Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Strach przed...ile mamy strachów i czego się boimy? :)
-
- Zarejestrowany Użytkownik
boję się:
- pająków, robaków, owadów
- cmentarzy, grobów, trumien, śmierci
- chorób
- starości
- że coś się stanie mojemu M i dzieciom
- piór
- pająków, robaków, owadów
- cmentarzy, grobów, trumien, śmierci
- chorób
- starości
- że coś się stanie mojemu M i dzieciom
- piór
-
A ja mam mega wkreta że będę miała badz mam schizofrenię. Wszystkie natrętne myśli dotyczą tego.
Obrazy myslowe że zacznę do siebie gadać. Robic ogólnie coś dziwnego. Jak z kimś rozmawiam to patrząc na niego mam jakby obrazy myślowe ze widzę zamiast twarzy potwory:)... Gdzies kiedys przeczytałam ze ludzie chorzy czuja zapach spalenizny więc potem miałam takie natrety. Ogólnie wszystko o schizofrenii...
Obrazy myslowe że zacznę do siebie gadać. Robic ogólnie coś dziwnego. Jak z kimś rozmawiam to patrząc na niego mam jakby obrazy myślowe ze widzę zamiast twarzy potwory:)... Gdzies kiedys przeczytałam ze ludzie chorzy czuja zapach spalenizny więc potem miałam takie natrety. Ogólnie wszystko o schizofrenii...
- Jerry
- Odważny i aktywny forumowicz
Gdybyś miała schizofrenię to raczej nie przejmowałabyś się tym wszystkim
Możesz na próbę pogadać do siebie. To nic złego, wręcz przeciwnie:
http://www.radiozet.pl/Rozrywka/O-tym-s ... i-00008221

Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
-
Haha:) cóż.. Widocznie nerwica chce mi to przekazać a ja to zle interpretuję.Jerry pisze:Gdybyś miała schizofrenię to raczej nie przejmowałabyś się tym wszystkimMożesz na próbę pogadać do siebie. To nic złego, wręcz przeciwnie:

-
pikadio jeśli cię to uspokoi to ja mam podobnie też się boję że stracę kontrole że wyskoczę przez okno że już tego nie wytrzymam i też boję się że będę krzyczał jak opętany ale w taki właśnie sposób działa nerwica wmawia coś czego nie ma
-
skad możemy wiedzieć,czy w przypadku nerwicy lekowej trzeba isc do psychoterapeuty czy do psychiatry ?
- zebulon
A idz do tego i do tego ... a problem jest taki ze ciagle siebie kontrolujemy a organizm doskonale sobie sam poradzi wiec nie trzeba się wsłuchiwać że ...... i tu wpisz sobie dowolne co chcesz
Każda droga zaczyna się od pierwszego kroku .
Piekło nerwicy tworzymy sami sobie ...
Nie pozwól żeby życie straciło sens przez osobę, która po prostu nie była Ciebie warta.
nerwica przypomina prowadzenie codziennie konia do weterynarza żeby sprawić czy na pewno nie jest wielbłądem ( cytat który mnie rozbawił )
Piekło nerwicy tworzymy sami sobie ...
Nie pozwól żeby życie straciło sens przez osobę, która po prostu nie była Ciebie warta.
nerwica przypomina prowadzenie codziennie konia do weterynarza żeby sprawić czy na pewno nie jest wielbłądem ( cytat który mnie rozbawił )
-
Znów nadchodzą wichury-oszaleję 

-
Ja się boje:
-śmierci nagłej
-chorób wszelakich
-samotności
Więcej strachów nie pamiętam. Wszystkie mnie równo wkurzają.
-śmierci nagłej
-chorób wszelakich
-samotności
Więcej strachów nie pamiętam. Wszystkie mnie równo wkurzają.
-
Ja sie boje tego,ze tym razem natrety zaatakowaly bardziej i nerwica tez.
Natret samobojczy wywoluje u mnie strach ogromny,mimo,ze juz mi nie dokucza
Strach przed przyszloscią
Samotnoscia
Przed tym,ze nerwica mnie juz tyle razy dopadala,ze juz tak bedzie zawszr,ze co rok dwa nawrót.
Szukaniem pracy po dluzszej przerwie siedzeniem z dzieckiem w domu,
Stanów przygnebienia i depresji
Strach przed złymi wiadomosciami
Natret samobojczy wywoluje u mnie strach ogromny,mimo,ze juz mi nie dokucza
Strach przed przyszloscią
Samotnoscia
Przed tym,ze nerwica mnie juz tyle razy dopadala,ze juz tak bedzie zawszr,ze co rok dwa nawrót.
Szukaniem pracy po dluzszej przerwie siedzeniem z dzieckiem w domu,
Stanów przygnebienia i depresji
Strach przed złymi wiadomosciami
-
- Świeżak na forum
Systematycznie jedne lęki uwydatniają się, inne trochę bledną. Zależy od etapu życia...chyba. Co teraz na tapecie:
boję się śmierci, że coś mi się stanie zanim zacznę żyć naprawdę (cokolwiek to znaczy), że coś stanie się moim bliskim (dużo podróżujemy więc głównie chodzi o wypadek samochodowy)... Dziękuję.
boję się śmierci, że coś mi się stanie zanim zacznę żyć naprawdę (cokolwiek to znaczy), że coś stanie się moim bliskim (dużo podróżujemy więc głównie chodzi o wypadek samochodowy)... Dziękuję.