Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Homo
-
- Zarejestrowany Użytkownik
No i dobra, powoli to mija jest trudno ale nie poddajemy się. Aby do świąt to minęło, dalej płytki stresowy oddech. Muszę mieć w głowie że to nie oznacza rzeczywistości to tylko myśli które mnie straszą.
-
- Gość
Masz dopiero 15 lat, bez sensu żebyś się przejmował na zapas swoją seksualnością
Baw się, korzystaj z życia, dziel się swoim humorem z innymi nie oczekując żadnych korzyści, również w kontaktach z dziewczynami
Bądź grzecznym chłopcem, zaraz Mikołaj, może znajdziesz szczęście pod choinką 

-
Mam 16 lat, prawie 17. Sądzisz że moja orientacja może się zmienić? Nigdy nie miałem takich preferencji.
-
- Gość
Zadajesz takie pytania, więc chyba wciąż masz jakieś wątpliwości co do tego... Trudno tak ocenić kogoś z samego forum, ale chyba możesz zaufać swojemu psychologowi szkolnemu, który powiedział, że nie masz się czym przejmować?
-
-
Znaczy, teraz jak zobaczę nogi jakiegoś chłopa na treningu to rozmyślam czy mi się podobają.
-
Jestem tego świadomy że to nie prawda, nigdy nie przytuliłem, nie miałem kontaktu z płcią swoją. Miałem dziewczyny, lecz teraz mam takie coś jak myślę o związku z dziewczyną to czuję stres..
-
Na szczęście przypomniałem sobie żeby nie ulegać myślom... Nie oznaczają one realiów życia.
Pozdrawiam serdecznie
Tyle na dzisiaj CHYBA.
Tylko kurde nie mogę się puścić tego dziadostwa, ciągle analizuję to wszystko.
Pozdrawiam serdecznie
Tyle na dzisiaj CHYBA.
Tylko kurde nie mogę się puścić tego dziadostwa, ciągle analizuję to wszystko.
-
- Gość
Może po prostu nie jesteś gotowy na związek ogólnie i to z presji tak... Może ogólnie bycie w związku wcześniej łączyło się z jakimś stresem i lęk przed związkiem wygenerował w Tobie jakieś irracjonalne pomysły
-
Zawsze do takich spraw podchodziłem z dystansem, śmiało! No może w pierwszym związku 12 lat hehe.
Mój ostatni związek zaczął się zanim się skończył, do wielu fajnych rzeczy doszło lecz zauważyłem że ta "jedna" nie pasuje do mnie
Mój ostatni związek zaczął się zanim się skończył, do wielu fajnych rzeczy doszło lecz zauważyłem że ta "jedna" nie pasuje do mnie
-
-