Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Homo, trans itp.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witajcie! Wiek (17)
Po obejrzeniu filmu pewnego Yt'bera o zmianie płci dostałem ataku paniki, wmawiałem sobie że to właśnie mi się to przytrafiło. Pamiętam do dzisiaj zdanie
"Dorastasz i nagle czujesz że nie jesteś sobą" tak mną to wstrząsnęło! Nigdy nie miałem preferencji płci przeciwnej, nie ubierałem się jak dziewczyny itd.
Miałem również tak, i do dzisiaj mam że jak zrobię coś delikatnie to wmawiam sobie że jestem kobietą.
Następnie to minęło i weszło nowe coś, czyli homo.
O tym że mogę być gejem, analizowanie czy ktoś mi się podoba. I ogólnie tak to się za mną ciągnie już miesiąc.
Trochę pomaga mi Pani psycholog.
Mógłby ktoś podsunąć konkretne pomysły jak się z tego pozbyć? Sporo czytałem o akceptacji itd lecz nie weszło mi to do głowy. Proszę o pomoc i pozdrawiam gorąco!
Po obejrzeniu filmu pewnego Yt'bera o zmianie płci dostałem ataku paniki, wmawiałem sobie że to właśnie mi się to przytrafiło. Pamiętam do dzisiaj zdanie
"Dorastasz i nagle czujesz że nie jesteś sobą" tak mną to wstrząsnęło! Nigdy nie miałem preferencji płci przeciwnej, nie ubierałem się jak dziewczyny itd.
Miałem również tak, i do dzisiaj mam że jak zrobię coś delikatnie to wmawiam sobie że jestem kobietą.
O tym że mogę być gejem, analizowanie czy ktoś mi się podoba. I ogólnie tak to się za mną ciągnie już miesiąc.
Mógłby ktoś podsunąć konkretne pomysły jak się z tego pozbyć? Sporo czytałem o akceptacji itd lecz nie weszło mi to do głowy. Proszę o pomoc i pozdrawiam gorąco!
-
Ogólnie rzecz ujmujac pewnie chodzi ci o nolifa, powiedział również że on u siebie to zauważył w wieku 12 lat... Nie da sie zmienić tożsamości płciowej z dnia na dzień a tymbardziej w wieku 17 lat, wiem że ciężko to zrozumieć gdy ma się taki natłok myśli ale uwierz stary, jeszcze mam pytanie co ci mówi pani psycholog?
-
Powiem wam, że z ciekawosci weszłam na YouTube’a i to obejrzałam..tak mi to weszło do głowy, że cały dzień miałam do dupy, a w zeszłym roku sama miałam lęki o zmianie płci..jednak HOCD w tym przypadku było silniejsze
♀️
-
Tak samo, gdy to obejrzałem to miałem 2 dni koszmaru że jestem trans
-
Myśli nie pozbędziesz się na silę , dam przykład nie myśl o różowym słoniu, umysł słowo NIE pomija.PIOTRR7382 pisze: ↑11 grudnia 2021, o 02:32Witajcie! Wiek (17)
-
To już zeszło 
-
Kolego trans nie jestem tylko to nerwica robi w ciula.bukajj pisze: ↑31 stycznia 2022, o 19:50Ogólnie rzecz ujmujac pewnie chodzi ci o nolifa, powiedział również że on u siebie to zauważył w wieku 12 lat... Nie da sie zmienić tożsamości płciowej z dnia na dzień a tymbardziej w wieku 17 lat, wiem że ciężko to zrozumieć gdy ma się taki natłok myśli ale uwierz stary, jeszcze mam pytanie co ci mówi pani psycholog?
Tego się nie da zmienić a od zawsze byłem chłopakiem w 100%. Wszystk co męskie mi odpowiada. Nie mam predyspozycji do bycia babą.
Tyle w temacie hehe.
Jak sobie pomyślałes że mogę serio być kimś innym to masz braki w wiedzy
-
A jeżeli to ja źle zrozumiałem to sorka, a co mówi pani psycholog?PIOTRR7382 pisze: ↑1 lutego 2022, o 09:49Kolego trans nie jestem tylko to nerwica robi w ciula.bukajj pisze: ↑31 stycznia 2022, o 19:50Ogólnie rzecz ujmujac pewnie chodzi ci o nolifa, powiedział również że on u siebie to zauważył w wieku 12 lat... Nie da sie zmienić tożsamości płciowej z dnia na dzień a tymbardziej w wieku 17 lat, wiem że ciężko to zrozumieć gdy ma się taki natłok myśli ale uwierz stary, jeszcze mam pytanie co ci mówi pani psycholog?
Tego się nie da zmienić a od zawsze byłem chłopakiem w 100%. Wszystk co męskie mi odpowiada. Nie mam predyspozycji do bycia babą.
Tyle w temacie hehe.
Jak sobie pomyślałes że mogę serio być kimś innym to masz braki w wiedzy.
Myśli mnie straszą, i nie mogę ich słuchac.
Sprawdziła czy wszystko ok na tle (ubioru/zabaw w młodym wieku) itd.
Wszystko było męskie/chłopięce w 100%
Pozdrowienia
-
Piotrze pisaniem ciągłym nikt myśli nie odbierze, tylko będą nasilone.PIOTRR7382 pisze: ↑1 lutego 2022, o 09:52A jeżeli to ja źle zrozumiałem to sorka, a co mówi pani psycholog?PIOTRR7382 pisze: ↑1 lutego 2022, o 09:49Kolego trans nie jestem tylko to nerwica robi w ciula.bukajj pisze: ↑31 stycznia 2022, o 19:50Ogólnie rzecz ujmujac pewnie chodzi ci o nolifa, powiedział również że on u siebie to zauważył w wieku 12 lat... Nie da sie zmienić tożsamości płciowej z dnia na dzień a tymbardziej w wieku 17 lat, wiem że ciężko to zrozumieć gdy ma się taki natłok myśli ale uwierz stary, jeszcze mam pytanie co ci mówi pani psycholog?
Tyle w temacie hehe.
Myśli mnie straszą, i nie mogę ich słuchac.
Sprawdziła czy wszystko ok na tle (ubioru/zabaw w młodym wieku) itd.
Wszystko było męskie/chłopięce w 100%
Pozdrowienia![]()
-
Nie rozumiem hehe
-
Jak robisz ciągle to samo, czyli pisanie i ze ta myśl masz , co robisz?
Ze jest ważna.
-
Nie to miałem na myśli, niemniej jednak bardzo sie cieszę że sobie poradziłeś z tymPIOTRR7382 pisze: ↑1 lutego 2022, o 09:49Kolego trans nie jestem tylko to nerwica robi w ciula.bukajj pisze: ↑31 stycznia 2022, o 19:50Ogólnie rzecz ujmujac pewnie chodzi ci o nolifa, powiedział również że on u siebie to zauważył w wieku 12 lat... Nie da sie zmienić tożsamości płciowej z dnia na dzień a tymbardziej w wieku 17 lat, wiem że ciężko to zrozumieć gdy ma się taki natłok myśli ale uwierz stary, jeszcze mam pytanie co ci mówi pani psycholog?
Tyle w temacie hehe.

-
Siema mam pytanie mam HOCD ale martwi mnie to że przeszło na temat o byciu Bi czy to możliwe ?
-
Odkąd wrócił popęd do dziewczyn bo wcześniej go nie miałem przez myśli o byciu homo ale one przeszły i teraz nagle że bi nie wiem czemu
-
I dodam że czasami czuję się jak bym był asexualny ale nie jestem to czemu takie uczucia są ?