Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Natrectwa na temat pedofilii miał ktoś?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Kurde, pracuję z dziecmi w szkole i ostatnio mialem z 8 latkami, no i jak sie dzieci przedstawialy to jeden chlopczyk byl baardzo ladny w sensie no ladne dziecko bardzo, dostalem takiego ataku paniki, ze jestem pedofiliem, jak ja tak moglem pomyslec i w ogole i zaczalm sobie wyobrazac czy moglbym seks uprawiac z dzieckiem i jakos nie mogem sobie wyobrazic, ale tak sie boje ze mnie to zacznie jarac, jest mi tak wstyd tak sie z tym zle czuje, jak tylko pomysle o tym dostaje mega lęku...
mial ktos tak ?

Reap what you sow!
- Zordon
Why, prosze Cie przestań zakładać z każdą nową myślą nowy temat. Nie widzisz że to jest bez sensu? Co Ci to da, jeśli znajdziesz kogoś kto tak miał? To wszystko polega na tym samym, obojętnie o czym myślisz. To tylko głupie myśli, które NIC nie znaczą, nic nie robią, ani nie doprowadzą Cię do pedofilii. Nie, nie jesteś pedofilem. Pedofil z tego co robi czerpie chorą przyjemność, a nie boi się tego.
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred"
Soichiro Honda
Soichiro Honda
-
Napiszę tak bo pamiętam,że ktoś tak miał ...takie natręctwo .Nie mniej to nie znaczy ,żeby właśnie tak jak Zordon napisał wyżej rozdrabniać się na każdy natręt odrębie bo wszystko to są te same durne myśli z tyłka czyli powodujące napięcie ,dyskomfort ,stres itd.czyli wszystko to czym nerwica się karmi...więc możesz mieć pewnośc ,że pedofilem nie jesteś skoro już obawiasz się tego ;>
Ps.Sama nie raz rozdrabniałam się nad jakąś natrętną myślą i pytałam się o nią ,ale troche mi już to przeszło żeby nad każdą myślą z tyłka się rozdrabniać i wypytywać ze strachem w środku ,że skorą ją mam i silnie czuję to może jestem taka ...Pozdro!
Ps.Sama nie raz rozdrabniałam się nad jakąś natrętną myślą i pytałam się o nią ,ale troche mi już to przeszło żeby nad każdą myślą z tyłka się rozdrabniać i wypytywać ze strachem w środku ,że skorą ją mam i silnie czuję to może jestem taka ...Pozdro!

Być sobą znaczy wierzyć w siebie być prawdziwym.
Życie zaczyna się tam gdzie kończy sie strach.
Uwaga niesie energię.
ZAPAMIĘTAJ: 'Im więcej naciskamy tym większy jest opór'
Pamiętaj :co ludzie myślą nie jest ważne.
Zapamiętaj:Nie jesteś tylko emocjami.
Pamiętaj:Miej DYSTANS !
UmysłRegenerujeSięGdyPrzestajeszSięBać
CiemneStronySłużąDoPrzykryciaJasnychStronŻycia!
JeśliTraciszPieniądzeMałoTracisz,JeśliTraciszZdrowieDużoTracisz,JeśliTraciszSpokójWszystkoTracisz
Im szybciej zaakceptujesz scenariusz w głowie na który się nie zgadzasz,tym szybciej zmieni się Twój stan emocjonalny na lepszy !
Nerwica to stan umysłu który chce nam powiedzieć że :jestescie katami dla siebie zmieńcie się to wam odpuszcze!
Uwaga niesie energię.
JeśliTraciszPieniądzeMałoTracisz,JeśliTraciszZdrowieDużoTracisz,JeśliTraciszSpokójWszystkoTracisz
Im szybciej zaakceptujesz scenariusz w głowie na który się nie zgadzasz,tym szybciej zmieni się Twój stan emocjonalny na lepszy !
Nerwica to stan umysłu który chce nam powiedzieć że :jestescie katami dla siebie zmieńcie się to wam odpuszcze!
-
Chodzi o to ze niektóre natrety jeszcze można przeboleć ale takie ...jeszcze mając do czynienia z dziećmi ....
-- 30 listopada 2014, o 19:26 --
Boje się ze sobie to wyobraże i się zrzygam na zajęciach ale ze mnie jakoś podnieci myśl o jakimś dziecku ; (
-- 30 listopada 2014, o 19:26 --
Boje się ze sobie to wyobraże i się zrzygam na zajęciach ale ze mnie jakoś podnieci myśl o jakimś dziecku ; (
Reap what you sow!
-
nerwicowe myśli zawsze uderzają w najbardziej ohydne dla nas tematy,bez tego nie było by natręctw i problemu z nimi ;>,tylko trza wiedzieć ,że to tylko iluzja ,straszne myśli karmiące się strachem ,przestań się ich bać ,podchodź na luzie ,przyzwalaj ,domagaj się lub rób to co Ci najlepiej wychodzi myślac o nich i zobacz czy będa tak samo natrętne ...Jakbyś był pedofilem by Cie to kręciło i zero dyskomfortu byś miał ,a nie rzygać by Ci się chciało na samą myśl o tym... 

Być sobą znaczy wierzyć w siebie być prawdziwym.
Uwaga niesie energię.
Uwaga niesie energię.
-
- Administrator
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
Sądzę, że to po prostu nerwica. W społeczeństwie ostatnio dużo na ten temat i po prostu twój mózg zbiera to z telewizji, gazet. Nieświadomie ci się to włącza jako element nerwicy. Jako, że boisz się odrzucenia przez społeczeństwo (element depresji czy tam czegoś) to rzutujesz ten silny negatywny obraz tego odrzucenia na siebie, w tym przypadku, tego oprawcy seksualnego ;p
-
- Administrator
Odpisałeś 3 minuty po tym jak podalem ci linka, przeczytaj go zanim powiesz ALEwhyisthat pisze:a co jesli jestem jednak, kurde, to najgaorsze co chyba moglby mi sie w zyciu przytrafic..

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".