trwa . Nie jestem odburzony tak jak bym chcial ale bede poprostu u mnie dochadza inne problemy zyciowe prawdziwe ktore staram sie rozwiazac . Czasem mnie cos pierdyknie mocniej jak np malo spie albo jestem pochloniety wlasnie problemami dluzszy czas to po czasie to odreagowuje . Ale nie wkrecam sie poprostu czuje lęk wolnoplynacy i to wszystko .
Taci

31 marca 2016, o 14:51

Bartas ;)
takadziewczyna

31 marca 2016, o 14:59

Ja w sumie zawsze bylam lekliwa osoba. Ale nie mialam ani jakis specjalnych problemow ani stresow. Wiem tylko ze strasznie sie obwinialam ze dostalam tej nerwicy przez moja glupote, przez guwniarzowate palenie trawki.
Templarious

31 marca 2016, o 15:06

Ja mam hardkorowe objawy tego typu, ze np. ni z gruchy ni z pietruchy potrafi mnie napaść silny impuls takiego jakby strachu, lęku ze az wstaje jak siedze i jak np. ogladałem TV to czuje ze coś jest nie tak, łapią mnie silne uczucia niepokoju, zagrozenia i coś zwiazanego z obiektem jakby który to wywolal albo przypadkowy i dosłownie chodze w te i we w te przez godzine, może dłużej.. Ostatnio boje sie małch dzieci, bo są ludzmi :3. Czuje non stop wewnetrzne takie napiecie, lekkie palenie skóry na przedramionach. Irracjonalny strach ze cos sie stanie.. nie widze swojej przyszlosci.
bart26

31 marca 2016, o 15:06

Dlaczego gowniazowate . Mialas ochote to zapalilas . Badz soba pusc kontrole.
takadziewczyna

31 marca 2016, o 16:23

No tak,wtedy wydawało mi się,że to dobry pomysł. A czy mój stan może oznaczać psychoze a nie nerwice?
ODPOWIEDZ