Odpowiadajac na to musialbym podeslac link
vademecum-leku-nerwic.html naprawde w wypadku Twojej nerwicy te tematy moga byc bardzo pomocne.
Dodatkowo wymienilem z Toba wiele wiadomosci prywatnych i...za nic nie chcesz sie zabrac. Wiem ze nerwica jest ciezka ale powiedzmy sobie cos szczerze, wyleczenie sie z tego musi wyjsc od Ciebie, nie ode mnie nie od innych ani nawet nie od psychologa tylko od ciebie.
Dlaczego wkleja sie linki? Bo w wielu wypadkach by trzeba pisac to samo. Bo rady sa te same, to sie nie zmienia co chwila, smiem nawet twierdzic ze nie zmienilo sie to od lat.
Miales pretensje do mnie ze telefonu nie chce podac ze spotkac sie nie chce, bo prawda jest taka ze ja jestem po prostu gosciem ktory poradzil sobie z zaburzeniem za pomoca rad innych, terapii ale nie jestem zawodowcem w tym, nie chce sie wiklac w prowadzenie terapii u kogos a tego ty potrzebujesz i wymagasz od innych. To jest niesprawiedliwe po prostu i tyle.
Popisac na forum to jedno a spotykac sie przelamywac lęki, rozmawiac przez telefon to zupelnie inna kwestia. Zobacz ile tu jest osob, kto mialby to ogarniac? Ja jestem ciekaw czy jak Ty z tego wyjdziesz to chociaz raz wejdziesz na forum.
Watpie, bedziesz pisal ze nie ma po co i bezsensu tu siedziec.
Forum rozwijaja osoby ktore cos wiedza i cos moga doradzic ale to sa zwykli ludzie a nie terapeuci. Nie wymagaj za duzo po prostu. Zacznij wymagac wiecej do siebie.