dyskomfort jamy brzusznej mam non stop, bóle żołądka jelit niby wyniki mam dobre gastroskopia kolonoskopię również miałem i ok ale nie raz mam takie dni że szkoda gadać, zaparcia lub biegunki ale ból jest cały czas tak z prawej strony tak jak by wątroba he USG również jest ok, nie wiem może wariuje hehe tak jak pisałem Ci wcześniej że miałem dzień tak jak by mnie nic nie bolało ale to jest tego bardzo ale to bardzo mało

tak już mam ten dyskomfort ponad 3 lata

nie wiem pewnie nerwica już mi tak weszła głęboko, już nie pamiętam abym się normalnie czuł żebym normalnie mógł zjeść i wypić piwka tak jak kiedyś

tylko że teraz ta różnica jest taka że wiem że to głupia nerwica która popsuła mi całe życie :/
-- 10 grudnia 2014, o 14:37 --
hej wszystkim... miałem pisać od czasu do czasu więc piszę co u mnie

a więc bóle brzucha mam ale nie raz mam dni że jest ok a to już jakiś sukces, pisk w uchu niestety jest ale również raz mniejszy raz gorszy - staram się tym nie przejmować, co dalej zacząłem czytać posty napisane przez
Ciasteczko ,
Victora i
Divina 
i staram się je przekładać na życie choć nie powiem że to jest łatwe ale staram się i dlatego dla osób
nowo zalogowanych polecam czytanie i jeszcze raz czytanie, ponieważ samo użalanie się nad sobą nic nie daję - hmmm łatwo się mówi co

hehe wiem że są lepsze dni i gorsze ale trzeba jakoś to przeżyć

wcześniej miałem zawroty głowy i pocenie się ale odpukać jakoś mi to przeszło

oczywiście marihuany nie palę - słowo

tylko mam minus iż tęsknie za swoją byłą no ale cóż mam poradzić to już siła wyższa może jeszcze kogoś poznam - nadzieja

zacząłem regularnie uprawiać sport tj. granie w piłkę nożną,chodzenie na basenik itp. jest ciężko ponieważ z moimi dolegliwościami somatycznymi jakie mam to nie jest to takie łatwe ale nie poddaje się bo obiecałem
Ciasteczku 
że tego tzw. byka za rogi muszę złapać

pozdrówka dla wszystkich, razem damy radę innej opcji nie ma i tego się trzymajmy
-- 11 grudnia 2014, o 23:04 --
kurcze zapomniałem dodać

, iż na noc biorę lek xanax ale tylko na sen i wtedy na drugi dzień lepiej się czuję bo jak np. się nie wyśpię bo w nocy jakieś głupie sny mam i sie budzę to cały dzień mam przechlapane chodzę taki zmęczony oczy zmęczone głowa boli ciężko się jest skupić i teraz poczułem jak by mi lewa powieka latała sama... ale staram się o tym nie myśleć i aby do przodu na przekór tej nerwicy

a powiedzcie mi można się uzależnić od xanaxu jak to jest ?????? bo na serio po tym leku lepiej się czuje a nie wiem ile można go brać czasu ??????
-- 3 stycznia 2015, o 11:06 --
już myślałem że jakoś sobie daję radę a tu klops ostatnie moje dni były masakra

a wczorajszy to już myślałem że się wykończę

myślę że mnie dopadła
depresja ponieważ nie potrafię sobie poradzić z rozstaniem z dziewczyną

ciągle mam myśli dlaczego do tego doprowadziłem ciągle mam sny o niej

jak nie wezmę xanxu już jest po mnie, łzy same lecą. próbuję jakoś sobie radzić czytać Wasze posty ale to jest silniejsze, nie wiem co ja robię źle

boję się komuś o tym powiedzieć bo wiem że nikt tego nie zrozumie bo każdy ma swoje życie i pewnie pomyśli co ja chcę

zostałem sam z tym wszystkim nie chcę się żalić ale to jest tak mocno boli że nie widzę sensu życia, nawet miałem głupie myśli że może mam zakończyć życie ale przecież to nie jest wyjście

dlaczego to jest takie ciężkie

proszę o pomoc
Ciasteczko proszę

nie chcę żebyście mnie odbierali w ten sposób że chce się wyżalić ale uwierzcie mi tak bardzo boli w środku ile ja bym dał żeby być takim człowiekiem jak kiedyś chociaż troszeczkę

nerwica i depresja super

"mam twarde łokcie i miękkie serce zawsze tak miałem, dziękuje Bogu za ten dar który dostałem"
"od zawsze na zawsze wiara, nadzieja i miłość"
"Życie nie po to by się śpieszyć,
Życie jest po to by się życiem cieszyć,
A kiedy w życiu gonią nas terminy,
To się nie przejmuj najwyżej nie zdążymy"
"Carpe Diem"