Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Już mam dość tej nerwicy... moja historia.
-
- Gość
A co za korzysci masz z tego przerazenia? Zadne. Przeraz sie jeszcze bardziej, az do niewytrzymalosci. I powoli zacznij schodzic z tonu 

-
- Zarejestrowany Użytkownik
No żadnych ;/ tyle że mi to odbiera radość z życia...
Ehhh ;/
a Ty jak obecnie z nerwicą? bo nawet nie zapytałam?
Ehhh ;/
a Ty jak obecnie z nerwicą? bo nawet nie zapytałam?
-
A to jakie masz ostatnio objawy? co Ci dokucza?
-
- Gość
Bole glowy i krecenie sie w niej, poczucie braku sensu w zyciu, to to najgorsze. Brak perspektywy na przyszlosc, takiej realnej.
-
Ehh tak to jest z naszymi nerwicami ;/
ale ostatnio tez mam ból glowy i kręci mi się...
ale ostatnio tez mam ból glowy i kręci mi się...
-
No trzeba, ale jest to bardzo ciężkie ;/ zresztą każdy przechodzi to na swój sposób...
-
- Gość
Wiadome, jednak wszystko sie ze soba w pewnym sensie spaja i odczucia moga byc nieco podobne. Ale i tak ich nie porownamy bo nie ma jak 

-
Tak, właśnie tak
ale cóż poradzimy, musimy sobie dać z tym rade, bo życie jest przed nami dopiero... 
mam nadzieję że każdemu z nas się to uda

mam nadzieję że każdemu z nas się to uda

-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Dla kazdego jest to dramat i taka prawda mozna tylko rozroznic to kto jakie podejscie ma do tego . Ale ja jak divam nie ma bata nie poddam sie chodz miewam chwile zwatpienia ale bede tyle probowal az sie uda to zaakceptowac i odeslac na zawsze w niepamiec .
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
No dokładnie tak jest...
A chodzicie do psychologa ?
A chodzicie do psychologa ?
-
I pomaga Ci coś ?
Bo ja chodze do psychologa od 2 lat, ale mi to wgl nie pomaga. Może tyle, że się dowiedziałam coś więcej o tym błędnym kole i wgl o nerwicy... opowiadam jej o moich objawach i tylko za każdym razem mi mówi " ludzie mają tak " a żadnego fajnego podejścia nie ma...
Bo ja chodze do psychologa od 2 lat, ale mi to wgl nie pomaga. Może tyle, że się dowiedziałam coś więcej o tym błędnym kole i wgl o nerwicy... opowiadam jej o moich objawach i tylko za każdym razem mi mówi " ludzie mają tak " a żadnego fajnego podejścia nie ma...
-
- Administrator
Słoneczko, nick Cię zobowiązuje do optymizmu i rozchmurzenia się 
Z nerwicą czy jakimkolwiek innym zaburzeniem lękowym można sobie w 100% permanentnie poradzić, koniec . Daję Wam wszystkim na to administratorską gwarancję zielonych
A tak na poważnie by przerwać to koło trzeba oswoić lęku, a od tego jest cała skarbnica tego forum, jak i nagrania. Tam jest wszystko krok po kroku więc podążając za tymi wskazówkami i oczywiście własnym działanie, wszyscy staniecie się błękitni (odburzeni
) Do dzieła! 

Z nerwicą czy jakimkolwiek innym zaburzeniem lękowym można sobie w 100% permanentnie poradzić, koniec . Daję Wam wszystkim na to administratorską gwarancję zielonych

A tak na poważnie by przerwać to koło trzeba oswoić lęku, a od tego jest cała skarbnica tego forum, jak i nagrania. Tam jest wszystko krok po kroku więc podążając za tymi wskazówkami i oczywiście własnym działanie, wszyscy staniecie się błękitni (odburzeni

'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'