18 czerwca 2014, o 00:20
Wejherowo robi ferment ale Tobie tłumaczono milion razy a Ty nie mogłeś zrozumieć, masz dostęp do forum-śmiało korzystaj, próbowałem się wstawić za Tobą ale się nie udało Matoł.
25 czerwca jak postanowił Viktor wejdziesz na czat.Także myślę, że dało Ci to jakąś nauczkę z pełną pokorą i zaczniesz troche inaczej postępować, nawet nie troche a powinienes całkiem inaczej.
Czasem gadasz dobrze a czasem od rzeczy zapewne sie zastanawiając sie co mówisz, teraz zanim coś napiszesz do dziewczyn na forum to zastanów się 10 razy a jak bedzie za mało to nastepne 10. Poprostu cos musiało Cie nauczyc zrozumiec jak postepujesz. Tu są osoby z zaburzeniami i nie im w głowie takie wiadomosci prywatne od natretnego goscia a nasi admini są po to aby tu pilnowac porządku również. Mam nadzieję że się zastanowiłeś nad tym co robiłeś jak postępowałeś, i przydały by się jakieś oficjalne przeprosiny. Ale to już zależy od Ciebie

W chwili obecnej bardzo rzadko zaglądam na forum z powodów osobistych. Co za tym idzie brakiem czasu.... Na PW w miarę możliwości odpowiem