ale chyba tylko dlatego, że to były moje początki z ssri, że byłam wtedy na takim haju, że było mi wszystko jedno i się nie stresowałam
 ale chyba tylko dlatego, że to były moje początki z ssri, że byłam wtedy na takim haju, że było mi wszystko jedno i się nie stresowałam   
 a czyjeś małe kroczki w walce z DEPRESJĄ? czy ktoś to w ogóle pokonał?:)))
  W chwili obecnej bardzo rzadko zaglądam na forum z powodów osobistych. Co za tym idzie brakiem czasu.... Na PW w miarę możliwości odpowiem
 W chwili obecnej bardzo rzadko zaglądam na forum z powodów osobistych. Co za tym idzie brakiem czasu.... Na PW w miarę możliwości odpowiem  
 To tak w skrocie kochana, jesli chcesz cos wiedziec jeszzcze to smialo
 To tak w skrocie kochana, jesli chcesz cos wiedziec jeszzcze to smialo W chwili obecnej bardzo rzadko zaglądam na forum z powodów osobistych. Co za tym idzie brakiem czasu.... Na PW w miarę możliwości odpowiem
 ;p
;p 

Ja sie pochwale, ze u mnie ostatnio naprawde niezle, motywacja nie traci na sile
  Ja sie pochwale, ze u mnie ostatnio naprawde niezle, motywacja nie traci na sile   Przeczytalam raz jeszcze caly rozdzial o DD z ksiazki "At last a life" i jeszcze bardziej sie zmotywowalam, jestem naprawde zdeterminowana, zeby wyjsc z tego g...
  Przeczytalam raz jeszcze caly rozdzial o DD z ksiazki "At last a life" i jeszcze bardziej sie zmotywowalam, jestem naprawde zdeterminowana, zeby wyjsc z tego g...   Oby mi nie minelo
 Oby mi nie minelo  

Pozdrawiam ! :*
 Pozdrawiam ! :*
 Choć nie jest idealnie, to już wiem co robić i jak działać
 Choć nie jest idealnie, to już wiem co robić i jak działać