Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Homo, trans itp.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Z żadnym kolegą normalnie wyjść nie można bo boję się że będę patrzał na jego tyłek i automatycznie mi się zaczyna podobać to i się lampie jak pajac jakiś
-
Najlepiej by było jak bym w ogóle z kolegami nie wychodził bo to zamiast przechodzić to jeszcze gorzej
-
Kocham swojego narzeczonego nad życie, i nie wyobrażam sobie życie bez niego ,a czasem mam w głowie myśli, nie kochasz go ,albo wpajam sobie ze kogos innego kocham, kuź** mam czasem już tego dosyć, ale nauczyłam się z tym żyć, u mnie jest spokój kilka tygodni a jak się zacznie to chodzę nerwowa i nie chcem z nikim gadać. Chcem się cieszyć życiem z nim i swoim dzieckiem ,ale ty myśli rozpi**dalają głowę. Później płacze ze mam takie myśli, a jak mi przejdzie myślę racjonalnie ze to tylko te ocd.
-
-
Też się tego obawiam. Najbardziej że mnie jakiś typ będzie chciał poderwać i się na to zgodzę. Nie wiem te zaburzenie jest po prostu najgorszym co może się człowiekowi przytrafić, ja sam nie chce iść nawet do szkoły z myślą o tym że będę miał te sztuczne podniecenia i będzie patrzenie się na tyłki typą XDDDD
-
Myśli jako tako mi już nie dokuczają tylko te sztuczne podniecenie nie wiem jak by zostało ale w sumie ja tak zawsze miałem przy hocd że połowa tego ustąpiła i zostało te podniecenie i w sumie nie wiedziałem kiedy ono przeszło