Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Dokąd iść? Kolejny przypadek nerwicy.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć wszystkim! Jestem nowa forum. Chciałam zapytać, bierzecie jakieś leki?
-
- Gość
Wiesz tak tylko mówię, bo jak oni wysyłali na Ciebie policję, to się zastanawiam, czy ten pierwszy post, który zamieściłeś na forum, czy można kogoś kontrolować martwiąc się o kogoś, czy nie miałeś na myśli siebie

-
- Gość
Na szczęście Magdaleny żadnej tu nie ma, a ryby to moje ulubione mięso, więc na kutrze bym mogła wydawać polecenia majtkowi-darkowi-vaderkowi
pewnie by się cieszył, i łykał wszystko jak pelikan xD

Ostatnio zmieniony 25 grudnia 2021, o 15:46 przez madmag87, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hahahah czekałem na twoją reakcje ;P A ryba to aby na pewno mięso ;P Chyba przestraszyłaś tą osobe xD co masz na myśli łykał jak pelikanxD Pelikan lubi ryby xD
Ostatnio zmieniony 25 grudnia 2021, o 15:47 przez Darq30, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gość
Może i wystraszyłam, ale przy Tobie zamieniam się w Jacka Nickolsona z Lotu nad kukułczym gniazdem, ale nie jest źle, bo jakby to był ten że Lśnienia byłoby gorzej