-- 28 lipca 2015, o 21:57 --
Wiara w siebie to juz duzo powiem Ci,na pewno wyjdziesz z tego bez lekow

No dlatego mysle ze nie wiesz podales same objawy obawy i watpliwosci . Ale nerwica to stan umysluEmil pisze:WIem doskonale co to jest,gdyz wpadalem w taka panike ze kiedys co tydzien pogotowie u mnie bylo,wystarczylo ze cos mnie bolalo,nakrecalem sie i wybuchalo,dusznosci,drgawki,oslabienie,mdlosci,szybki oddech,kolatanie serca,dretwienie konczyn i inne,wkrecalem sobie ze umieram...
Oczywiscie ze wyjdziesz bez lekow a to mozna bardzo latwo stwierdzic . Nasze kochane forum juz nie jednego odburzylo .Emil pisze:Bardzo silna nerwica lękowa z atakami paniki,2 razy bylem w psychiatryku.Bylo bardzo kiepsko,duzo lekow nie dzialalo dobrze,bo niektore jeszcze bardziej mnie pobudzaly.
-- 28 lipca 2015, o 21:57 --
Wiara w siebie to juz duzo powiem Ci,na pewno wyjdziesz z tego bez lekow
Paulinko ja bylem na tamtym forum przez 3 lata,patologia,ludzie dziwni,nawet nie mozna bylo nic powiedziec bo zaraz z gory do dolu Cie zjechali...PaulinaDobrevv pisze:A bez psychologa ? :/
Z tego co czytałam to forum jest świetne nie wmawiacie tu nikomu stanów ciężkich i gorzej nie dołujecie ludzi.Ja jak szukałam pomocy na podajże abc zdrowie to niby psycholog powiedziała nawet o cięzkiej hospitalizacji wtedy miałam jazdy po tym ;_; Takie nastraszenie jest chyba najgorszym co może być.
Emil pisze:To twierdzisz tak ze nie mam nerwicy ?
Lekarze mnie oklamywali ? a moje objawy to przeziebienie ?