No mi niestety dzisiaj rzuciło się na zaburzenia osobowości. Zaczęłam analizować jakieś moje związki poprzednie, że chciałam żeby facet ze mną ciągle miał kontakt przez cały dzień i w ogóle, że ciągle czułam tęsknotę, a dzisiaj o moim obecnym pomyślałam, że mam wyrzuty sumienia ale sama nie wiem z jakiego powodu. Coś takiego odczuwam. Kolejna sztuczka nerwicy?xAga pisze: ↑11 października 2018, o 21:29Miałam kiedyś podobną myśl. W pewnym sensie nerwica mnie uodparnia na różne strachytylko że ile to czasu, stresu i cierpienia...
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
pareidolia
-
- Zarejestrowany Użytkownik
-
Taak, nerwica uwielbia rozpamiętywanie i wątpliwościZalękniona25 pisze: ↑11 października 2018, o 21:50No mi niestety dzisiaj rzuciło się na zaburzenia osobowości. Zaczęłam analizować jakieś moje związki poprzednie, że chciałam żeby facet ze mną ciągle miał kontakt przez cały dzień i w ogóle, że ciągle czułam tęsknotę, a dzisiaj o moim obecnym pomyślałam, że mam wyrzuty sumienia ale sama nie wiem z jakiego powodu. Coś takiego odczuwam. Kolejna sztuczka nerwicy?

-
No właśnie, mam taki strach że jestem jakaś niezrównoważona emocjonalnie i komuś mogę zniszczyć życie. Czemu akurat boje się wszystkich chorób psychicznych bądź zaburzeń? Utraty kontroli. Czuje że taka jestem niezrównoważona emocjonalnie.xAga pisze: ↑11 października 2018, o 22:04Taak, nerwica uwielbia rozpamiętywanie i wątpliwościZalękniona25 pisze: ↑11 października 2018, o 21:50No mi niestety dzisiaj rzuciło się na zaburzenia osobowości. Zaczęłam analizować jakieś moje związki poprzednie, że chciałam żeby facet ze mną ciągle miał kontakt przez cały dzień i w ogóle, że ciągle czułam tęsknotę, a dzisiaj o moim obecnym pomyślałam, że mam wyrzuty sumienia ale sama nie wiem z jakiego powodu. Coś takiego odczuwam. Kolejna sztuczka nerwicy?![]()
-
Strach przed utratą kontroli to chyba podstawowy lęk w większości nerwicZalękniona25 pisze: ↑12 października 2018, o 08:40xAga pisze: ↑11 października 2018, o 22:04Taak, nerwica uwielbia rozpamiętywanie i wątpliwościZalękniona25 pisze: ↑11 października 2018, o 21:50
No mi niestety dzisiaj rzuciło się na zaburzenia osobowości. Zaczęłam analizować jakieś moje związki poprzednie, że chciałam żeby facet ze mną ciągle miał kontakt przez cały dzień i w ogóle, że ciągle czułam tęsknotę, a dzisiaj o moim obecnym pomyślałam, że mam wyrzuty sumienia ale sama nie wiem z jakiego powodu. Coś takiego odczuwam. Kolejna sztuczka nerwicy?![]()
No właśnie, mam taki strach że jestem jakaś niezrównoważona emocjonalnie i komuś mogę zniszczyć życie. Czemu akurat boje się wszystkich chorób psychicznych bądź zaburzeń? Utraty kontroli. Czuje że taka jestem niezrównoważona emocjonalnie.

-
To wszystko jest takie trudne, czuje się taka poplątana emocjonalnie że nie wytrzymam tego.xAga pisze: ↑12 października 2018, o 09:36Strach przed utratą kontroli to chyba podstawowy lęk w większości nerwicZalękniona25 pisze: ↑12 października 2018, o 08:40
No właśnie, mam taki strach że jestem jakaś niezrównoważona emocjonalnie i komuś mogę zniszczyć życie. Czemu akurat boje się wszystkich chorób psychicznych bądź zaburzeń? Utraty kontroli. Czuje że taka jestem niezrównoważona emocjonalnie.![]()
-
Najlepiej jest odciagnąć uwagę, zająć się czymś, żeby tego nie drążyć. Mi to zawsze pomagaZalękniona25 pisze: ↑12 października 2018, o 09:48To wszystko jest takie trudne, czuje się taka poplątana emocjonalnie że nie wytrzymam tego.xAga pisze: ↑12 października 2018, o 09:36Strach przed utratą kontroli to chyba podstawowy lęk w większości nerwicZalękniona25 pisze: ↑12 października 2018, o 08:40
No właśnie, mam taki strach że jestem jakaś niezrównoważona emocjonalnie i komuś mogę zniszczyć życie. Czemu akurat boje się wszystkich chorób psychicznych bądź zaburzeń? Utraty kontroli. Czuje że taka jestem niezrównoważona emocjonalnie.![]()
-
Pomaga ale wczoraj leżał ręcznik i wystawała z niego nitka jakoś się tak ułożyła, że przestraszyłam się że to pająk. To tylko nitka ale już lęk że to schiza.