Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
No tak, ale jesli ja wiem ze to sie działo naprawde?
-
Tak tylko ja sie boje ze to co pamietam moze świadczyć o CHAD :/
- Heimdall
- Odważny i aktywny forumowicz
Postanów sobie, że nawet jeśli to chad, to zamierzasz mieć szczęśliwe i radosne życie.kamila0530 pisze: ↑24 kwietnia 2018, o 21:44Tak tylko ja sie boje ze to co pamietam moze świadczyć o CHAD :/
Poziom lęku z pewnością się zmniejszy

-
Lęk od razu mi sie zwiększył wlasnie :o
-
jak ja k,..a mam dosc tego wolnoplynacego niepokoju...juz lepsze chyba byla napady lęku po ktorych byla jakas ulga...
Mistrz 2021 (L)
- Celine Marie
No jasne,że atak jest "lepszy" jeśli można to tak nazwać,lęk wolnopłynący to jak jeden wieczny atak ,nie ma chwili spokojusebastian86 pisze: ↑25 kwietnia 2018, o 12:24jak ja k,..a mam dosc tego wolnoplynacego niepokoju...juz lepsze chyba byla napady lęku po ktorych byla jakas ulga...
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
- Nipo
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Ja się pożegnałem z hipohondria w czerwcu tamtego roku i teraz na jakiekolwiek objawy z ciała mam wywalone...ale jak to w nerwie bywa z czymś muszę mieć problem

-
No pewnie ze moze.Mnie bolala moze przez miesiac codziennie jak o tym myslalam.Bol glowy nawet jakby byl realny to nic takiego.Z tego co pamietam moja mame ciagle bolala glowa a nerwicy nie ma.Wziela tabletke i po sprawie.Bol glowy to chyba najczestsza dolegliwosc ludzka.
Zmień nawyki myślowe, a odmienisz swój los!
Kiedy już nauczysz się kierować uczucia i myśli na właściwe tory, spokój ducha i fizyczne zdrowie na pewno przyjdą same.
"Pamiętaj, że mamy do czynienia jedynie z myślami, a myśli mogą zostać zmienione. Gdy zmieniamy nasze myślenie, zmieniamy naszą rzeczywistość". Louise L. Hay
Kiedy już nauczysz się kierować uczucia i myśli na właściwe tory, spokój ducha i fizyczne zdrowie na pewno przyjdą same.
"Pamiętaj, że mamy do czynienia jedynie z myślami, a myśli mogą zostać zmienione. Gdy zmieniamy nasze myślenie, zmieniamy naszą rzeczywistość". Louise L. Hay
- Nipo
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Hehe dzięki za odpowiedz ale to był taki żarcikbetii pisze: ↑25 kwietnia 2018, o 16:53No pewnie ze moze.Mnie bolala moze przez miesiac codziennie jak o tym myslalam.Bol glowy nawet jakby byl realny to nic takiego.Z tego co pamietam moja mame ciagle bolala glowa a nerwicy nie ma.Wziela tabletke i po sprawie.Bol glowy to chyba najczestsza dolegliwosc ludzka.

- mike48
Witam! Chciałem zapytać, czy ktoś z was miał kiedyś coś co można opisać jako pustka w głowie, którą poprzedza uczucie odpływu krwi z głowy? Uczucie to trwa kilka minut i nie wiem czy to również jest objaw nerwicy czy przyczyna leży gdzie indziej.
-
Witam
Często zdarza mi się tuż po obudzeniu odczuwać drżenie całego ciała. To trwa kilka minut i przechodzi. Czasami pojawia się to wieczorem. Czy ktoś tak miał? Boję się, że to jakaś choroba. Do tego ciągle odczuwam bujanie w ciele i głowie. Czasami nie da się z tym funkcjonować ;(