Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Etap 4: 1/3 Derealizacja/Depersonalizacja - Omówienie
-
- Administrator
Nastepny o objawach DD a nastepny o wychodzeniu 

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Victor pisze:Na pewno nie chcę uchodzić za specjalistę, choć nawet gdybym miał specjalizację nie pozostawałbym bierny na wiedzę i zdobywanie doświadczeń, a nie tylko uznawał za totalny i ostateczny fakt, to co napisano w książce o psychiatrii z 79 roku.PiotrekS. pisze:Nagranie świetne ale czy przypadkiem też nie jest tak, że za bardzo chcecie uchodzić za profesjonalistów próbując wyręczyć lekarzy co do diagnozowania depersonalizacji?
Skąd macie taką pewność, że depersonalizacja z szerszym zakresem objawów jak brak odczuwania samego siebie i utrata tożsamości, nie jest jednak definiowana jako zaburzenie?
Przy stresie objawy byłyby mniejsze.
Ale z pewnością wszystko co robię i piszę o depersonalizacji staram sie robić profesjonalnie, na tyle na ile pozwoliły mi poznać temat własne doświadczenia oraz innych ludzi.
Nie oszukujmy się, ze psycholog czy psychiatra z nich nie korzystaz doświadczeń własnych i własnego punktu widzenia. Dlatego też co gabinet to możesz usłyszeć co innego.
Dlatego też nie widzę powodu abym nie mógł mówić o stanach depersonalizacji z taką samą zaciętością z jaką, robią to to psychologowie i psychiatrzy w oparciu o własne doświadczenia oraz doświadczenia innych i to co przeczytam o tym temacie.
ALE specjaliści są niezmiernie ważni, nie chciałbym aby to co pisze i nagrywam miało to komukolwiek zastąpić, ale wzorować się? Wspomagać? Jak najbardziej.
Jeżeli natomiast Piotrku jako lekarz masz coś do dodania bądź jakąs uwagę o stanach depersonalizacji to napisz proszę, bo to zawsze jest dla mnie ciekawy temat.
Co do stresu, ostatnio świeży temat z wczoraj, jest stres sytuacji jest i obcość, dziwność i nierealność czy-to-moze-byc-depersonalizacja-t4421.html
No niestety ale Piotrek ma po części rację. Oferujecie coś czego nie można identyfikować z każdym. A to dlatego, że patrzycie tylko z własnego punktu widzenia a nie jak wyszkoleni psychoterapeuci.
- dankan
- Odburzony i pomocny użytkownik
Bossszzze odjebcie się od tych gości. Zyłka wam skacze, że tworzą coś fajnego? Gula lata i cisnienie? A wy macie czym sie pochwalić? jakieś wasze dzieło gdzie można zobaczyć oprócz stron z cennikami?
Hipokrycie zasrani.
Swoją drogą dziwie sie ze chlopaki nie pobieraja za to kasy bo chociaz za to to sie im nalezy.
Zrobcie cos swojego a potem sie wypowiadajcie w takich tonach i skasuj tego linka z podpisu Adam, bo sobie tylko antyreklame takimi wypowiedziami robisz.
Bo z takich uslug nie skorzystalbym nawet za darmo.
Hipokrycie zasrani.
Swoją drogą dziwie sie ze chlopaki nie pobieraja za to kasy bo chociaz za to to sie im nalezy.
Zrobcie cos swojego a potem sie wypowiadajcie w takich tonach i skasuj tego linka z podpisu Adam, bo sobie tylko antyreklame takimi wypowiedziami robisz.
Bo z takich uslug nie skorzystalbym nawet za darmo.
Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
- Kamień
Chciałbym widzieć tak wyszkolonych psychoterapeutów w dziedzinie DD. ŚMIECH NA SALI PANIE PROFESJONALISTO. Nikt nie każe się do tego stosować i się na tym wzorować, nagranie jest zrobione w celach informacyjnych.
Masz ból dupy o to forum i się czepiasz nie ?
Polecam mój drogi przyjacielu maść:

Masz ból dupy o to forum i się czepiasz nie ?

- Kamień
a po co tu w ogóle zaglądasz ? szukasz tu czegoś ?
- dankan
Wez czlowieku skoncz sobie siare robic....
Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
- harii
- Odważny i aktywny forumowicz
Adam pisze:Victor pisze:Na pewno nie chcę uchodzić za specjalistę, choć nawet gdybym miał specjalizację nie pozostawałbym bierny na wiedzę i zdobywanie doświadczeń, a nie tylko uznawał za totalny i ostateczny fakt, to co napisano w książce o psychiatrii z 79 roku.PiotrekS. pisze:Nagranie świetne ale czy przypadkiem też nie jest tak, że za bardzo chcecie uchodzić za profesjonalistów próbując wyręczyć lekarzy co do diagnozowania depersonalizacji?
Skąd macie taką pewność, że depersonalizacja z szerszym zakresem objawów jak brak odczuwania samego siebie i utrata tożsamości, nie jest jednak definiowana jako zaburzenie?
Przy stresie objawy byłyby mniejsze.
Ale z pewnością wszystko co robię i piszę o depersonalizacji staram sie robić profesjonalnie, na tyle na ile pozwoliły mi poznać temat własne doświadczenia oraz innych ludzi.
Nie oszukujmy się, ze psycholog czy psychiatra z nich nie korzystaz doświadczeń własnych i własnego punktu widzenia. Dlatego też co gabinet to możesz usłyszeć co innego.
Dlatego też nie widzę powodu abym nie mógł mówić o stanach depersonalizacji z taką samą zaciętością z jaką, robią to to psychologowie i psychiatrzy w oparciu o własne doświadczenia oraz doświadczenia innych i to co przeczytam o tym temacie.
ALE specjaliści są niezmiernie ważni, nie chciałbym aby to co pisze i nagrywam miało to komukolwiek zastąpić, ale wzorować się? Wspomagać? Jak najbardziej.
Jeżeli natomiast Piotrku jako lekarz masz coś do dodania bądź jakąs uwagę o stanach depersonalizacji to napisz proszę, bo to zawsze jest dla mnie ciekawy temat.
Co do stresu, ostatnio świeży temat z wczoraj, jest stres sytuacji jest i obcość, dziwność i nierealność czy-to-moze-byc-depersonalizacja-t4421.html
No niestety ale Piotrek ma po części rację. Oferujecie coś czego nie można identyfikować z każdym. A to dlatego, że patrzycie tylko z własnego punktu widzenia a nie jak wyszkoleni psychoterapeuci.
Dlatego że właśnie chłopaki to przeżyli na własnej skórze więc są praktykami, a większość psychoterapeutów nie miała tych objawów więc teoretyzują i sprzedają to czego się nauczyli na studiach. To tak jak osoby wypowiadające się w kwestii wychowu, i ogólnie dzieci a nigdy nie mieli dziecka (np. księżą)
Ja to tak widzę
- Avenger
- Odważny i aktywny forumowicz
a ja żądam ujawnienia treści wszystkich taśm, to musi natychmiast wypłynąć do opinii publicznej, inaczej ABW wjedzie i może wypłynąć jeszcze większa afera...np. sex taśmy się jakieś znajdą.
Where is my mind?
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Popieram avena, WSZYSTKO publiczne !
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
- Administrator
Wszystkie taśmy będa za jakiś czas, bo nawet jeszcze wszystkie nie powstały
W przyszłym tygodniu pojawi się 5ta taśma. 

'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Widze ze trzeba "Wprost" na was nasłać ;p
(muzyka - my słowianie)
Autor Zordon ;p
Autor Zordon ;p
- Kamień
jak to ?!!! O LEKACH MAŁO!andrew pisze:nagranie jest dobre, nie ma sie czego uczepic