Googlowalas? Ja już długo nie... Ale lepiej mi z tym. Kochana pomysł jakie jest prawdopodobieństwo że masz te wszystkie choroby ☺ nie ma takiej możliwości. A ta nowość to zapewne nowo wygooglowana? W Internecie zawsze znajdziesz coś nowego ☺ A jeśli ci objawy nie do końca pasują to pewnie niedługo zaczną. Hej wiem jak ciężko się powstrzymać....Celine Marie pisze: ↑16 kwietnia 2018, o 18:36U mnie było trochę spokoju w googlowaniu i myśleniu co mi jest ale,że znowu mnie buja tragicznie ,znowu mięśnie bolące,spięte na maksa,leże to mnie wciąga wyro ,plus znowu codziennie stan podgorączkowy ,o ucisku prawej strony łba to nie wspomnę bo to mam non stop,więc na tapecie powtórka z SM,boreliozy plus guz na kręgosłupie jako bonusowa nowość -najssss
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica - hipochondria, strach przed chorobami
- Laurka2018
- Zarejestrowany Użytkownik
Nie umiem powiedzieć słowem
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
- Laurka2018
Sama morfologia to trochę słabe badanie. Z rozmazem ręcznym to trochę lepszy pakiet. A najlepiej dorzucić OB i CRP to już coś tam można wnioskować. Nie chce Cię nakręcac ale myślę że to taki pakiet podstawowy. Minimum tak zwane. A co ile powinno się robić to co nie powiem bo ja mam fioła na tym punkcie i robię za często
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
- Majla
Mam zamiar właśnie iść na dniach, mam nadzieje ze przepisze mi takie skierowanie bez żadnego 'ale'..☺Laurka2018 pisze: ↑16 kwietnia 2018, o 19:11Sama morfologia to trochę słabe badanie. Z rozmazem ręcznym to trochę lepszy pakiet. A najlepiej dorzucić OB i CRP to już coś tam można wnioskować. Nie chce Cię nakręcac ale myślę że to taki pakiet podstawowy. Minimum tak zwane. A co ile powinno się robić to co nie powiem bo ja mam fioła na tym punkcie i robię za często
- Laurka2018
Myślę że powinien. Nie sa to jakieś wygórowane badania.
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
- twist_dance
Robiłam ostatnio cytologię, lekarz na odchodne powiedział "na wynik trzeba poczekać tak do 3 tygodni, gdyby się coś działo oczywiście będziemy dzwonić" , no i co? Od razu WKRĘT, że pewnie cytologia wyjdzie zła albo pomylą wyniki, itd, itd.. Chociaż ostatnia cytologia była dobra, lekarz mnie ostatnio badał, robił usg i NIC, to niestety to jedno zdanie zapoczątkowało całą lawinę.
"Lęki nerwicowe atakują największe wartości ale my bojąc się o nie i pozwalając rządzić stanowi emocjonalnemu i pozwalając mu bezkarnie chorować sobie, tracimy największą wartość – życie, nasze własne życie." -Victor ;witajka
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Heeeej Twist! Myślałam o Tobie, co słychać? Jak tematy rocd, zażegnane? Trzymam kciuki za cytologię, spokojnie, będzie na pewno oktwist_dance pisze: ↑16 kwietnia 2018, o 20:59Robiłam ostatnio cytologię, lekarz na odchodne powiedział "na wynik trzeba poczekać tak do 3 tygodni, gdyby się coś działo oczywiście będziemy dzwonić" , no i co? Od razu WKRĘT, że pewnie cytologia wyjdzie zła albo pomylą wyniki, itd, itd.. Chociaż ostatnia cytologia była dobra, lekarz mnie ostatnio badał, robił usg i NIC, to niestety to jedno zdanie zapoczątkowało całą lawinę.

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
- twist_dance
Hej!katarzynka pisze: ↑16 kwietnia 2018, o 21:21Heeeej Twist! Myślałam o Tobie, co słychać? Jak tematy rocd, zażegnane? Trzymam kciuki za cytologię, spokojnie, będzie na pewno oktwist_dance pisze: ↑16 kwietnia 2018, o 20:59Robiłam ostatnio cytologię, lekarz na odchodne powiedział "na wynik trzeba poczekać tak do 3 tygodni, gdyby się coś działo oczywiście będziemy dzwonić" , no i co? Od razu WKRĘT, że pewnie cytologia wyjdzie zła albo pomylą wyniki, itd, itd.. Chociaż ostatnia cytologia była dobra, lekarz mnie ostatnio badał, robił usg i NIC, to niestety to jedno zdanie zapoczątkowało całą lawinę.![]()
Przyciągnęłaś mnie

Tak, rocd zażegnane już dawno (całe szczęście), ale jak widać coś innego zawsze się lubi przyczepić choć staram się nie nakręcać.
A jak u Ciebie moja droga?

"Lęki nerwicowe atakują największe wartości ale my bojąc się o nie i pozwalając rządzić stanowi emocjonalnemu i pozwalając mu bezkarnie chorować sobie, tracimy największą wartość – życie, nasze własne życie." -Victor ;witajka
- katarzynka
Cieeeszę się!twist_dance pisze: ↑16 kwietnia 2018, o 21:26Hej!katarzynka pisze: ↑16 kwietnia 2018, o 21:21Heeeej Twist! Myślałam o Tobie, co słychać? Jak tematy rocd, zażegnane? Trzymam kciuki za cytologię, spokojnie, będzie na pewno oktwist_dance pisze: ↑16 kwietnia 2018, o 20:59Robiłam ostatnio cytologię, lekarz na odchodne powiedział "na wynik trzeba poczekać tak do 3 tygodni, gdyby się coś działo oczywiście będziemy dzwonić" , no i co? Od razu WKRĘT, że pewnie cytologia wyjdzie zła albo pomylą wyniki, itd, itd.. Chociaż ostatnia cytologia była dobra, lekarz mnie ostatnio badał, robił usg i NIC, to niestety to jedno zdanie zapoczątkowało całą lawinę.![]()
Przyciągnęłaś mnie![]()
Tak, rocd zażegnane już dawno (całe szczęście), ale jak widać coś innego zawsze się lubi przyczepić choć staram się nie nakręcać.
A jak u Ciebie moja droga?![]()

Poradziłaś sobie z wieloma tematami i ten ogarniesz Kochana! Ja się bujam dalej z kochanym rocd

- Laurka2018
Hej. Ja swojego ginekologa zadręczylam wizytami raz/dwa razy s miesiącu przez około 8 miesięcy- teraz mam nowegotwist_dance pisze: ↑16 kwietnia 2018, o 20:59Robiłam ostatnio cytologię, lekarz na odchodne powiedział "na wynik trzeba poczekać tak do 3 tygodni, gdyby się coś działo oczywiście będziemy dzwonić" , no i co? Od razu WKRĘT, że pewnie cytologia wyjdzie zła albo pomylą wyniki, itd, itd.. Chociaż ostatnia cytologia była dobra, lekarz mnie ostatnio badał, robił usg i NIC, to niestety to jedno zdanie zapoczątkowało całą lawinę.
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
- Celine Marie
Nie googlowałam ale chcę bardzo ,pilnuję się ,sama sobie tego guza wymyśliłamLaurka2018 pisze: ↑16 kwietnia 2018, o 19:07Googlowalas? Ja już długo nie... Ale lepiej mi z tym. Kochana pomysł jakie jest prawdopodobieństwo że masz te wszystkie choroby ☺ nie ma takiej możliwości. A ta nowość to zapewne nowo wygooglowana? W Internecie zawsze znajdziesz coś nowego ☺ A jeśli ci objawy nie do końca pasują to pewnie niedługo zaczną. Hej wiem jak ciężko się powstrzymać....Celine Marie pisze: ↑16 kwietnia 2018, o 18:36U mnie było trochę spokoju w googlowaniu i myśleniu co mi jest ale,że znowu mnie buja tragicznie ,znowu mięśnie bolące,spięte na maksa,leże to mnie wciąga wyro ,plus znowu codziennie stan podgorączkowy ,o ucisku prawej strony łba to nie wspomnę bo to mam non stop,więc na tapecie powtórka z SM,boreliozy plus guz na kręgosłupie jako bonusowa nowość -najssss

"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
-
Ja morfologię pełną robiłem w tym roku z pięć razy, też nie wierzę lekarzom i mam ku temu powody. Każdy mówi co innego, wystarczy przejść się do 2-3 z tym samym problemem i różne diagnozy. To są cieniasy, serio....nie potrafią myśleć logicznie, wiązać faktów. Poza tym jak coś wybiega już poza ich specjalizację, to mówią proszę iść tu i tam i generalnie do widzenia. Wiedza książkowa i do tego cwaniactwo, pacjentów mają za debili. Bardzo ciężko spotkać lekarza z powołania, kiedyś myślałem że jak idę do dr, który ma tytuł i bierze 200 zł za wizytę, to diagnoza będzie trafna. Nic bardziej mylnego.... To właśnie młodzi lekarze bez tytułu są bardziej ambitni. Macie rację nie googlować, wczoraj coś tam wyczytałem niefajnego i wiecie co? Dostałem tak jakby gorączki, temperatura ciała 36,2 a uczucie na twarzy jakby 40, usta suche, sahara w buzi, oczy piekły, mało tego dziś rano jeszcze o tym myślałem, wstaję a tu nogi jak z waty, niemoc w rękach, normalnie dramat. Czułem, że to nerwy ale jakoś nie mogłem się uspokoić więc poleciałem do lekarza, opowiedziałem o swoich dolegliwościach, on standardowo wypisał dwie recepty i mi przeszło póki co. Oczywiście recepty w kubeł, bo wiem lepiej 

- Laurka2018
Cześć. Ja zadałem kiedyś pytanie jakiemuś super doktorówi przez internet- to była interpretacja wyników. Ok. Za jakiś miesiąc wysłałam to samo pytanie temu samemu lekarzowi - interpretacja była zupełnie innalyin pisze: ↑16 kwietnia 2018, o 22:35Ja morfologię pełną robiłem w tym roku z pięć razy, też nie wierzę lekarzom i mam ku temu powody. Każdy mówi co innego, wystarczy przejść się do 2-3 z tym samym problemem i różne diagnozy. To są cieniasy, serio....nie potrafią myśleć logicznie, wiązać faktów. Poza tym jak coś wybiega już poza ich specjalizację, to mówią proszę iść tu i tam i generalnie do widzenia. Wiedza książkowa i do tego cwaniactwo, pacjentów mają za debili. Bardzo ciężko spotkać lekarza z powołania, kiedyś myślałem że jak idę do dr, który ma tytuł i bierze 200 zł za wizytę, to diagnoza będzie trafna. Nic bardziej mylnego.... To właśnie młodzi lekarze bez tytułu są bardziej ambitni. Macie rację nie googlować, wczoraj coś tam wyczytałem niefajnego i wiecie co? Dostałem tak jakby gorączki, temperatura ciała 36,2 a uczucie na twarzy jakby 40, usta suche, sahara w buzi, oczy piekły, mało tego dziś rano jeszcze o tym myślałem, wstaję a tu nogi jak z waty, niemoc w rękach, normalnie dramat. Czułem, że to nerwy ale jakoś nie mogłem się uspokoić więc poleciałem do lekarza, opowiedziałem o swoich dolegliwościach, on standardowo wypisał dwie recepty i mi przeszło póki co. Oczywiście recepty w kubeł, bo wiem lepiej![]()
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
- Laurka2018
A gdzie masz tego guza tym razem?Celine Marie pisze: ↑16 kwietnia 2018, o 22:34Nie googlowałam ale chcę bardzo ,pilnuję się ,sama sobie tego guza wymyśliłamLaurka2018 pisze: ↑16 kwietnia 2018, o 19:07Googlowalas? Ja już długo nie... Ale lepiej mi z tym. Kochana pomysł jakie jest prawdopodobieństwo że masz te wszystkie choroby ☺ nie ma takiej możliwości. A ta nowość to zapewne nowo wygooglowana? W Internecie zawsze znajdziesz coś nowego ☺ A jeśli ci objawy nie do końca pasują to pewnie niedługo zaczną. Hej wiem jak ciężko się powstrzymać....Celine Marie pisze: ↑16 kwietnia 2018, o 18:36U mnie było trochę spokoju w googlowaniu i myśleniu co mi jest ale,że znowu mnie buja tragicznie ,znowu mięśnie bolące,spięte na maksa,leże to mnie wciąga wyro ,plus znowu codziennie stan podgorączkowy ,o ucisku prawej strony łba to nie wspomnę bo to mam non stop,więc na tapecie powtórka z SM,boreliozy plus guz na kręgosłupie jako bonusowa nowość -najssss![]()
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
- twist_dance
[/quote]
Cieeeszę się!
Poradziłaś sobie z wieloma tematami i ten ogarniesz Kochana! Ja się bujam dalej z kochanym rocd
[/quote]
A miałaś jakieś chwile przerwy?
Cieeeszę się!

[/quote]

- katarzynka
Cieeeszę się!

[/quote]

[/quote]
Przerwy niestety nie, przebłyski bywają, ale szybko je neguję. Dlatego aktualnie mam zwątpienie w nerwicę