Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Dokąd iść? Kolejny przypadek nerwicy.
-
- Gość
900 osób online a drugie tyle tematów do przejrzenia, niekoniecznie wszystkich akurat interesuje ten
z resztą tylko osoby zarejestrowane i zalogowane mogą się wypowiadać

-
- Gość
W życiu nie ma przypadków, będzie czytał tylko ten co mu było pisane sobie zaszkodzić xD
-
- Gość
Ja się z tego nie cieszę, nie mam wpływu na to, na jakie stronki kto zagląda, każdy ma wolność wyboru, moim wyborem było pomóc Tobie 

-
- Gość
Może to Magdalena była, ja jestem Magda i też nie lubię Magdalen, bo to samoluby straszne xD
-
- Gość
W liceum była taka Magdalena, strasznie dwulicowa fałszywa, nie mogłam znieść, że mamy tak samo na imię, że ona je tak kala swoją osobą... Niedługo po tym okazało się, że mam na imię Magda 

-
- Gość
Oj tam zaraz postanowiłam, samo tak wyszło... Pisząc do Ciebie, nie wiedziałam co z tego wyniknie... Mogło się skończyć równie dobrze na jednym poscie, jak i na 100

Nie zmieniłam, po prostu na akcie urodzenia zobaczyłam, że pierwotnie było Magda, a potem na drodze biurokracji gdzieś się to poplątało. Też nie lubię imienia Darek xD