Ciasteczko pisze:Fajnie, że w końcu doszło do wizyty, i że technicznie wszystko w porządku. Mam nadzieję, że Cię to uspokoiło. Daj znać jak tam po spotkaniu z psychologiem.

ciasteczko jasna sprawa że dam znać

a wizytę mam za miesiąc
-- 16 listopada 2015, o 15:36 --
no i jestem po wizycie z psychologiem w Kajetanach

jakie moje wrażenie hmmmm nie wiem nawet co mam napisać

całe spotkanie przesiedzieliśmy chyba z dwie godzinki

Pani psycholog wysłuchała mnie, zwierzyłem jej się ze swoich problemów i zaczęliśmy rozmawiać co z tym fantem zrobić. otrzymałem zalecenia robienia sobie wdechu i wydechu oraz słuchania muzyki relaksującej, która ma za zadanie uspokoić ciało, ponadto zaproponowała abym sobie kupił generator szumów usznych który włącza się na noc lub jak siedzę sam w domu i jest cisza. również mi mówiła żebym tego nie traktował jako karę od życia i żebym zaczął uprawiać sport i zaczął żyć

a jak jej powiedziałem w trakcie tego zaburzenia że zdałem prawo jazdy na C plus przyczepy to była w dużym szoku

hmmmm
Ciasteczko myślę że od Ciebie więcej się dowiedziałem na samym początku jak znalazłem te forum niż na tym spotkaniu dwu godzinnym

to co mi mówiła ta Pani już wiedziałem z tego forum dużo

już nie chciałem nic mówić że wiem to tamto że tak trzeba tak a nie inaczej. mam umówioną kolejną wizytę, pojadę na nią oczywiście może zaproponuje tej Pani psycholog aby mi dała może jakąś terapię poznawczo - behawioralną

tylko czy ja mogę jej coś zaproponować

no nic dam znaka jak będę po następnej wizycie
-- 21 grudnia 2015, o 15:11 --
i już myślałem że jest lepiej aż do wczoraj, nerwica się nasiliła odczuwam nowe objawy somatyczne

teraz serduszko mi dokucza czuję jak by mnie cały czas bolało i plus do tego wcześniejsze dolegliwość non stop

a już było lepiej... ile to ma jeszcze trwać

pomóżcie dobrym słowem
"mam twarde łokcie i miękkie serce zawsze tak miałem, dziękuje Bogu za ten dar który dostałem"
"od zawsze na zawsze wiara, nadzieja i miłość"
"Życie nie po to by się śpieszyć,
Życie jest po to by się życiem cieszyć,
A kiedy w życiu gonią nas terminy,
To się nie przejmuj najwyżej nie zdążymy"
"Carpe Diem"