Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

hejka:)

Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
ODPOWIEDZ
Kinia333
Zarejestrowany Użytkownik

6 grudnia 2019, o 18:19

Moja historia zaczęła się gdy poszłam do liceum-teraz jestem w klasie maturalnej. Ciągle wydaje mi się, że jest mi słabo i że zaraz zemdleje, badania wyszly okej, więc wiem że problem jest w mojej głowie. Ataki paniki zdarzają się też na lekcji i już sama nie wiem jak sobie z tym radzić bo ciągle na lekcji myśle czy przypadkiem zaraz się gorzej nie poczuję. gdy wyjdę ze szkoły i np wracam busem to jest okej i te myśli mnie nie męczą. jest to dla mnie ogromny problem bo opuściłam przez to trochę dni. do psychiatry idę za tydzień i zobacze co mi powie, ale są jakieś sposoby zebym przynajmniej trochę mniej sie stresowala? bo sama widze jak bardzo mnie te mysli ograniczaja, bo na ogol jestem bardzo pozytywna osobą i to zazwyczaj dzieje sie tylko w szkole.
mrunban
Odważny i aktywny forumowicz

6 grudnia 2019, o 18:33

Awatar użytkownika
eyeswithoutaface
Moderator

6 grudnia 2019, o 18:40

Cześć :) a powiedz, zapoznałas się już z materiałami forum? Miły kolega post wyżej nawet linki powklejal
"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
Kinia333
Zarejestrowany Użytkownik

6 grudnia 2019, o 21:33

eyeswithoutaface pisze:
6 grudnia 2019, o 18:40
Cześć :) a powiedz, zapoznałas się już z materiałami forum? Miły kolega post wyżej nawet linki powklejal
tak, właśnie czytałam, czyli podczas ataku paniki np na lekcji starać się to akceptować i mimo objawów nie wychodzić ze szkoły tylko probować jakoś przetrwać :)
ODPOWIEDZ