nie wiem skąd jesteś, ale jeżeli w Warszawy ja Ci je zagospodaruję:DCeline Marie pisze: ↑27 listopada 2017, o 00:1415 minut maks i co dalej z resztą dnia?M.onika pisze: ↑27 listopada 2017, o 00:07to masz zadanie na jutro- iść po chrupiące, świeże bułeczki na śniadanie:DCeline Marie pisze: ↑26 listopada 2017, o 23:10Ale ja nie mam lęków przed wychodzeniem,po prostu nie chce mi się nigdzie chodzić bo się źle czuję fizycznie i psychicznie,nie widzę celu chodzenia gdzieś gdzie nie muszę w danej chwili ,a nie muszę w sumie nigdzie,ot tyle co do sklepu np.czy z psem ale to tyle,zajmuje mi to maksymalnie godzinę dziennie![]()
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
NERWICA ? CHOROBA PSYCHICZNA ?? CZY CO ?? POMOCY !!!!!!
-
- Zarejestrowany Użytkownik
-
i czemu nie pracujesz?Celine Marie pisze: ↑26 listopada 2017, o 22:38Bez sensu,chcę siedzieć w domu kiedy chcę ,a nie mam uciekać z domu ,łazić jak jakaś bezdomna czy psycholka ,robić coś na siłę żeby tylko robić ,to wszystko jest chore
- Celine Marie
z trójmiasta jestem,w tym stanie ledwo do wc chodzęM.onika pisze: ↑27 listopada 2017, o 00:22i czemu nie pracujesz?Celine Marie pisze: ↑26 listopada 2017, o 22:38Bez sensu,chcę siedzieć w domu kiedy chcę ,a nie mam uciekać z domu ,łazić jak jakaś bezdomna czy psycholka ,robić coś na siłę żeby tylko robić ,to wszystko jest chore

"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
-
to zaproś mnie na wakacje:D:D:D:DCeline Marie pisze: ↑27 listopada 2017, o 00:24z trójmiasta jestem,w tym stanie ledwo do wc chodzęM.onika pisze: ↑27 listopada 2017, o 00:22i czemu nie pracujesz?Celine Marie pisze: ↑26 listopada 2017, o 22:38Bez sensu,chcę siedzieć w domu kiedy chcę ,a nie mam uciekać z domu ,łazić jak jakaś bezdomna czy psycholka ,robić coś na siłę żeby tylko robić ,to wszystko jest chore![]()
taki żarcik:)
praca pomaga, pomaga chodzenie po bułki, pomaga każdy kontakt z ludźmi....
weszłam na to forum ze 3 miechy temu bo miałam mały epizod z DD... pierwszy i ostatni raz( tak,właśnie tak postanowiłam)
siedząc w domu tylko się pogłębiają Twoje myśli.... jest tyle fajnych rzeczy które można robić dla "nie myślenia"
i mieszkasz nad morzem... no dobra nad zatoką, ale tam się tak pięknie fale rozbijają o brzeg....
- Celine Marie
ta,w tym stanie to chyba rzucę się w te fale,nie mam epizodu ale 3 mega silne choróbska od wielu latM.onika pisze: ↑27 listopada 2017, o 00:33to zaproś mnie na wakacje:D:D:D:D
taki żarcik:)
praca pomaga, pomaga chodzenie po bułki, pomaga każdy kontakt z ludźmi....
weszłam na to forum ze 3 miechy temu bo miałam mały epizod z DD... pierwszy i ostatni raz( tak,właśnie tak postanowiłam)
siedząc w domu tylko się pogłębiają Twoje myśli.... jest tyle fajnych rzeczy które można robić dla "nie myślenia"
i mieszkasz nad morzem... no dobra nad zatoką, ale tam się tak pięknie fale rozbijają o brzeg....

"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
-
Hejo taka sytuacja byłem Dziś pierwszy raz u psychiatry szczerze dziwny typek opisując mu moje dolegliwosci w skrócie ze 2 lata temu miałem ataki paniki objawy psują do nerwicy problemy ze snem itp ogolnie ciagnie sie to od 2 lat do teraz tyle ze nie mam juz teraz napadów paniki tylko uczucie niepokoju i natretne myśli problemy ze snem ale nie zawsze obecnie od 2 tygodni nie mam żadnych objawów i Pan Doktor stwierdził ze nie może mi postawić diagnozy bo za krotkie badanie i wgl no ja to rozumiem powiedział ze to moze byc wszystko psychoza nerwica no wszystko za wcześnie na diagnoze ale przepisal mi leki które mam brać przez 3 miesiace co dzień nie zawczesnie na leki ?? Jak można dawać leki bez diagnozy dostałem rano Nexpram 1 tabletka i na noc ketler tez 1 tabletka czytałem w necie ze Nexpram to lek najczęściej dawały w depresji a Kettler bardzo zamula boje sie ze po tych lekach będę miał objawy cały czas albo będę zamulony brać te leki ?? Nie wiem sam .... Jak myślicie ?
-
Co to za lekarz???
- rit
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Na Twoim miejscu nie brałabym leków. Lekarz powiedział, że na diagnozę za wcześnie, a już chce Cię uzależniać od jakiegoś świństwaTAKI CHYBA ZDROWY pisze: ↑7 grudnia 2017, o 16:30Hejo taka sytuacja byłem Dziś pierwszy raz u psychiatry szczerze dziwny typek opisując mu moje dolegliwosci w skrócie ze 2 lata temu miałem ataki paniki objawy psują do nerwicy problemy ze snem itp ogolnie ciagnie sie to od 2 lat do teraz tyle ze nie mam juz teraz napadów paniki tylko uczucie niepokoju i natretne myśli problemy ze snem ale nie zawsze obecnie od 2 tygodni nie mam żadnych objawów i Pan Doktor stwierdził ze nie może mi postawić diagnozy bo za krotkie badanie i wgl no ja to rozumiem powiedział ze to moze byc wszystko psychoza nerwica no wszystko za wcześnie na diagnoze ale przepisal mi leki które mam brać przez 3 miesiace co dzień nie zawczesnie na leki ?? Jak można dawać leki bez diagnozy dostałem rano Nexpram 1 tabletka i na noc ketler tez 1 tabletka czytałem w necie ze Nexpram to lek najczęściej dawały w depresji a Kettler bardzo zamula boje sie ze po tych lekach będę miał objawy cały czas albo będę zamulony brać te leki ?? Nie wiem sam .... Jak myślicie ?

„Póki jesteśmy, nie ma śmierci, gdy jest śmierć, nie ma nas” – Epikur
"And anytime you feel the pain, hey Jude, refrain, don't carry the world upon your shoulder."
"And anytime you feel the pain, hey Jude, refrain, don't carry the world upon your shoulder."
-
Czy ten lekarz uzyle slowa ,,PSYCHOZA,,!!!! 

- rit
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Myślę, że to tylko lekka nadinterpretacja słów lekarza
Wiadomo, że nie da się postawić diagnozy po 15 minutach spotkania, ale to nie znaczy, że to może być 'wszystko'. Jak masz lęki i ataki paniki, to nie może to być zapalenie pęcherza. Bez przesady 

„Póki jesteśmy, nie ma śmierci, gdy jest śmierć, nie ma nas” – Epikur
-
Psia mać!!! 

-
Hejo taka sytuacja byłem Dziś pierwszy raz u psychiatry szczerze dziwny typek opisując mu moje dolegliwosci w skrócie ze 2 lata temu miałem ataki paniki objawy psują do nerwicy problemy ze snem itp ogolnie ciagnie sie to od 2 lat do teraz tyle ze nie mam juz teraz napadów paniki tylko uczucie niepokoju i natretne myśli problemy ze snem ale nie zawsze obecnie od 2 tygodni nie mam żadnych objawów i Pan Doktor stwierdził ze nie może mi postawić diagnozy bo za krotkie badanie i wgl no ja to rozumiem powiedział ze to moze byc wszystko psychoza nerwica no wszystko za wcześnie na diagnoze ale przepisal mi leki które mam brać przez 3 miesiace co dzień nie zawczesnie na leki ?? Jak można dawać leki bez diagnozy dostałem rano Nexpram 1 tabletka i na noc ketler tez 1 tabletka czytałem w necie ze Nexpram to lek najczęściej dawały w depresji a Kettler bardzo zamula boje sie ze po tych lekach będę miał objawy cały czas albo będę zamulony brać te leki ?? Nie wiem sam .... Jak myślicie ?
-
Tak użył słowa psuchoza cytując " moze to byc nerwica może to być schizofrenia nie jestem w stanie poatawic diagnozy objawy które pan prZedstawia mogą być zarówno w nerwicy jak i w schizofrenii ale jakoś te wagobiki w glowie panu poukladamy " no i nie wiem brać te leki czy nie bo się obawiam nie mam obecnie żadnych objawów poza myślami o tym.....
-
No to jak mógł Ci przepisac leki?
Skoro nie zna diagnozy?
To masz leki na co?
Po drugie ja jak poszlam pierwszy raz do psychiatry to po 10 minutach rozmawy juz mialam diagnoze
Skoro nie zna diagnozy?
To masz leki na co?
Po drugie ja jak poszlam pierwszy raz do psychiatry to po 10 minutach rozmawy juz mialam diagnoze