Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Lęk przed umieraniem
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Twój problem polega na tym, że w ogóle nie rozumiesz istoty odburzania, utożsamiasz wyjście z zaburzenia z uspokajaniem się, z przekonywaniem się, że choroby i problemy nas nie dotyczą, wszystko to tylko nerwica. Myśląc w ten sposób robisz sobie ogromną krzywdę. Dziwi mnie to, że wobec tak dużych problemów zdrowotnych, wciąż tkwisz w tym punkcie.
https://www.czlowiekczujacy.pl
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Moja sytuacja się ostatnio pogorszyła, bo mama poszła do hospicjum i zostałam zupełnie sama. Boję się, że z takimi problemami nie mogę mieszkać sama.Katja pisze: ↑21 kwietnia 2022, o 22:07Twój problem polega na tym, że w ogóle nie rozumiesz istoty odburzania, utożsamiasz wyjście z zaburzenia z uspokajaniem się, z przekonywaniem się, że choroby i problemy nas nie dotyczą, wszystko to tylko nerwica. Myśląc w ten sposób robisz sobie ogromną krzywdę. Dziwi mnie to, że wobec tak dużych problemów zdrowotnych, wciąż tkwisz w tym punkcie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Przedwczoraj zasłabłam, gdybym straciła przytomność to nikt by mnie nie znalazł bo nikogo nie mam. To było pierwszy raz w życiu. Nie zasłabłam nawet raku i kolce nerkowej, to był zawsze mój największy lęk i nie potrafię sobie z tym poradzić, jeśli to się powtórzy pójdę do szpitala psychiatrycznego.+