Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
No to teraz wiem a wcesniej poprostu myslałem ze to niemozliwe zeby nerwica powodowała ze jak powiem cos głosniej albo jak sie rusze to czuje lek. Mam cały czas poprostu włonczony stan reakcji walcz badz uciekaj i co bym nierobił jest lek wiec tylko zaakceptowanie tego mnie ratuje 

-
Jeszcze jedno pytanie bo mam tez cos takiego ze wychodze z psem i jak pacze na niego kiedy biega to wydaje mi sie ze nienadanzam wzrokiem za nim jakbym ja byl zwolniony takie cuda tez moja przyjaciulka nerwiczka potrafi?
- patryska
Hej. Mam pytanie dotyczace jednego z moich objawow.. Od paru dni wszystko przed oczami mi faluje.. Patrze na drzwi a one sa jakies ukosne w sensie ze gora drzwi jest dalej od dolu.. Patrze na dywan i wydaje mi sie jakby w jednym miejscu sie podnosil, w tym punkcie na ktory patrze.. Ogolnie czesro wlasnie jak na cos patrze to tak jakby kawalek tego sie do mnie przyblizal a reszta nie.. Takke fale tak jakby.. Nie wiem jak to opisac, mam nadzieje ze zrozumieliscie jakos. Nie wiem czy to sa jakies zawroty glowy czy co.. Mi sie w glowie co prawda chyba nie kreci. Staram sie o tym nie myslec i nie nakrecam sie tym, staram sie tego nie bac. Najgorzej jest jak siedze, bo jak chodze to tylko czasami mam te objawy.. Najsilniejsze sa jak jestem w jakims pomieszczeniu. Mam wrazenie ze z dnia na dzien sa coraz silniejsze. Powoli zaczynaja mnie przerazac.. Mial ktos tak? Czy to objaw nerwicy?
Problemem nie jest problem. Problemem jest twoje nastawienie do problemu. - Jack Sparrow
-
- Gość
Olej je, zyjesz to zyjesz, jesz to jesz, mowisz to mowisz, nie ma do tego zadnych dziwnych teorii itp.
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Nie boj sie tych mysli to po pierwsze, dopoki bedziesz sie trzesla przed nimi one beda dla ciebie wazne. W lęku takie mysli sie pojawiaja czesto i pojawiac sie moga i zapewne jeszcze nieraz beda.
To jak katar przy grypie, jest, meczacy, niedobry ale jak zaczniemy ciagle o nim myslec bedzie bardziej jeszcze dokuczliwy, a do tego w wypadku nerwicy im mniej uwagi tym szybciej calosc schodzi.
To jak katar przy grypie, jest, meczacy, niedobry ale jak zaczniemy ciagle o nim myslec bedzie bardziej jeszcze dokuczliwy, a do tego w wypadku nerwicy im mniej uwagi tym szybciej calosc schodzi.
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
Więc z czasem te myśli też sie uspokoją i już nie będą przychodzić do głowy? I jeszcze mam takie pytanie do osób odburzonych, czy uczucia odczuwane wcześniej powracają? Bo aktualnie nie jestem w stanie poczuć wobec osób bliskich miłości, nie potrafię sie czymś wzruszyć itp.
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Ja to sie zastanawiam czy ktokolwiek tu z osob to w ogole czyta cokolwiek tu na forum co juz jest 
Tak wracaja uczicia zgodnie z tym co pisza wszyscy i ciagle powtarzaja ci, ktorzy z tego juz wyszli i ktorzy zamiscili tu swoje historie i w dziale o dd i nerwicy, wszystko wraca do normalnosci.
Mysli wowczas tez lekowe nie przychodza do glowy i do tego przestajemy sie bac normalnych mysli, ktore teraz traktujemy z lękiem.
Kochana asiu poczytaj naprawde forum, troche ludzkich historii bo widac ze jestes tu od marca a pytasz o rzeczy podstawowe, i wtedy powstaje pytanie jak ty chcesz potrafic sama sie uspokoic skoro po prostu brak ci podstaw?

Tak wracaja uczicia zgodnie z tym co pisza wszyscy i ciagle powtarzaja ci, ktorzy z tego juz wyszli i ktorzy zamiscili tu swoje historie i w dziale o dd i nerwicy, wszystko wraca do normalnosci.
Mysli wowczas tez lekowe nie przychodza do glowy i do tego przestajemy sie bac normalnych mysli, ktore teraz traktujemy z lękiem.
Kochana asiu poczytaj naprawde forum, troche ludzkich historii bo widac ze jestes tu od marca a pytasz o rzeczy podstawowe, i wtedy powstaje pytanie jak ty chcesz potrafic sama sie uspokoic skoro po prostu brak ci podstaw?

(muzyka - my słowianie)
Autor Zordon ;p
Autor Zordon ;p
-
Ja czytałam dużo postów, artykułów, oglądałam nagrania i naprawdę widzę postęp od marca. Nie mam już dd, ale jeszcze mam stany depresyjne i te myśli egzystencjalne, które mi nie dają spokoju, więc dlatego wolałam spytać i się upewnić 

- stokrotka89
Hm normalne w nerwicy ze jedne objawy ustępują a pojawiają sie inne?