Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Dokąd iść? Kolejny przypadek nerwicy.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
madmag87
Gość

25 grudnia 2021, o 15:01

Darek pedałek? Może to jednak przeznaczenie :D Filip bardzo ładnie, jakbyś chciał to przecież możesz się nim posługiwać... Nawet jakbyś poszedł do urzędu i byś uzasadnił swój wniosek tym rymem, i tym że jesteś gejem, i tym że to godzi w Twoje poczucie wartości, i tym że Twoja rodzina jest homofobiczna i szykanuje Cię na tym tle, to by pewnie nie śmieli odrzucić takiego wniosku... Zmieniłbyś imię, trudniej byłoby Cię odnaleźć :P
Darq30
Zarejestrowany Użytkownik

25 grudnia 2021, o 15:03

Haha miałem plan zmienić imie i nazwisko ;P nazwisko też mam od pedałów ;p nie wyobrażam sobie mówić kumuś cześć jestem Filip a potem przez pomyłke co jestem Darek xD Bądzmy poważni ;P
madmag87
Gość

25 grudnia 2021, o 15:07

No właśnie bądźmy poważni, albo chcesz zmienić imię i się nim posługujesz, albo sam nie wiesz, czego chcesz i zdarzają się takie "pomyłki", jak dawanie matce kluczy :D
Darq30

25 grudnia 2021, o 15:09

Słuchaj ja nigdy matce nie dałem kluczy. Było tak że moja mama wynajeła te mieszkanie z byłym ex.. po czym wróciła do domu a ja wykorzystałem okazje bo tam był niski czynsz.. i szybko się rozczarowałem bo już po kilku dniach miałem płacić za jej z zuzyta wode, prad i gaz.. a ona miała 2 klucze których nie chciała oddać .. XD potem jej je znalazłem w szafce i już nie miała dostepu xD
madmag87
Gość

25 grudnia 2021, o 15:12

No to widzisz, skąd mam to wiedzieć, opieram się na tym, co wczesniej pisałeś, a to nie było aż tak szczegółowe. Jak będziesz wyjeżdżał to możesz jej zaśpiewać refren z utworu Szczyl - Naszyjnik :D
Darq30

25 grudnia 2021, o 15:14

Z góry założyłaś że tą chorą relacje ja buduje ;P Mogłaś po prostu zapytać:) Wiesz to że nie chce mieć z nią kontaktu to nie znaczy że dało by mi przyjemność napisać coś takiego jak jest w tej piosence ...
Darq30

25 grudnia 2021, o 15:16

Uważam że jesteś bardzo mądrą osobą ale czasami mnie dziwią twoje posty xD
madmag87
Gość

25 grudnia 2021, o 15:18

A kto powiedział, że od razu przyjemność? Każdy woli mieć poczucie wolności wyboru, a nie nabawiać się manii prześladowczej, bo ktoś tego nie potrafi uszanować, że dziecko to nie pies, żeby go trzymać u siebie do śmierci
madmag87
Gość

25 grudnia 2021, o 15:19

Może Cię to dziwić dlatego, że mam absurdalne poczucie humoru xD mnie śmieszy to co innych wcale, a to nierzadko prowadzi do konfliktów :D
Darq30

25 grudnia 2021, o 15:23

Ja wiem że ta wigilia wyglądała by całkiem inaczej gdyby chodź raz uszanowała moje słowo gdy mówiłem nie. Ale ona szanuje tylko to co ona po wie. xD Dziwi ale nie znaczy że tego nie akceptuje bo ja mam tak samo xD ja jak czasami coś dop..ierdole to ludzie się paczą jak na świra xD
madmag87
Gość

25 grudnia 2021, o 15:28

Ta wigilia i każdy kolejny dzień zacznie wyglądać inaczej, jak skończysz oczekiwać, że ona będziesz szanować Twoje słowa, skoro ma już nawyk negowania wszystkiego co powiesz, jeśli ma wąskie myślenie to już tak zostanie... Ja też wczoraj "przysnęłam" i zareagowałam irytacją, co mi tylko zaszkodziło... Z jednej strony można to traktować jak dobre ćwiczenia jak na poligonie, a z drugiej strony lipa, gdy w domu ciągle musisz mieć oczy szeroko otwarte i zachowywać się jak na polu minowym :D
Darq30

25 grudnia 2021, o 15:29

Ja już nie chce od niej nic oczekiwać dla mnie będzie lepiej jak ułożę sobie życie po swojemu na swoich warunkach z dala od nich :)
madmag87
Gość

25 grudnia 2021, o 15:33

No i super, tylko nie na spontanie, lepiej dopnij sobie wszystko wcześniej na ostatni guzik, bądź gotowy na każdą ewentualność, żeby sobie ustawić w głowie system wczesnego reagowania z chirurgiczną precyzją i opanowaniem :D
Darq30

25 grudnia 2021, o 15:35

Dla mnie wyjechanie z tego toksycznego miejsca gdzie siedzę sam w pokoju od dwóch miesięcy, nie mam żadnych znajomych rozmyślam o tym co było kiedyś i czemu tak jest.. po prostu niech się dzieje co chce ale byle jak najdalej xD
madmag87
Gość

25 grudnia 2021, o 15:35

Tak jak z tą kwarantanną, wiesz już że Cię to nie ominie, jesteś na to gotowy by to przetrwać, i to przetrwasz, nie jest to w stanie już Cię ani zaskoczyć ani wyprowadzić z równowagi, wiesz że to już pewnego rodzaju nieunikniony środek do celu...
ODPOWIEDZ