Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
gdy walczymy nerwica atakuje z podwójną siłą ?
-
usunietenaprosbe
- Gość
Dobra droga dla wrazliwcow jest nie wchodzić w tą myśl bo to dla takich jak Ty bart agresywnych co się nie boją
ale za to wrazliwce nie powinni w to wchodzic tylko ośmieszac i racjonalizowac czyli Twoja druga rada 
- Miesinia
- Odburzony i pomocny użytkownik
Tak jest, zgadzam się w 100%
dodam tylko od siebie, że potrzebny jest czas. Dużo czasu. Ogromne wsparcie dla samego siebie. Gotowość, że będą dołki, że będą dni,tygodnie zle, ale koniec końców...wy nie jesteście swoimi myślami
w zasadzie usiadzcie i pomyślcie. Po co wam mysli? Czy są wam do czegoś potrzebne? Czy jak nie byliscie w nerwicy to też dumaliscie nad czymś całymi miesiacami? Nie
więc separacja, ja odburzona sobie robię i myślę co chce WTEDY KIEDY POTRZEBA, a ja zaburzona zostawiam samemu sobie, w zasadzie to nawet ruszać tego nie trzeba, niech sobie dzieje się co chce, pozwolić sobie być psycholem na zamówienie
ja myśli nattetne miałam 24/7 na praktycznie wszystkie tematy z forum
no może oprócz homo. To się jakoś do mnie nie przyczepilo. Do tego myśli pochodzące od DD . ja to robilam często tak, że siadalam albo kladlam się( na początku,potem mogłam to robić w biegu
) i wyobrazalam sobie siebie jako 2 osoby, zaburzona i nie zaburzona, w ten sposób było mi prsciej i się mobilizowalam 
To jest wszystko bujda!
-
usunietenaprosbe
- Gość
Hm wyobrazalas sobie siebie jako zaburzona i odburzona to jest dobry pomysł
ale chyba takich natretnyvh myśli jak ja to chyba nie miałaś
o treści seksualnej w stronę rodziny ??
-
bart26
emj pisze:Hm wyobrazalas sobie siebie jako zaburzona i odburzona to jest dobry pomysłale chyba takich natretnyvh myśli jak ja to chyba nie miałaś
Emj ale zrozum ze tresc komoletnie nie ma tu znaczenia . Zle sie kierujesz . Jezeli bedziesz nerwice rozkladac na czynniki pierwsze to bedzie sie gmatwala sama w swoim bagnie . Bo glowa zawsze sibie znajdzie jakis temat . Zawsze .
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
usunietenaprosbe
- Gość
Właśnie jestem ciekawa mogłabyś napisać jakie miałaś
wiesz mi jest czasami lżej jak ktoś ma to co ja .może to głupie ale tak jest bo nerwicowiec zawsze doszukuje się podobieństw ... ja się nie wkrecam w inne rzeczy nic mnie nie rusza oprócz tych moich natretow jednej treści .
-
kolorowa
- Zarejestrowany Użytkownik
Bart sumie racja:)...pocieszyles mnie.tymi zdaniamibart26 pisze:emj pisze:Hm wyobrazalas sobie siebie jako zaburzona i odburzona to jest dobry pomysłale chyba takich natretnyvh myśli jak ja to chyba nie miałaś
Emj ale zrozum ze tresc komoletnie nie ma tu znaczenia . Zle sie kierujesz . Jezeli bedziesz nerwice rozkladac na czynniki pierwsze to bedzie sie gmatwala sama w swoim bagnie . Bo glowa zawsze sibie znajdzie jakis temat . Zawsze .
-- 30 lipca 2015, o 16:43 --
Emj....masz racje zr to pociesza tylko mi nikt nie pisał ze tez mial homo:/....wiec.pewnie dlatego mysle ze tylko ja takie mam:/
-
usunietenaprosbe
- Gość
Ja tez myslalam ze myśli takiej treści jak ja mam tylko vja ale byłam na innym forum i zdarzają vsie i takie .Mniejszość ale ma tylko tam jecza i rycza a mnie takieccoś dobija a na tym forum jest iinaczej.
-
bart26
Dziewczyny u was lezy kompletnie akceptacja tego stanu . Przywoluje do porzadku i kop w dupe sie wam nalezy i sluchac nagrania o akceptacji chyba nie musze wysylac linka ale podam zeby nie bylo wymowki .
segment-1-istota-akceptacji-t5203.html
I w tym nagraniu tez jest o akceptacji
etap-4-3-3-derealizacja-depersonalizacj ... t4501.html
segment-1-istota-akceptacji-t5203.html
I w tym nagraniu tez jest o akceptacji
etap-4-3-3-derealizacja-depersonalizacj ... t4501.html
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
bart26
Nie jestem doktorem ledwie technikum skonczylem . Do postawy zyciowej nie trzeba miec doktoratu zeby zrozumiec o co chodzi .