Tez jescze mam to z tyłu głowy..teraz walczę z tym, że przez ten stres z HOCD i ROCD + żałoba i stresująca praca, obniżyły moje libido praktycznie do zera, przez co pojawiły się myśli, że może stałam się aseksualna..boje się cokolwiek zrobić z partnerem w obawie, że „nie będzie mi się podobało lub będę udawała” i unikam jakichkolwiek zbliżeń..a np. po lampce wina wszystko mija jestem odprężona i chęci wracają..PIOTRR7382 pisze: ↑1 grudnia 2021, o 21:29Na szczęście przypomniałem sobie żeby nie ulegać myślom... Nie oznaczają one realiów życia.
Pozdrawiam serdecznie![]()
Tyle na dzisiaj CHYBA.
Tylko kurde nie mogę się puścić tego dziadostwa, ciągle analizuję to wszystko.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Homo
-
- Zarejestrowany Użytkownik
-
- Gość
Ta "jedna" brzmi poważnie
może po prostu za wcześnie... Miłość powinna warunkować zbliżenie, a nie presja rówieśników...

-
Muzyki? Jak to na rolnika z Podlasia przystało "Vixy i jadą jadą" 
-
Jak z tego wyszedłeś jak byś mógł że tak powiem "podpowiedzieć"
-
Podziwiam, życzę wytrwałości i żeby Pani w końcu z tym wygrała... Bo się wino skończy! Tak w żarcie jak można ,Truskawka43 pisze: ↑1 grudnia 2021, o 21:36Tez jescze mam to z tyłu głowy..teraz walczę z tym, że przez ten stres z HOCD i ROCD + żałoba i stresująca praca, obniżyły moje libido praktycznie do zera, przez co pojawiły się myśli, że może stałam się aseksualna..boje się cokolwiek zrobić z partnerem w obawie, że „nie będzie mi się podobało lub będę udawała” i unikam jakichkolwiek zbliżeń..a np. po lampce wina wszystko mija jestem odprężona i chęci wracają..PIOTRR7382 pisze: ↑1 grudnia 2021, o 21:29Na szczęście przypomniałem sobie żeby nie ulegać myślom... Nie oznaczają one realiów życia.
Pozdrawiam serdecznie![]()
Tyle na dzisiaj CHYBA.
Tylko kurde nie mogę się puścić tego dziadostwa, ciągle analizuję to wszystko.
-
-
- Gość
Widzisz jednak co użytkownik to inne preferencje
mnie YT sugeruje inne contenty 

-
- Gość
To forum mnie dzisiaj wykończy śmiechowo... Jak nie teoria zełka i źliska to teraz jadą misie 

-
-
-
- Gość
Nie techno
wszystko to co ma pozytywny przekaz 
Polecam Ci przeczytać ten artykuł (źródło może słabe, no ale cóż
)
https://ukrytawladza.wordpress.com/2012 ... nipulacja/

Polecam Ci przeczytać ten artykuł (źródło może słabe, no ale cóż

-
Powiem tak, techno (vixa dzikie balety) nie mają na mnie złego wpływu. Uwielbiam tańczyć najbardziej właśnie do Vixy (kocie ruchy itd) do disco polo również. Zwykly chłopak ze wsimadmag87 pisze: ↑1 grudnia 2021, o 23:27Nie technowszystko to co ma pozytywny przekaz
Polecam Ci przeczytać ten artykuł: