Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Wątpisz co do swoich objawów? Dyskusja, opisy, wyjaśnianie.
- martusia1979
- Odburzony i pomocny użytkownik
wypij sobie meliske , rozluznij sie i zaobserwuj;-)...nie zabije cie to
strach-przed-smiercia-szalenstwem-i-utrata-kontroli-t427.html
-
- Zarejestrowany Użytkownik
A bierzesz leki? Może to od nich, może to też brak magnezu itp. Może być wiele przyczyn.
Ja cały czas jestem w mega napięciu, czuje jakbym miał dostać zaraz omamów, halunów itp, a jestem w pracy... W sumie nic nie robie tylko sie opierdzielam, atmosfera miła itp. Jestem też wzdęty. Wziąłem extra spasminke 2 sztuki
Ja cały czas jestem w mega napięciu, czuje jakbym miał dostać zaraz omamów, halunów itp, a jestem w pracy... W sumie nic nie robie tylko sie opierdzielam, atmosfera miła itp. Jestem też wzdęty. Wziąłem extra spasminke 2 sztuki

-
meliska na mnie nie dziala od zawsze.biore leki owszem ale i bez nich mialem takie akcje.lykam np propranolol na drzenie no i nie widze efektu.moze za mala dawka.suplementacja magnezem nigdy nie skutkowala ale bede lykal.moze to wina kregoslupa , w sumie mam dyskopatie ledzwiową
Mistrz 2021 (L)
-
Magnez słabo sie wchłania... jak bierzesz tlenek magnezu to jego wchłanialność to 4%. Najlepszy jest jabłczan magnezu albo cytrynian
. Czytam że od dyskopati mogą drżeć mięśnie, czytałeś o tym?

-
tak czytalem.ale moja dyskopatia podobno nie jest taka powazna.
-- 31 marca 2016, o 10:08 --
mam mleczan magnezu w domowej apteczce
-- 31 marca 2016, o 10:08 --
mam mleczan magnezu w domowej apteczce
Mistrz 2021 (L)
-
Podobno nie jest ale może uciskać gdzieś na nerwy. Lekarzem nie jestem ale żeby to sprawdzić potrzebne są zapewne jakieś badania w tym kierunku. Hm. Spróbuj narazie kuracji magnezem jakiś czas 

-
no ja mam rezonans magn. odcinka ledzwiowego zrobiony. rece jak sie trzesa to niby moze byc od odcinka szyjnego ale rtg wyszlo mi ok.
Mistrz 2021 (L)
-
rece moga sie trzasc id od stresu itp. Za duzo niewiadomych. Nie zakładajmy najgorszych
. Obserwuj siebie ale nie skupiaj na tym... 

-
no jesli chcesz cos robic rekami to jak sie nie skupiac gdy trzesa sie?albo mdleja?
Mistrz 2021 (L)
-
Jak ręce mdleja ? W jakim sensie ?
-
no omdlewaja ,sa tak slabe ze nie moge czasami nawet pisac na klawiaturze.
Mistrz 2021 (L)
-
Cieżko mi powiedzieć dlaczego, może ktoś sie wypowie :p. Ja mam mega natretne melodie w głowie.. eh. Ze tak nisko mozna upasc z własna psychika to ja nie wiem.
-
Też przez jakiś czas miałam tak, że co usłyszałam jakąś piosenke to siedziała mi długo w głowie.Czasem do takiego stopnia,że nie mogłam się skupić.
Mega upierdliwy objaw.
Mega upierdliwy objaw.
-
Ja wręcz szaleje na punkcie juz tego nucenia w głowie, jestem mega zmeczony, senny... i ciągle refren albo słowa w głowie z piosenki. Można dosłownie oszaleć od tego prawda? Czemu ja jestem taki senny mimo tego ze spie dobrze?