Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Homo, trans itp.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
-
-
Szczerze z całym szacunkiem do was. Nie mam siły na to odpowiadać. Wszystko wałkowaliśmy 
-
Więc widzicie
.
Ja ogólnie mam taki problem, nie nerwicowy ale problem hehe.
Jak przeglądam media i nagle napisze do mnie ta piękna dziewczyna to tracę oddech. Myślę że przewartościowałem sobie tą dziewczynę w swojej głowie bo za dużo o niej myślę. Wyobrażam sobie ją ze mną itd. Może ktoś doradzi hehe?
Jak przeglądam media i nagle napisze do mnie ta piękna dziewczyna to tracę oddech. Myślę że przewartościowałem sobie tą dziewczynę w swojej głowie bo za dużo o niej myślę. Wyobrażam sobie ją ze mną itd. Może ktoś doradzi hehe?
-
Daj mi ją.PIOTRR7382 pisze: ↑25 lutego 2022, o 02:11Więc widzicie.
-
Nie oddam hehe, tylko szukam uspokojenie postaci poradmario546 pisze: ↑25 lutego 2022, o 02:45Daj mi ją.PIOTRR7382 pisze: ↑25 lutego 2022, o 02:11Więc widzicie.
Jak przeglądam media i nagle napisze do mnie ta piękna dziewczyna to tracę oddech. Myślę że przewartościowałem sobie tą dziewczynę w swojej głowie bo za dużo o niej myślę. Wyobrażam sobie ją ze mną itd. Może ktoś doradzi hehe?Mi też podoba się dużo dziewczyn.
Za duży wybór.
![]()
-
Kto tobie doradzi? Mi też podobają się pewne dziewczyny.PIOTRR7382 pisze: ↑25 lutego 2022, o 11:59Nie oddam hehe, tylko szukam uspokojenie postaci poradmario546 pisze: ↑25 lutego 2022, o 02:45Daj mi ją.PIOTRR7382 pisze: ↑25 lutego 2022, o 02:11Więc widzicie.
Jak przeglądam media i nagle napisze do mnie ta piękna dziewczyna to tracę oddech. Myślę że przewartościowałem sobie tą dziewczynę w swojej głowie bo za dużo o niej myślę. Wyobrażam sobie ją ze mną itd. Może ktoś doradzi hehe?Mi też podoba się dużo dziewczyn.
Za duży wybór.
![]()
-
W końcu jestem na wygranej z tym HOCD wszystkie reakcje minęły
jeszcze w małym stopniu czasami się pojawią ale mam wywalone. Udało się przezwyciężyć te sztuczne podniecenie