Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Depersonalizacja czy może schizofrenia?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
To że mózg chce a ciało nie może to chodzi mi o to, że chciałbym np. wyjśc z domu ale nie mogę się zebrać.
A co do tych pytań to mam świadomość, że to nie jest normalne co się teraz dzieje. Nieraz sobie zadaje pytanie czy ja zawsze taki pyłem ale później stwierdzam, że to od nerwicy, że to minie...
-- 24 września 2013, o 12:46 --
A czy flustracja może być reakcją na lęk?
A co do tych pytań to mam świadomość, że to nie jest normalne co się teraz dzieje. Nieraz sobie zadaje pytanie czy ja zawsze taki pyłem ale później stwierdzam, że to od nerwicy, że to minie...
-- 24 września 2013, o 12:46 --
A czy flustracja może być reakcją na lęk?
- Rabaha22
nie mozesz sie zebrac bo sie boisz wyjsc pewnie masz mysli ze cos ci sie stanie, ja tez tak mialem i jedyne lekarstwo to wyjsc i sie przelamac nic ci sie nie stanie nie umrzesz uwierz a jak przelamiesz ta bariere strachu to potem jest z gorki uwierz
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
lukas good idea
nawet bardzo good 

Opis mojego wyzdrowienia z derealizacji i nerwicy dolaczam-sie-wyleczona-t3364.html
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
heh lukasz a ty dalej swoje, ty miales jakies rozpoznanie u psychiatry? sorki jesli pisales ale nie pamietam ;p
widze ze masz tego samego stracha co ja dawniej, ze na razie mam swiadomosc choroby a pozniej ja pewnie strace ;p tez mialem takie obawy, jak to bywa w nerwicach i innych podobnych odchyleniach ;p
widze ze masz tego samego stracha co ja dawniej, ze na razie mam swiadomosc choroby a pozniej ja pewnie strace ;p tez mialem takie obawy, jak to bywa w nerwicach i innych podobnych odchyleniach ;p
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- ddd
jak wy ludzie sie lubicie nakrecac niepotrzebnie dlugi czas. jakie masz objawy schizofreni? dd? DD TO NIE JEST OBJAW SCHIZOFRENII. W Innych odchyleniach lękowych.
wprost ci dam linkan nakrec sie bardziej czy-to-nerwica-czy-jakies-inne-zaburzenie-t3235-15.html to sa objawy psychozy czlowieku a nie DD! Przeczytaj sobie posty tej dziewczyny i zauwaz roznice.
tu pare osob tez miala zla diagnoze bo potem dostales inna nie? Bo niektorzy lekarze zle odczytuja dd i daja zle diagnozy. Czasem sie tak zdarza.
wprost ci dam linkan nakrec sie bardziej czy-to-nerwica-czy-jakies-inne-zaburzenie-t3235-15.html to sa objawy psychozy czlowieku a nie DD! Przeczytaj sobie posty tej dziewczyny i zauwaz roznice.
tu pare osob tez miala zla diagnoze bo potem dostales inna nie? Bo niektorzy lekarze zle odczytuja dd i daja zle diagnozy. Czasem sie tak zdarza.
(muzyka - my słowianie)
Autor Zordon ;p
Autor Zordon ;p
-
temu pierwszemu nawet o tym nie mówiłem.
A nerwicowy poczatek schizofrenii?
-- 26 września 2013, o 14:34 --
Przeczytałem to co podałeś i chyba nie jest ze mna tak źle. A co do moich obajwów no to wiadomo DP/DD wahania nastrojów , lęki, natrętne myśli...
A nerwicowy poczatek schizofrenii?
-- 26 września 2013, o 14:34 --
Przeczytałem to co podałeś i chyba nie jest ze mna tak źle. A co do moich obajwów no to wiadomo DP/DD wahania nastrojów , lęki, natrętne myśli...
- ddd
czyli lęki masz i tyle, nie wkrecaj sie w zadne nerwicowe poczatki. nerwicowy poczatek istnieje wtedy kiedy osoba chora nie ma swiadomosci urojen ale ma swiadomosc innych objawow i jak mowi te objawy to wyglada jakby miala nerwice.
a to dlatego ze nie mowi ze kosmicie ja obserwuja bo dla niej to norma. przestancie z tymi schizofreniami, ile mozna pisac o tym...czlowieku czytasz objawy jakie maja ludzie w tym dziale? kazdy ma taki objaw i psychozy nie ma a przeczytales tej kolezanki posty co ci dalem linka? to jest psychoza i to jescze jedna z mniejszych bo ona chociaz troche swiadoma jest.
a to dlatego ze nie mowi ze kosmicie ja obserwuja bo dla niej to norma. przestancie z tymi schizofreniami, ile mozna pisac o tym...czlowieku czytasz objawy jakie maja ludzie w tym dziale? kazdy ma taki objaw i psychozy nie ma a przeczytales tej kolezanki posty co ci dalem linka? to jest psychoza i to jescze jedna z mniejszych bo ona chociaz troche swiadoma jest.
(muzyka - my słowianie)
Autor Zordon ;p
Autor Zordon ;p
- Bale
No, ale widzisz, sam piszesz, że to jest "głupie" a nie "normalne", dręczy Cię ten stan sam w sobie. Zastanów się, czy rozmyślając o nim coś tu wskórasz? Nie, musisz to zaakceptować i przyjąć do wiadomości, że przez jakiś czas musisz się z tym pomęczyć. Wtedy przejdzie