I te cholerne piski w uszach!! Już dostaje od nich szału!!!
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Wczoraj pojechałam do ogrodnictwa powybierac sobie kwiatki do domu i cały czas w głowie siedziała natrętna myśl, że to pewnie ostatni raz jak tu jestem bo mogę umrzeć :/ masakra, wiem jakie to głupie ale mimo wszystko o tym myślę :/
- shyshqa
Ja mam te same myśli ... są mimowolne i nie mogę nad nimi zapanowaćtoczka pisze: ↑25 kwietnia 2019, o 08:56Wczoraj pojechałam do ogrodnictwa powybierac sobie kwiatki do domu i cały czas w głowie siedziała natrętna myśl, że to pewnie ostatni raz jak tu jestem bo mogę umrzeć :/ masakra, wiem jakie to głupie ale mimo wszystko o tym myślę :/
I te cholerne piski w uszach!! Już dostaje od nich szału!!!![]()

-
Ja czekałam dwa lata na ogród ,na miejsce gdzie można sadzić drzewka,kwiaty, warzywa.toczka pisze: ↑25 kwietnia 2019, o 08:56Wczoraj pojechałam do ogrodnictwa powybierac sobie kwiatki do domu i cały czas w głowie siedziała natrętna myśl, że to pewnie ostatni raz jak tu jestem bo mogę umrzeć :/ masakra, wiem jakie to głupie ale mimo wszystko o tym myślę :/
Miejsce od miesiąca jest gotowe,ale co wyjdę to myślę a po co przecież i tak niedoczekam żeby to jeść

Jestem przekonana, że umrę
Że moje somatycznych " bóle głowy" to śmiertelna choroba.
Mam ciągle uczucie jakby ktoś mi pobił głowę

,oraz kucia ,uciski.

-
Hania22 pisze: ↑25 kwietnia 2019, o 11:03Ja czekałam dwa lata na ogród ,na miejsce gdzie można sadzić drzewka,kwiaty, warzywa.toczka pisze: ↑25 kwietnia 2019, o 08:56Wczoraj pojechałam do ogrodnictwa powybierac sobie kwiatki do domu i cały czas w głowie siedziała natrętna myśl, że to pewnie ostatni raz jak tu jestem bo mogę umrzeć :/ masakra, wiem jakie to głupie ale mimo wszystko o tym myślę :/
Miejsce od miesiąca jest gotowe,ale co wyjdę to myślę a po co przecież i tak niedoczekam żeby to jeść![]()
Mam ciągle uczucie jakby ktoś mi pobił głowę![]()
,oraz kucia ,uciski.![]()
Dokładnie tak samo mam, nawet jak się dotkne w głowę to mni boli. Jakbym sie gdzieś uderzyla. Ból głowy i szumy w uszach to teraz jedyne somaty jakie mi zostały :/
-
Też miałam na nogach cały zaszły tydzień. Teraz trochę nogi i kark. Do tego mrowienie konczyn. Dotychczasowe badania ok, neurolog nic nie widzi, mam jeszcze się zbadać pod kątem Hashimoto i boreliozy plus poziom witamin B i D. Lekarze sugerują nerwicę... Myślę że nie jest możliwe to żeby masażysta Ci uszkodził nerw, spokojnie

- Halka
- Odważny i aktywny forumowicz
To są somaty od lęku myśli nadawaniu temu uwagi , coś dało sygnał żeby nauczyć sie żyć inaczej , świadimie , niewiem co u was spowodowało taki stan ale tymi myślami tylko cierpienie przedłużacie. Sadźcie te kwiatki i warzywa czy co tam , bez pytania a po co? Tak poprostu bo analizy podsycają lęk , a już myślenie o chorobach czy umieraniu to dopiero mieszanka wybuchowa , ta fajne ataki daje . Zamiast tłuc i wierzyć że coś ostatni raz zacząć ryć sobie że to lęk i somaty , typowe bo każdy kto jest w takim stanie ma tak i są tacy co zmianą myślenia i uporem , świadomie działając na podświadomość uporali sie z somatami , lękiem i natrętami. I jak tak mówią to tak jest a niewierzyć myślom natrętnym i jeszcze samemu je sobie dokładać.Hania22 pisze: ↑25 kwietnia 2019, o 11:03Ja czekałam dwa lata na ogród ,na miejsce gdzie można sadzić drzewka,kwiaty, warzywa.toczka pisze: ↑25 kwietnia 2019, o 08:56Wczoraj pojechałam do ogrodnictwa powybierac sobie kwiatki do domu i cały czas w głowie siedziała natrętna myśl, że to pewnie ostatni raz jak tu jestem bo mogę umrzeć :/ masakra, wiem jakie to głupie ale mimo wszystko o tym myślę :/
Miejsce od miesiąca jest gotowe,ale co wyjdę to myślę a po co przecież i tak niedoczekam żeby to jeść![]()
Mam ciągle uczucie jakby ktoś mi pobił głowę![]()
,oraz kucia ,uciski.![]()
-
Ja tak mam i to właściwie zawsze. Nie odczuwam lęku, żyje sobie swoim życiem, wykonuje różne czynności a lupie mnie np w skroniach albo zatykają mi się uszy. Mierze ciśnienie i jest ok. Te somaty raz są, a raz ich nie ma albo nagle czuje lęk, a czuje się świetnie.
Myślę, że ta nerwica to niezła jajcara, ponieważ skutecznie robi z człowieka wariata. Najlepiej mieć to w tyle i żyć na zasadzie, że co ma być i tak będzie, a człowiek nie jest przecież w stanie mieć kontroli nad własnym organizmem dwadzieścia cztery godziny na dobę.
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Czy miał czy nie miał - co za różnica. Naucz się akceptacji objawów i nie nadawania im wartości. Poczytaj wpisy chłopaków albo pooglądaj Divovica.
you infected my blood
-
Mój 10 letni syn wczoraj narzekał na taki ból, bo bardzo zgłodniał w szkole, a obiad był bleeeee. Może to od żołądka.
Wczoraj byłem bystry
i chciałem zmieniać świat.
Dziś jestem mądry,
więc zmieniam siebie.
Rumi
i chciałem zmieniać świat.
Dziś jestem mądry,
więc zmieniam siebie.
Rumi
-
czy ktos z was miał takie czeste pulsowanie w glowie ? lekarstwo na poprawe krazenia mozgowego zawiodło...
Mistrz 2021 (L)
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Miał miał:)
Od powiedzmy 5 lat
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, It’s not the end.
Ed Sheeran
Ed Sheeran
-
Oczywiście że tak. Mam co jakiś czas plus szumy w uszach. Po wysiłku jest lepiej, głowa nie boli i szumy ustają jednak w spoczynku szumi :/sebastian86 pisze: ↑26 kwietnia 2019, o 22:54czy ktos z was miał takie czeste pulsowanie w glowie ? lekarstwo na poprawe krazenia mozgowego zawiodło...
Wiem, że to głupie uczucie ale jakby to było coś gorszego to miałbyś masę innych objawow neurologicznych

-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Sebastian lekarstwo Ci nie pomogło bo nie miało co leczyć. Wiesz jak nerwica działa, wiesz jakie może dawać objawy, nie dziw się im, akceptacja to podstawa. Ja wierzę że z tego wyjdziesz i niedługo będzie u Ciebie lepiejsebastian86 pisze: ↑26 kwietnia 2019, o 22:54czy ktos z was miał takie czeste pulsowanie w glowie ? lekarstwo na poprawe krazenia mozgowego zawiodło...

you infected my blood