Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Natrectwa na temat pedofilii miał ktoś?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Awatar użytkownika
April
Odważny i aktywny forumowicz

30 listopada 2014, o 21:08

whyisthat pisze:ale skąd w ogole ta mysl ze jakies dziecko jest ladne.. bez sensu..
Stad, ze jedne dzieci sa ladne, inne mniej :DD Ja tez miewalam i miewam takie mysli, co gorsza dotycza one moich wlasnych dzieci, a jakos nic im nie zrobilam ;) Nerwica, nerwica, nerwica....
whyisthat
Zarejestrowany Użytkownik

30 listopada 2014, o 21:10

piz. deczka? dlatego ze mam nerwice i lęk który mnie męczy ? bo zakładam temat gdy mnie coś morduje? no moze i jestem radość.czka ale co Tobie do tego ? ty za to piszesz swoje zale pod postami innych

-- 30 listopada 2014, o 21:10 --
april i minęło ci ?:)
Reap what you sow!
Awatar użytkownika
N-e-r-w-u-s
Odburzony Wolontariusz Forum

30 listopada 2014, o 21:12

Mnie taka myśl naszła z dwa razyw życiu, a raczej w okresie nerwicy, raz spanikowałem że mi odjebie coś zrobie :D i pojde siedziec :D
drugi raz mnie jak zlapalo to już powiedzialem stop kobieta luźna w udach, nie dam sie! I po dzis dzien pedofilem nie jestem. i nie będe.
Nerwica Cię straszy :D
;witajka W chwili obecnej bardzo rzadko zaglądam na forum z powodów osobistych. Co za tym idzie brakiem czasu.... Na PW w miarę możliwości odpowiem ;)
Awatar użytkownika
b00s123

30 listopada 2014, o 21:13

Aha spoko , koniec tematu ; ]
"Wola psychiki daje wyniki"
Awatar użytkownika
nierealna
Ex Moderator

30 listopada 2014, o 22:29

why, miałam tak chyba kilka razy. Raz było to wtedy, kiedy była afera o tym, że facet molestował małe dziecko, ja to sobie tak słuchałam, słuchałam a zaraz miałam myśl - no, "jesteś bi" no to przecież też byś mogła tak zrobić, podobałoby Ci się to ... oczywiście lęk itd. dobrze, że nie mam dzieci :DD :DD no ale to nerwiczka why, gdyby nie to, to byś się anwet nad tym nie zastanawiał tylko byś miał myśl - no ładne i tyle ;))
Ty­le ra­zy narze­kał na nor­malność i nudę w je­go życiu.
Te­raz od­dałby wszys­tko,żeby cho­ciaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.

akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
Awatar użytkownika
truskawkowo

30 listopada 2014, o 22:41

Kolejna absurdalna myśl, kolejny temat, który naprawdę niczego pozytywnego nie wniesie jeśli chodzi o Twoje pokonywanie nerwicy. Tak jak Zordon napisał - gdybyś był pedofilem, odczuwałbyś przyjemność przy sprośnych myślach dotyczących dzieci. Ty czujesz lęk, więc sprawa jest jasna - nerwica.
A dzieci są ładne i mogą się podobać tak samo jak facet, kobieta, pies, kot, świnka morska, góry czy ptaszek. Poczucie piękna, ot tyle.
Więcej osiągniesz uśmiechem, niż wyrąbiesz mieczem.
William Shakespeare
whyisthat

1 grudnia 2014, o 12:46

dzięki, truskawko, ja nawet bałem się swojego siostrzeńca w lebek pocalowac bo juz mi to powodowalo lęk. Teraz zdaję sobie srawe ze duzo ludzi mowi ' ale ladne dziecko, ale adny chlopczyk , ale piekna dziewczynka, jakie ma sliczne oczka, i to nie oznacza ze sa pedofilami przeciez'
Niemniej jednak obawiam sie jutrzejszych zajec... no ale chyba musze na nie isc zeby nerwice pokonac nie ?
Reap what you sow!
Divin
Administrator

1 grudnia 2014, o 12:49

Tak, masz iść i koniec dyskusji :DD
'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
whyisthat

1 grudnia 2014, o 12:50

oo Div, takie konkrety właśnie lubię :D
Reap what you sow!
Awatar użytkownika
Yayatoure
Odburzony i pomocny użytkownik

1 grudnia 2014, o 12:59

why: a jakbyś pomyślał, że jesteś słoniem to też byś się tak bał i panikował? Pewnie nie, bo to irracjonalne? Tak samo jest twoje myślenie o tym, że mógłbyś być pedofilem :)
Awatar użytkownika
munka

1 grudnia 2014, o 16:05

Natrectwa pedofilskie to moj konik. No obrzydliwe nafrectwo. Zachodnia literatura duzo o tym pisze wpisz w googlach..POCD albo phedofile ocd

-- 1 grudnia 2014, o 17:05 --
Natrectwa pedofilskie to moj konik. No obrzydliwe nafrectwo. Zachodnia literatura duzo o tym pisze wpisz w googlach..POCD albo phedofile ocd
whyisthat

1 grudnia 2014, o 19:06

munka , już zdązyłem przewertować całego neta xD nawet te zachodnie strony :D Mając miliony natręctw na dzień jakoś zaczalem prace myslalem nad nowym kier. sstudiow, robilem na przekor... ale niestety jest to praca z dziecmi. Dzis poszedlem chory do pracy oczywiscie mega lęk bo a to mi sie ciezko oddycha przez grype a to dzieci ... tak jakbym w glebi siebie wiedzial ze nie jestem pedofilem nie mam i nie mailem pociagu do dzieci ale nerwica robi swoje... wykancza mnie ona powoli.
I te analizy... czy ja moglbym .... i zawsze jak probuje sobie wyobrazic czy moglbym dostaje mega uklucie lęku, przeszywające takie jakbym zaraz sie mial podniecic...

mialem tak juz kiedys raz czy dwa.. bardzo podobnie no i przeszlo no i okazalo sie ze nie jestem pedofilem a teraz znowu ... ja pie...rdo.le i w dodatku taki wstyd ;/
Reap what you sow!
Awatar użytkownika
munka

1 grudnia 2014, o 19:18

To niby podniecenie to sztuczka nerwicy. To sie nazywa groinal response.
Awatar użytkownika
Ciasteczko
Administrator

1 grudnia 2014, o 19:25

Why, pamiętaj żeby nie analizować oddzielnie tego natręta, że jest to taki sam natręt jak inne, z którymi się borykałes, tylko teraz pojawił się nowy temat, który tak samo nie ma sensu. Także żadnego wstydu nie pielęgnuj (bo to nie jest myśl z premedytacją), tylko pielęgnuj akceptację, że taka durnota sobie moze być, a potem próbuj metodę olewania i zajmowania sie czymś konstruktywnym.
Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy. :hercio:
Divin
Administrator

1 grudnia 2014, o 19:36

Munka,

Groinal response to nie oznacza czasem reakcji genitalnej? :D Bo groin po angielsku to te okolice.
'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
ODPOWIEDZ