Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

gdy walczymy nerwica atakuje z podwójną siłą ?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
usunietenaprosbe
Gość

30 lipca 2015, o 13:34

Dobra droga dla wrazliwcow jest nie wchodzić w tą myśl bo to dla takich jak Ty bart agresywnych co się nie boją :) ale za to wrazliwce nie powinni w to wchodzic tylko ośmieszac i racjonalizowac czyli Twoja druga rada :)
Awatar użytkownika
Miesinia
Odburzony i pomocny użytkownik

30 lipca 2015, o 13:54

Tak jest, zgadzam się w 100% :D dodam tylko od siebie, że potrzebny jest czas. Dużo czasu. Ogromne wsparcie dla samego siebie. Gotowość, że będą dołki, że będą dni,tygodnie zle, ale koniec końców...wy nie jesteście swoimi myślami :D w zasadzie usiadzcie i pomyślcie. Po co wam mysli? Czy są wam do czegoś potrzebne? Czy jak nie byliscie w nerwicy to też dumaliscie nad czymś całymi miesiacami? Nie :) więc separacja, ja odburzona sobie robię i myślę co chce WTEDY KIEDY POTRZEBA, a ja zaburzona zostawiam samemu sobie, w zasadzie to nawet ruszać tego nie trzeba, niech sobie dzieje się co chce, pozwolić sobie być psycholem na zamówienie :D ja myśli nattetne miałam 24/7 na praktycznie wszystkie tematy z forum :D no może oprócz homo. To się jakoś do mnie nie przyczepilo. Do tego myśli pochodzące od DD . ja to robilam często tak, że siadalam albo kladlam się( na początku,potem mogłam to robić w biegu ;)) i wyobrazalam sobie siebie jako 2 osoby, zaburzona i nie zaburzona, w ten sposób było mi prsciej i się mobilizowalam :)
To jest wszystko bujda!
usunietenaprosbe
Gość

30 lipca 2015, o 14:03

Hm wyobrazalas sobie siebie jako zaburzona i odburzona to jest dobry pomysł :) ale chyba takich natretnyvh myśli jak ja to chyba nie miałaś :) o treści seksualnej w stronę rodziny ??
bart26

30 lipca 2015, o 14:07

emj pisze:Hm wyobrazalas sobie siebie jako zaburzona i odburzona to jest dobry pomysł :) ale chyba takich natretnyvh myśli jak ja to chyba nie miałaś :) o treści seksualnej w stronę rodziny ??

Emj ale zrozum ze tresc komoletnie nie ma tu znaczenia . Zle sie kierujesz . Jezeli bedziesz nerwice rozkladac na czynniki pierwsze to bedzie sie gmatwala sama w swoim bagnie . Bo glowa zawsze sibie znajdzie jakis temat . Zawsze .
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
usunietenaprosbe
Gość

30 lipca 2015, o 14:08

Fakt :)
Awatar użytkownika
Miesinia

30 lipca 2015, o 15:34

Emj jak mi obiecasz że się nie nakrecasz to ci wpisze alfabetycznie moje natrety :DD
To jest wszystko bujda!
usunietenaprosbe
Gość

30 lipca 2015, o 16:37

Właśnie jestem ciekawa mogłabyś napisać jakie miałaś :) wiesz mi jest czasami lżej jak ktoś ma to co ja .może to głupie ale tak jest bo nerwicowiec zawsze doszukuje się podobieństw ... ja się nie wkrecam w inne rzeczy nic mnie nie rusza oprócz tych moich natretow jednej treści .
kolorowa
Zarejestrowany Użytkownik

30 lipca 2015, o 16:43

bart26 pisze:
emj pisze:Hm wyobrazalas sobie siebie jako zaburzona i odburzona to jest dobry pomysł :) ale chyba takich natretnyvh myśli jak ja to chyba nie miałaś :) o treści seksualnej w stronę rodziny ??

Emj ale zrozum ze tresc komoletnie nie ma tu znaczenia . Zle sie kierujesz . Jezeli bedziesz nerwice rozkladac na czynniki pierwsze to bedzie sie gmatwala sama w swoim bagnie . Bo glowa zawsze sibie znajdzie jakis temat . Zawsze .
Bart sumie racja:)...pocieszyles mnie.tymi zdaniami :)

-- 30 lipca 2015, o 16:43 --
Emj....masz racje zr to pociesza tylko mi nikt nie pisał ze tez mial homo:/....wiec.pewnie dlatego mysle ze tylko ja takie mam:/
usunietenaprosbe
Gość

30 lipca 2015, o 17:04

Ja tez myslalam ze myśli takiej treści jak ja mam tylko vja ale byłam na innym forum i zdarzają vsie i takie .Mniejszość ale ma tylko tam jecza i rycza a mnie takieccoś dobija a na tym forum jest iinaczej.
kolorowa

30 lipca 2015, o 17:07

Emj Maja takie jak ja ?
usunietenaprosbe
Gość

30 lipca 2015, o 17:12

Homo pewnie ze tak .
kolorowa

30 lipca 2015, o 17:13

Uffff dzieki:)ulga...
bart26

30 lipca 2015, o 17:19

Dziewczyny u was lezy kompletnie akceptacja tego stanu . Przywoluje do porzadku i kop w dupe sie wam nalezy i sluchac nagrania o akceptacji chyba nie musze wysylac linka ale podam zeby nie bylo wymowki .

segment-1-istota-akceptacji-t5203.html

I w tym nagraniu tez jest o akceptacji

etap-4-3-3-derealizacja-depersonalizacj ... t4501.html
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
kolorowa

30 lipca 2015, o 17:21

Tak jest dr Bart
bart26

30 lipca 2015, o 17:23

Nie jestem doktorem ledwie technikum skonczylem . Do postawy zyciowej nie trzeba miec doktoratu zeby zrozumiec o co chodzi .
ODPOWIEDZ