Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Depersonalizacja czy może schizofrenia?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Takie słowa dodają mi otuchy. Byłem u psychiatry. Przedstawiłem mu swoje objawy. Stwierdził, że jest to spowodowane brakiem dopaminy w okresie dojrzewania. Przepisał mi lek Parogen i Tritico Cr. A co do czasu to mnie trochę goni, gdyż za dwa tygodnie zaczynam studia. A schizofrenii boję się coraz mniej. Może to też wina pierwszego psychiatry, który wykrył u mnie, że mogę mieć schizofrenię.
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
No to zacznij lykac te leki jesli jeszcze nie zaczales, bo parogen to tak do 3 4 tygodni zaczyna dzialac choc wczesniej to moze nawet po 2 tygodniach.
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- kearav
Brałem go chyba z 3 miesiące na początku po pół tabletki potem po całej. A przy zakonczeniu stopniowo po polowie i po ćwiartce.lukas1894 pisze:Jak długo go brałeś? Byłeś z niego zadowolony?
Ma on wiele skutków ubocznych jak wiekszosc SSRI ale te skutki uboczne widoczne sa przez pierwsze 2 tygodni. Wtedy moze Ci sie pogorszyc ale tym się nie zrażaj bo potem jest duuuuzo lepiej i nie czuc skutków ubocznych.
Ogólnie pozytywnie wspominam ten lek

PS. w wielu przypadków brania Parogenu pojawia sie kłopot z erekcją...i z dojsciem praktycznie niemozliwe

-
niedługo będzie cztery tygodnie jak biorę i jakąś tam poprawę czuję, ale lęki jeszcze czuje.
-- 14 września 2013, o 21:52 --
-- 14 września 2013, o 21:52 --
Nie rozumiem o co Ci dokładnie chodzi?ataran pisze:a jeśli te bezsensowne słowa chodzą mi po głowie nie tylko przy zasypianiu?
-
a jakieś towarzyszące temu objawy?
-- 14 września 2013, o 22:03 --
-- 14 września 2013, o 22:03 --
A na co brałeś Parogenkearav pisze:Brałem go chyba z 3 miesiące na początku po pół tabletki potem po całej. A przy zakonczeniu stopniowo po polowie i po ćwiartce.lukas1894 pisze:Jak długo go brałeś? Byłeś z niego zadowolony?
Ma on wiele skutków ubocznych jak wiekszosc SSRI ale te skutki uboczne widoczne sa przez pierwsze 2 tygodni. Wtedy moze Ci sie pogorszyc ale tym się nie zrażaj bo potem jest duuuuzo lepiej i nie czuc skutków ubocznych.
Ogólnie pozytywnie wspominam ten leknaprawde dał mi on wiele "Szczescia" smialem sie sam do siebie bez zadnego powodu i DD nie bylo takie straszne, byłem bardziej rozrywkowy i towarzyski
W koncu lek podnosi poziom serotoniny i hormonu szczescia
PS. w wielu przypadków brania Parogenu pojawia sie kłopot z erekcją...i z dojsciem praktycznie niemozliweale to taki smaczek na koniec
![]()
Po zakonczeniu brania wszystko wraca do normy
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
on juz ma swoj watek. przejrzyj troche forum lukasz to moze nie bedziesz sie tak nakrecal. ataran to typowe w natrectwach ja musialem czytac te wyrazy ktore zobacze od konca ;p
lukasz chyba jednak nie masz ;p chociaz na oczy cie nie widzielismy ;D
lukasz chyba jednak nie masz ;p chociaz na oczy cie nie widzielismy ;D
(muzyka - my słowianie)
Autor Zordon ;p
Autor Zordon ;p